IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми да пише под картинката;
    пичове, така и така, не, че ви интересува, но цената, на която проадох беше...еди каква си
    или нещо такова
    Нещо се бъркаш, покупките с датите се виждаха на офлайн уолета, продажбите на нива от 50 до 68 се виждаха на борса (не е FTX).

Коментар

пичове, така и така, не, че ви интересува, но цената, на която проадох беше...еди каква си
      или нещо такова
      Важното е, че сега е купил на ниското и ще жъне през 2024г. Предполагам, че и тогава няма да изневери на принципите си и ще намести парата в манастирите.

Коментар

не подценявай бетерчо
        у имотито го нема много, много но ги разбира криптосите.

ще си наложа да забравя, че качва картинки с неактуални цени купил/продал
        То всичко му е неактуално на него. Той е като пепеляшка от приказките, живял под наем в панелка у Люлин и изведнъж възкръснал богаташ у манастирските ливадЕ, Да се смееш ли, да плачеш ли... fabolous

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Откъде да си актуализира цената тоя офлайн уолет след като няма нет към него? През водомера?
          или нещо такова

Коментар

• Само криптото пада, другите са ок.

Мегакорпорациите, галено наричани от инвеститорите АААММ (сиреч "Амазон", "Алфабет", "Епъл", "Мета", "Майкрософт"), общо са загубили от началото на годината 40% от пазарната си капитализация (общата цена на акциите им по текущ курс). От портфейлите на инвеститорите им са се изпарили 3.7 трл. долара.

https://segabg.com/category-observer...tvRfsiYb-NFG1o

Коментар

не подценявай бетерчо

Откъде да си актуализира цената тоя офлайн уолет след като няма нет към него? През водомера?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                Bailor, мани ги тея яхти, купи си като мене няколко джета, да чупиш крака и ръце. После кеф ти болничен, кеф ти спомени. С тая яхта ще вземе да те измандръса някое заблудено торпедо и отекоха 18к евра. Ей го и Берти ти казва - двоен гараж, па части, па масла. Аз тука ще си замълча, че като знам колко ми гълтаха машинките + колите, ще вземе някой инфаркт да си докара. Затва най-добре квот остане, бутай в тухлата и тва е ,
                лордето е старата школа
                през квартирите му са минали много милионери опт различни сфери

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Дооообре, ей сега ще ходя да си бия един пребит кон на 16 хилядарки парчето, щото ти си рекъл и отсекъл.
                  не подценявай бетерчо

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

трябва ти двоен гараж, за да може да си държиш колата + да го ползваш като склад
                    отделно за лодката
                    горе долу 40К (след атака на мечките ... преди това 60) ойро трябва да си предвидиш, за да ти се получи план мин
                    Ами, прав си, затова търся гараж минимум 20м.2 в идеалния център, където ми е апартамента или два + такъв на пристанището. Само ме притесняват ядрената война, земетресенията и наводненията, предсказани от понижителите, затова се въздържам от по-нататъшни бързи стъпки в тази посока

Коментар

• Bailor, мани ги тея яхти, купи си като мене няколко джета, да чупиш крака и ръце. После кеф ти болничен, кеф ти спомени. С тая яхта ще вземе да те измандръса някое заблудено торпедо и отекоха 18к евра. Ей го и Берти ти казва - двоен гараж, па части, па масла. Аз тука ще си замълча, че като знам колко ми гълтаха машинките + колите, ще вземе някой инфаркт да си докара. Затва най-добре квот остане, бутай в тухлата и тва е ,

Коментар

• Първоначално изпратено от Ace of spades Разгледай мнение
                        Имотите ще бъдат най лошия и губещ актив в следващите десетилетия. Защо , е тема на дълъг разговор и подходяща аудитория.
                        Едно малко уточнение . Имотите не следва да се разглеждат като актив , а като необходим разход . И е време да бъдат изместени от фокуса на обществото .

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Попринцип никъде не пише, че не може да стане 10$, може и 0 да стане, но дори и да стане, аз пак няма да си променя стандарта на живот.
                          П.С пак ще направи 10х от тази цена (16к) в рамките на 2 год. Запази го като scr и пак ще говорим, след 2 год.
                          Дооообре, ей сега ще ходя да си бия един пребит кон на 16 хилядарки парчето, щото ти си рекъл и отсекъл.

Коментар

Тая миниятюра по новите стандарти се води двустаен, а локацията е топ оф дъ топ.
                            Сега целта ми е яхтата, събрал съм едва половината цена, но до 2г. ще съм я събрал цялата. В Бургас няма какво да ремонтирам, освен украинки.
                            трябва ти двоен гараж, за да може да си държиш колата + да го ползваш като склад
                            отделно за лодката
                            горе долу 40К (след атака на мечките ... преди това 60) ойро трябва да си предвидиш, за да ти се получи план мин
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Няма да се навие, той е продал "на връх" през 2017г. въпреки, че не е успял да измаже хасиендата на същите км. в обратна посока на Радомир. Предпочитам бедният брокер да обясни на собственика, че само 4% лихва, ще му свали цената на яхтата с 36%. Този процент дискаунт ме устройва за момента, а рецесията едва се задава плахо зад открехнатата врата.
                              но преди това, бедния брокер ако може да боЯсни,как пада цената на имотиту с отдалечаване от правилната посока радомир/рударци

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

по-скоро мисли да изкараш екстра някой лев и да си вземеш нещо, което няма да ремонтираш нон-стоп.
                                покупката на миниатюрата в Бургас е ОК, но ако искаш да караш по-голяма лодка и особено да правиш някаква туристическа дейност - тогава ти трябва и едно малко складче (работилница), където да държиш какво ли не. Иначе ще си задръстиш корабчето и чужденките няма да се кефят
                                логистиката ти убягва и го караш по романтичната част - няма лошо

наздраве
                                Тая миниятюра по новите стандарти се води двустаен, а локацията е топ оф дъ топ.
                                Сега целта ми е яхтата, събрал съм едва половината цена, но до 2г. ще съм я събрал цялата. В Бургас няма какво да ремонтирам, освен украинки.

Коментар

Working...
                                X