Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз съм си харесал тази:
https://m.mobile.bg/details/a1635330493746011
, но чакам да й свалят цената, като отида да се пазаря с няколко понижители антуражНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Напротив! Има и доста уж "имотни" завистници, те не могат приемат, че някои хора са направили 8-10х от едно "нищо", защото се мислят за много умни. Относно това дали ще има пак такова нещо, бъди сигурен, че пак ще има - пак ще направи 10х ръст в рамките на 2 год.
Иначе 2 неща - прав си, че требе да си оптимист за нищото . Не може да вършиш добра работа в която не вярваш :-) И второ 10 пъти ръст ..., след като стане 10$ може да стигне до 100$...Възможно е :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 13.11.2022, 21:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМноо ме 'кефят' радомирските ви блокчета дето почват от полето - можеш от балкона на 5-я етаж да си засееш пшеницата и чесънЯ!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Е как се отдалечаваме, като цифрите са недвусмислени относно средна заплата или покупателна сила с всяка година разликата намалява. Докато при нас заплатите растЪт с по десетина процента на година от доста време, на Запад е по 1-2-3.... Като инфраструктура също. Приемайки, че в западните градове тя е 100 и няма как да стане повече от това, в София ако е била 30 преди 20 години, сега е 60-70, След 20 години ще е 80-90...
У Кладница мноо скъпо стана. Не съм стъпвал там от поне 15 години :-) Дори и в Рударци от толкова нЕкъде :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЕ как се отдалечаваме, като цифрите са недвусмислени относно средна заплата или покупателна сила с всяка година разликата намалява. Докато при нас заплатите растЪт с по десетина процента на година от доста време, на Запад е по 1-2-3.... Като инфраструктура също. Приемайки, че в западните градове тя е 100 и няма как да стане повече от това, в София ако е била 30 преди 20 години, сега е 60-70, След 20 години ще е 80-90... У Кладница мноо скъпо стана. Не съм стъпвал там от поне 15 години :-) Дори и в Рударци от толкова нЕкъде :-)
Въпреки, че и там не виждам как скоро ще ги настигнем./
Ти виж в източна Германия колко милиарда наляха и пак не могат да стигнат западна, че ние ли???
И не става дума само за пари, говоря за сигурност, надеждност, съд, правораздаване.... как изобщо можем да сравняваме нашата съдебна система с техните?! Виж, че като хванат някоя публична личност в нарушение - нарочно ще ѝ дадат по-голямо наказание за урок на останалите - тук някой известен осъден да си видял?!? Ай да не си говорим приказки от 1001 нощ!
Язе пък ги водих да караме каяци мин. седм. на Пчелина. Мноо ме 'кефят' радомирските ви блокчета дето почват от полето - можеш от балкона на 5-я етаж да си засееш пшеницата и чесънЯ!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
https://register.caciaf.bg/2021_nonc/index.html
Изглежда, че всичките шефове на болници в Плевен заедно са декларирали по-малко имоти. Даже и над 10к нямат в джоба завалиите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
сещам се за една марина в Неа Ираклица - мижаво село, гърци там на курорт не съм виждал, но подозрително много луксозни яхти и не са от тези за риболов
https://m.mobile.bg/details/a1635330493746011
, но чакам да й свалят цената, като отида да се пазаря с няколко понижители антураж
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПесииии,
пак си мезил с кладнишките халюциногенки!
И на мене ми се ще, но тъжната истина е, че всъщност не се приближаваме, а отдалечаваме.....
Като необяснимия феномен във Вселената - как скоростта на отдалечаване на галактиките всъщност расте!
У Кладница мноо скъпо стана. Не съм стъпвал там от поне 15 години :-) Дори и в Рударци от толкова нЕкъде :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Бялата мафия е най-силната ОПГ в момента. Пишещите тук нейни представители са от горния среден ешелон и е напълно нормално да се чудят какво да си правят парите. Идея си нямаш какво става по-нагоре. Пълно с алпийски имоти, по средиземнаморските гръцки острови, яхти... Даже е учудващо, че колегата не е диверсифицирал с подобна придобивка. Паркира я на някоя марина на Халкидики и половин година я отдава на колеги.
Един път да присъстваш на сватба на лекарски отрочета и няма нужда да гледаш "Кръстникът".
Коментар
-
Този коментар от ratten е изтрит от keep_calm
Причина: Ако няколко човека престанат да се заяждат няма да има нужда от модерация.
ако това се случи, няма да има нужда от модератори.
уважавайте ги тези хората
на вас четат ли ви се само копията от статии на накавръков и глупостите на петрогъс или както там му е ника и още няколко
на мен не
и веднага бих си набил шута в посока извън форумаLast edited by X_Y; 13.11.2022, 20:50.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеЕвропейската централна банка изчислява, че в среда с ниски лихвени проценти увеличението на ипотечния процент с 1 процентен пункт съответства на приблизително 9% спад в цените на жилищата и 15% спад в жилищните инвестиции след около две години.
А, лихвата ще се качи поне със 4%, айде смятайте.
От там нагоре, имотите стават с отрицателна стойност.
Безимотните пак са на далавера, от както свят светува, те са най-големите тарикати.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеЕвропейската централна банка изчислява, че в среда с ниски лихвени проценти увеличението на ипотечния процент с 1 процентен пункт съответства на приблизително 9% спад в цените на жилищата и 15% спад в жилищните инвестиции след около две години.
А, лихвата ще се качи поне със 4%, айде смятайте.
може ли да ми кажеш с колко ще паднат цените на имотиту при ипотечка от 6% примерноLast edited by ratten; 13.11.2022, 20:38.
- 6 Харесвания
Коментар
-
https://register.caciaf.bg/2021_nonc/index.html
Изглежда, че всичките шефове на болници в Плевен заедно са декларирали по-малко имоти. Даже и над 10к нямат в джоба завалиите.
Един път да присъстваш на сватба на лекарски отрочета и няма нужда да гледаш "Кръстникът".
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар