Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми да пише под картинката;
пичове, така и така, не, че ви интересува, но цената, на която проадох беше...еди каква си
или нещо такова
- 2 Харесвания
Коментар
-
не подценявай бетерчо
у имотито го нема много, много но ги разбира криптосите.
ще си наложа да забравя, че качва картинки с неактуални цени купил/продал
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Откъде да си актуализира цената тоя офлайн уолет след като няма нет към него? През водомера?
пичове, така и така, не, че ви интересува, но цената, на която проадох беше...еди каква си
или нещо такова
- 1 like
Коментар
-
Само криптото пада, другите са ок.
Мегакорпорациите, галено наричани от инвеститорите АААММ (сиреч "Амазон", "Алфабет", "Епъл", "Мета", "Майкрософт"), общо са загубили от началото на годината 40% от пазарната си капитализация (общата цена на акциите им по текущ курс). От портфейлите на инвеститорите им са се изпарили 3.7 трл. долара.
https://segabg.com/category-observer...tvRfsiYb-NFG1o
Коментар
-
не подценявай бетерчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеBailor, мани ги тея яхти, купи си като мене няколко джета, да чупиш крака и ръце. После кеф ти болничен, кеф ти спомени. С тая яхта ще вземе да те измандръса някое заблудено торпедо и отекоха 18к евра. Ей го и Берти ти казва - двоен гараж, па части, па масла. Аз тука ще си замълча, че като знам колко ми гълтаха машинките + колите, ще вземе някой инфаркт да си докара. Затва най-добре квот остане, бутай в тухлата и тва е ,
през квартирите му са минали много милионери опт различни сфери
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Дооообре, ей сега ще ходя да си бия един пребит кон на 16 хилядарки парчето, щото ти си рекъл и отсекъл.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
трябва ти двоен гараж, за да може да си държиш колата + да го ползваш като склад
отделно за лодката
горе долу 40К (след атака на мечките ... преди това 60) ойро трябва да си предвидиш, за да ти се получи план мин
Коментар
-
Bailor, мани ги тея яхти, купи си като мене няколко джета, да чупиш крака и ръце. После кеф ти болничен, кеф ти спомени. С тая яхта ще вземе да те измандръса някое заблудено торпедо и отекоха 18к евра. Ей го и Берти ти казва - двоен гараж, па части, па масла. Аз тука ще си замълча, че като знам колко ми гълтаха машинките + колите, ще вземе някой инфаркт да си докара. Затва най-добре квот остане, бутай в тухлата и тва е ,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ace of spades Разгледай мнениеИмотите ще бъдат най лошия и губещ актив в следващите десетилетия. Защо , е тема на дълъг разговор и подходяща аудитория.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Попринцип никъде не пише, че не може да стане 10$, може и 0 да стане, но дори и да стане, аз пак няма да си променя стандарта на живот.
П.С пак ще направи 10х от тази цена (16к) в рамките на 2 год. Запази го като scr и пак ще говорим, след 2 год.
Коментар
-
Тая миниятюра по новите стандарти се води двустаен, а локацията е топ оф дъ топ.
Сега целта ми е яхтата, събрал съм едва половината цена, но до 2г. ще съм я събрал цялата. В Бургас няма какво да ремонтирам, освен украинки.
отделно за лодката
горе долу 40К (след атака на мечките ... преди това 60) ойро трябва да си предвидиш, за да ти се получи план минтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Няма да се навие, той е продал "на връх" през 2017г. въпреки, че не е успял да измаже хасиендата на същите км. в обратна посока на Радомир. Предпочитам бедният брокер да обясни на собственика, че само 4% лихва, ще му свали цената на яхтата с 36%. Този процент дискаунт ме устройва за момента, а рецесията едва се задава плахо зад открехнатата врата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
по-скоро мисли да изкараш екстра някой лев и да си вземеш нещо, което няма да ремонтираш нон-стоп.
покупката на миниатюрата в Бургас е ОК, но ако искаш да караш по-голяма лодка и особено да правиш някаква туристическа дейност - тогава ти трябва и едно малко складче (работилница), където да държиш какво ли не. Иначе ще си задръстиш корабчето и чужденките няма да се кефят
логистиката ти убягва и го караш по романтичната част - няма лошо
наздраве
Сега целта ми е яхтата, събрал съм едва половината цена, но до 2г. ще съм я събрал цялата. В Бургас няма какво да ремонтирам, освен украинки.
Коментар
Коментар