IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

по-скоро мисли да изкараш екстра някой лев и да си вземеш нещо, което няма да ремонтираш нон-стоп.
    покупката на миниатюрата в Бургас е ОК, но ако искаш да караш по-голяма лодка и особено да правиш някаква туристическа дейност - тогава ти трябва и едно малко складче (работилница), където да държиш какво ли не. Иначе ще си задръстиш корабчето и чужденките няма да се кефят
    логистиката ти убягва и го караш по романтичната част - няма лошо

наздраве
    Тая миниятюра по новите стандарти се води двустаен, а локацията е топ оф дъ топ.
    Сега целта ми е яхтата, събрал съм едва половината цена, но до 2г. ще съм я събрал цялата. В Бургас няма какво да ремонтирам, освен украинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Бетерчо, в моят конкретен случай как да го напиша...Имам си всичко което съм поискал - финансово, имотно, семейно, работно..... В момента изкарвам по-малко от теб на месец, но не ми дреме защото не мога да похарча и половината ....Та защо да ме интересува, че ти или който друг изкарва повече...твои са си...., :-)
      Иначе 2 неща - прав си, че требе да си оптимист за нищото . Не може да вършиш добра работа в която не вярваш :-) И второ 10 пъти ръст ..., след като стане 10$ може да стигне до 100$...Възможно е :-)
      Попринцип никъде не пише, че не може да стане 10$, може и 0 да стане, но дори и да стане, аз пак няма да си променя стандарта на живот.
      П.С пак ще направи 10х от тази цена (16к) в рамките на 2 год. Запази го като scr и пак ще говорим, след 2 год.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

лордче, вземи ботчо за антураж
        не пие, няма да гони гъркините и така ще го отчае продавача с перспективи за вдигане на данъци и конфискации,
        че човека сигурно ще ти я дари тая лодка
        Няма да се навие, той е продал "на връх" през 2017г. въпреки, че не е успял да измаже хасиендата на същите км. в обратна посока на Радомир. Предпочитам бедният брокер да обясни на собственика, че само 4% лихва, ще му свали цената на яхтата с 36%. Този процент дискаунт ме устройва за момента, а рецесията едва се задава плахо зад открехнатата врата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ей сън не те лови, откак Кавръка каза, че ще влиза на зелено

Джонката ме кефи иначе що за типаж е. Храни всичко в БГ, но живо се интересува от обстановката. Патриот е под прикритие.
          нема обява из вазов, на която джонката да не е бил на оглед или не познава продавача, разположението, изложението и понякога историята на имота..
          преди даже го мислех за брокер
          но мненията му са обективни и няка да крия, търсил съм го и на лични, когато работят.
          джонка, кажи, оправдан ли е риска с накавръка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Плащам по 300лв. на понижител + пътни + храна за два дни да се срещна със собственика. Целта на бизнес плана е да свали цената до 18 000лв. Ако, не я постигнете, ще се прибирате, чрез съдеъствие на посолството.
            по-скоро мисли да изкараш екстра някой лев и да си вземеш нещо, което няма да ремонтираш нон-стоп.
            покупката на миниатюрата в Бургас е ОК, но ако искаш да караш по-голяма лодка и особено да правиш някаква туристическа дейност - тогава ти трябва и едно малко складче (работилница), където да държиш какво ли не. Иначе ще си задръстиш корабчето и чужденките няма да се кефят
            логистиката ти убягва и го караш по романтичната част - няма лошо

наздраве
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Песи е на халюциногенки - от Кладница!
              1-во качество!

п.с.
              Един познат преди време разправяше, че майка му и баща му яли такива - намерили ги качени, голи на крушата!!! То не е много смешно, ама пак леко им се разминало - закарали ги в спешното да ги промият ли (не знам там какво точно са им правили) та тъй...........

Песи, и аз съм виждал немските бедняци да се редят у Алди (май беше?) за едни 10% отстъпка, но общото ниво как си го представяш да ги стигнем, айде молим! у Видинско да бият Кьолн по разполагаеми доходи например?!? ...... хах, мокри сънища са това........ чакай ти от Давос, Вербие и Цермат да се преселят у Разлог, Банско и Добринище.
              Last edited by Julius_BG; 13.11.2022, 22:09.

Коментар

джонка, предстои ми важно решение и отново искам да се допитам до теб.
                има ли шанс накавръка да купи ни?
                не ми е за розите, но не искам купчо да ги пие сутрин с кафето на терасата във фиш фиш, заедно с немски и холандски пенционери.
                Ей сън не те лови, откак Кавръка каза, че ще влиза на зелено

Джонката ме кефи иначе що за типаж е. Храни всичко в БГ, но живо се интересува от обстановката. Патриот е под прикритие.
                Last edited by X_Y; 13.11.2022, 22:14.

Коментар

не ми е за розите, но не искам купчо да ги пие сутрин с кафето на терасата във фиш фиш, заедно с немски и холандски пенционери.
                  Според мен ще си купи скоро. Цената 1090 за оня строеж в Люлин е ОК, стига да не го притеснява кофти локацията и че е ново строителство на зелено. До 2 години обаче сигурно ще излезят и далеч по-хубави ЕПК-та в по-добри райони, на цени 50% от сегашните. Той не е глупав и ще обмисли добре покупката.
                  Last edited by X_Y; 13.11.2022, 22:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

София бие Атина, Рим и Лисабон?

Last edited by X_Y; 13.11.2022, 22:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                      -------------------------------
                      До тогава стандарта на живот в Източна Европа ще бъде съпоставим с този в Западна Европа. да речем Прага е вече над средноевропейско ниво, София бие Атина, Лисабон и Рим ...и т.н.....
                      Факт е че има много мизерни неща у нас на фона на Европа, но се подобряваме всяка година, а там няма накъде да мърдат към по-добре и разликите ще намаляват.....................
                      София бие Атина, Рим и Лисабон?

Ако приемем Нумбеото за достоверно (а то не е, защото цените в София са двойни на цитираните там), пак опираме до чиста покупателна способност, без да сравняваме качеството. Сори, но нито храната в Рим можеш да я сравняваш с Българската, нито качеството на имотите им, нито на градската им среда...Хубавото е вносно и скъпо, а то е на еднакви цени в София и Рим, при по-високи заплати там. Хората там плащат повече данъци, но имат тротоари, имат пътища, имат здравеопзване...В София е по-зле и от Катманду откъм инфраструктура, за болници и училища да не говорим. А цените са по 45 лева кашкавал Маджаров и по 7 лева бира в нормален ресторант нямат нищо с написаните в този сайт.

Я си поръчай един Италиански диван например да видим дали ще ти го дадат на половин цена само щото си българин? Ти сравняваш Натуци Едишън с Виденов и ми говориш, че Ганьо можел с една заплата да купи повече диван от Франческо. Да ама не.

София не само не приближава, София се отдалечава с бесни темпове от който и да било западноевропейски град по всички възможни показатели.
                      Last edited by X_Y; 13.11.2022, 22:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                        Нещата не опират само до пари, Песи.
                        Въпреки, че и там не виждам как скоро ще ги настигнем./
                        Ти виж в източна Германия колко милиарда наляха и пак не могат да стигнат западна, че ние ли???

И не става дума само за пари, говоря за сигурност, надеждност, съд, правораздаване.... как изобщо можем да сравняваме нашата съдебна система с техните?! Виж, че като хванат някоя публична личност в нарушение - нарочно ще ѝ дадат по-голямо наказание за урок на останалите - тук някой известен осъден да си видял?!? Ай да не си говорим приказки от 1001 нощ!

Язе пък ги водих да караме каяци мин. седм. на Пчелина. Мноо ме 'кефят' радомирските ви блокчета дето почват от полето - можеш от балкона на 5-я етаж да си засееш пшеницата и чесънЯ!
                        Не съм написал , че ще ги настигнем на 100%, а че разликата намалява и ще продължава така, но всъщност някои техни градове настигнаха нас :-) Като си в една държава / ЕС/ посоката е за уеднаквяване навсякъде. Иначе винаги ще има места които са по-по. Така е и в Щатите.
                        Относно другото при нас е трагедия, но на Запад не е много по-добре. Има безкрайно много примери за корупция с Немски компании осъдените са никакви или символични.... Там законите важат само за бедните :-), а при нас дори бедните може да минат метър понякога което е разликата. Тя ще изчезне в близките години.
                        Също така се замисли защо се допуска да има офшорни компании и всички производни от това. знаеш ли че листнатите компании имат данъчна тежест под 10% всичките / демек дори България е дебела за данъци :-)/ Кой обслужват и как тези офшорни зоми ?
                        Юлка не сме ние тези, които са открили топлата вода...при нас идва само хладка :-)

И на този язовир не съм ходил отдавна / знам го като Лобош/. Некви мутри го бяха окупирали преди и беше абсурд да стъпя на такова място...
                        Знаеш ли колко пари са налети в Червена могила ? Радомир можеше да е центъра на вселената ако не беше 10 Ноември....и щеше да има и доста повече подобни блокчета....:-)

ПП Ако минаваш от там друг път имай предвид, че требе да е с 50....постоянно седят там да снимат....
                        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 13.11.2022, 21:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

баси скъпотията, и без пари да ти я дават пак не си струва. Имаш 10к лева на година разходи само да стои. Туй не е кат хапартамент
                          лордче, вземи ботчо за антураж
                          не пие, няма да гони гъркините и така ще го отчае продавача с перспективи за вдигане на данъци и конфискации,
                          че човека сигурно ще ти я дари тая лодка

Коментар

Винаги като си ходя НА Радомир или вилата след него, след завоите, като зърна небостъргачите от началото на града, ме обзема едно блаженство на стомаха, като след изпити първи три глътки узо корифеос с два залъка ципура.
                            лордче, само след твои постове, я ми се допива нещо, я ми се прияжда

Коментар

Аз съм си харесал тази:
                              https://m.mobile.bg/details/a1635330493746011

, но чакам да й свалят цената, като отида да се пазаря с няколко понижители антураж
                              Плащам по 300лв. на понижител + пътни + храна за два дни да се срещна със собственика. Целта на бизнес плана е да свали цената до 18 000лв. Ако, не я постигнете, ще се прибирате, чрез съдеъствие на посолството.

Коментар

Аз съм си харесал тази:
                                https://m.mobile.bg/details/a1635330493746011

, но чакам да й свалят цената, като отида да се пазаря с няколко понижители антураж
                                баси скъпотията, и без пари да ти я дават пак не си струва. Имаш 10к лева на година разходи само да стои. Туй не е кат хапартамент
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X