IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение

Нарича се право на строеж. На дупката. Тогава апартаментът е твой, преди да е започнал строежа още! Ама ако вие и това не знаете сте ми ясни какви "експерти" сте!
    Някои мнения надолу показват, че някои хора много бързо разбраха за какво говоря. Вие явно си нямате и капка идея!
    Хахаха, това не е нот. акт за апартамент при покупка. Наистина се използва когато има обезщетение на собственици на парцел + добавка право на ползване.
    Това и днес може да се направи обаче с нищо не ти помага при нелоялен строител, сега се запитай и защо не се прави
    Нищо лично, де след това си си извадил и нот. акт и за апартамента. Не ,че ако не си го направил има голямо значение , но определено с нищо не помага ако не построят сградата. Твоето повече ми прилича ,че си придобил апартамент срещу обезщетение и тук ни пишеш алабализми. Това не е укоримо ама не ни прави на незнаещи за какво иде реч !!!

Коментар

Аз не се кълна че имотите ще падат. Защото мяу идва!
      Е, хайде, де. То мяу щеше да има и по време на пандемията, пък цените се качиха с 40 процента. Лично аз чакам големия срив, за да си купя имот с фронтална морска панорама, ей така, за кеф. Ама няма мяу, ами саму бау нагоре...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Мда, как ще опишеш идентификатор на апапртамент, съседи, и прочие без груб строеж поне.
        Нека не изместваме темата, нещата са много сериозни! Никой не го интересува правото ми за строеж на мижавия ми апартамент! Проблемът не е там!
        Проблемът е че идва криза при недвижимите имоти! Коментирайте това!

Жилище на зелено? Вероятно ще доплащате

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...e_doplashtate/
        Last edited by LuckyYou; 03.04.2022, 12:02.
        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
        не е препоръка

Коментар

Аз не се кълна че имотите ще падат. Защото мяу идва!
          Мяу-то дойде, ама при спестяванията, както и го очаквах, затова преди 1г. купих ....имот.
          От 12 години осмивам вложителите, докато и аз не събрах кеш, който почна да ми пари. Такова фиаско, което претърпяха дремещите в блатото пари на влог през последните месеци надминаха всичките ми очаквания

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Хъм, много интересно е как си взел нот. акт на гола дупка след като няма реален имот. Не помня да е имало такава възможност след 1989 г. за преди това не знам.
            Мда, как ще опишеш идентификатор на апапртамент, съседи, и прочие без груб строеж поне.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Би ли ми казал как да си взема нот акт сега...решавам и купувам на акт 14 със схема на плащане. Но нот акт е играта. Пиши на лични ако може.
              Лев, в моя предварителен договор, беше разписано, че сключваме окончателен договор за покупко-продажба в нотариална форма след завършване на груб строеж и подсигуряване на Акт14, разбира се със съответните плащания, в най-общи линии е това.
              Каквото сме разписали това се случва. Добре се движат нещата за сега. Но голяма част от разходите за материали бяха направени малко преди инфлацията
              ​​​​

Коментар

Нарича се право на строеж. На дупката. Тогава апартаментът е твой, преди да е започнал строежа още! Ама ако вие и това не знаете сте ми ясни какви "експерти" сте!
                Някои мнения надолу показват, че някои хора много бързо разбраха за какво говоря. Вие явно си нямате и капка идея!
                Ами, уточнявай ги тия работи, не си придобил имот, а право на строеж по НА.

Коментар

• Аз не се кълна че имотите ще падат. Може и да не се окажа прав! Надявам се да не се окажа прав! Просто чашата на наглостта започва да прелива. Последният път когато това стана имаше ГОЛЯЯМО мяу при имотите! А разбира се брокерите в този форум ще защитават до кръв тезата и ще опитват да осмеят всеки, също като руски трол!
                  Това е личното ми мнение! Не е препоръка за покупка или продажба! Просто е редно някои хора да спрат спекулациите! Защото мяу идва!
                  Last edited by LuckyYou; 03.04.2022, 11:42.
                  не е препоръка

Коментар

Хъм, много интересно е как си взел нот. акт на гола дупка след като няма реален имот. Не помня да е имало такава възможност след 1989 г. за преди това не знам.
                    Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Пълен абсурд, момчето нещо не е разбрало.

Last edited by LuckyYou; 03.04.2022, 11:38.
                    не е препоръка

Коментар

Ами купува си право на строеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Тук и държавата не е лошо да се намеси с някоя регулация и да нашока канчетата на изнудвачите строители. За левче отгоре за телекомите стана национален проблем, а сега ги дерат хората с 5 цифрени суми за доплащане на вече платен апартамент!
                        ха ха ТЯ държавата е КРАДЕЦА. строителите са ИНСТРУМЕНТА, както гешев е инструмента на господ (ака тиквата)
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Пълен абсурд, момчето нещо не е разбрало.

Коментар

Аз като купих, беше на тъмно зелено (преди години и си изчаках акта 16!) . На една дупка! И си взех нотариалния акт още на дупката! (и въпреки че всичко мина перфектно и за 1.5 години отлично осъзнавах риска и бая треперене беше! )А сега вече с тия схеми дето измислиха - голи договори (без да ти даде нот. акт) и оскъпяване ужким заради инфлацията - зеленото умря! Не знам как бих се навил отново да купя на зелено след събитията за които чета! А готовото е още по-набалончено и т.н. Според мен нещата станаха много грозни! Имотите ще се сринат! Това им беше точката на пречупване и от тука са надолу! И го казвам с болка и притеснение щото и аз съм в кюпа! Това ми беше някакво спасение от инфлацията, но разбира се бай Ганьо по български и това ще пр**бе!

Коментар

Това им беше точката на пречупване и от тука са надолу!
                              Хаха, в това тука един корифей се кълнеше и през миналия април. Познайте кой си спомня още за тази прелетна птица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

И ти ли си от Харвард? Това, което се прави е тежка форма на кейнсианизъм.
                                Е провеждат проциклчина политика, но като се замислиш не могат да определят ОЛП и сме какпка в морето сравнение с ЕС, т.е. инфлацията така или иначе не могат да я контролират, така или иначе капката в морето няма да се отрази по никакъв начин е тогава, защо да не увеличават бюджета/доходите. Така поне доходите догонват инфлацията до някаква степен?
                                Last edited by pepe1234; 03.04.2022, 05:22.

Коментар

Working...
                                X