IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз съм си харесал тази:
    https://m.mobile.bg/details/a1635330493746011

, но чакам да й свалят цената, като отида да се пазаря с няколко понижители антураж
    Плащам по 300лв. на понижител + пътни + храна за два дни да се срещна със собственика. Целта на бизнес плана е да свали цената до 18 000лв. Ако, не я постигнете, ще се прибирате, чрез съдеъствие на посолството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз съм си харесал тази:

, но чакам да й свалят цената, като отида да се пазаря с няколко понижители антураж
      баси скъпотията, и без пари да ти я дават пак не си струва. Имаш 10к лева на година разходи само да стои. Туй не е кат хапартамент
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Напротив! Има и доста уж "имотни" завистници, те не могат приемат, че някои хора са направили 8-10х от едно "нищо", защото се мислят за много умни. Относно това дали ще има пак такова нещо, бъди сигурен, че пак ще има - пак ще направи 10х ръст в рамките на 2 год.
        Бетерчо, в моят конкретен случай как да го напиша...Имам си всичко което съм поискал - финансово, имотно, семейно, работно..... В момента изкарвам по-малко от теб на месец, но не ми дреме защото не мога да похарча и половината ....Та защо да ме интересува, че ти или който друг изкарва повече...твои са си...., :-)
        Иначе 2 неща - прав си, че требе да си оптимист за нищото . Не може да вършиш добра работа в която не вярваш :-) И второ 10 пъти ръст ..., след като стане 10$ може да стигне до 100$...Възможно е :-)
        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 13.11.2022, 21:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
          Мноо ме 'кефят' радомирските ви блокчета дето почват от полето - можеш от балкона на 5-я етаж да си засееш пшеницата и чесънЯ!
          Винаги като си ходя НА Радомир или вилата след него, след завоите, като зърна небостъргачите от началото на града, ме обзема едно блаженство на стомаха, като след изпити първи три глътки узо корифеос с два залъка ципура.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Е как се отдалечаваме, като цифрите са недвусмислени относно средна заплата или покупателна сила с всяка година разликата намалява. Докато при нас заплатите растЪт с по десетина процента на година от доста време, на Запад е по 1-2-3.... Като инфраструктура също. Приемайки, че в западните градове тя е 100 и няма как да стане повече от това, в София ако е била 30 преди 20 години, сега е 60-70, След 20 години ще е 80-90...

У Кладница мноо скъпо стана. Не съм стъпвал там от поне 15 години :-) Дори и в Рударци от толкова нЕкъде :-)
            Юлката не помни или удобно забравя, че преди 15г. в ЗЕ взимаха 10-торни заплати, а сега се вайка, че били тройни. Ти им даваш примери, че София е изпреварила като покупателна способност на населението някои стари южняшки столици, той ти се дзвери..

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
              Е как се отдалечаваме, като цифрите са недвусмислени относно средна заплата или покупателна сила с всяка година разликата намалява. Докато при нас заплатите растЪт с по десетина процента на година от доста време, на Запад е по 1-2-3.... Като инфраструктура също. Приемайки, че в западните градове тя е 100 и няма как да стане повече от това, в София ако е била 30 преди 20 години, сега е 60-70, След 20 години ще е 80-90... У Кладница мноо скъпо стана. Не съм стъпвал там от поне 15 години :-) Дори и в Рударци от толкова нЕкъде :-)
              Нещата не опират само до пари, Песи.
              Въпреки, че и там не виждам как скоро ще ги настигнем./
              Ти виж в източна Германия колко милиарда наляха и пак не могат да стигнат западна, че ние ли???

И не става дума само за пари, говоря за сигурност, надеждност, съд, правораздаване.... как изобщо можем да сравняваме нашата съдебна система с техните?! Виж, че като хванат някоя публична личност в нарушение - нарочно ще ѝ дадат по-голямо наказание за урок на останалите - тук някой известен осъден да си видял?!? Ай да не си говорим приказки от 1001 нощ!

Язе пък ги водих да караме каяци мин. седм. на Пчелина. Мноо ме 'кефят' радомирските ви блокчета дето почват от полето - можеш от балкона на 5-я етаж да си засееш пшеницата и чесънЯ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

https://register.caciaf.bg/2021_nonc/index.html

​​Изглежда, че всичките шефове на болници в Плевен заедно са декларирали по-малко имоти. Даже и над 10к нямат в джоба завалиите.
                Нов си в темата. Всички са наясно за произхода на кеша на Левчо...и той е съвсем легален и честно придобит. Виж броят имоти които има трябваше да е повече, но се поуплаши преди време. Нищо здраве да е нали иде поне 60% спад....:-)

Коментар

сещам се за една марина в Неа Ираклица - мижаво село, гърци там на курорт не съм виждал, но подозрително много луксозни яхти и не са от тези за риболов
                  Аз съм си харесал тази:

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    Песииии,

пак си мезил с кладнишките халюциногенки!

И на мене ми се ще, но тъжната истина е, че всъщност не се приближаваме, а отдалечаваме.....

Като необяснимия феномен във Вселената - как скоростта на отдалечаване на галактиките всъщност расте!
                    Е как се отдалечаваме, като цифрите са недвусмислени относно средна заплата или покупателна сила с всяка година разликата намалява. Докато при нас заплатите растЪт с по десетина процента на година от доста време, на Запад е по 1-2-3.... Като инфраструктура също. Приемайки, че в западните градове тя е 100 и няма как да стане повече от това, в София ако е била 30 преди 20 години, сега е 60-70, След 20 години ще е 80-90...

У Кладница мноо скъпо стана. Не съм стъпвал там от поне 15 години :-) Дори и в Рударци от толкова нЕкъде :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Бялата мафия е най-силната ОПГ в момента. Пишещите тук нейни представители са от горния среден ешелон и е напълно нормално да се чудят какво да си правят парите. Идея си нямаш какво става по-нагоре. Пълно с алпийски имоти, по средиземнаморските гръцки острови, яхти... Даже е учудващо, че колегата не е диверсифицирал с подобна придобивка. Паркира я на някоя марина на Халкидики и половин година я отдава на колеги.

Един път да присъстваш на сватба на лекарски отрочета и няма нужда да гледаш "Кръстникът".
                      сещам се за една марина в Неа Ираклица - мижаво село, гърци там на курорт не съм виждал, но подозрително много луксозни яхти и не са от тези за риболов

Коментар

• Този коментар от ratten е изтрит от keep_calm

Причина: Ако няколко човека престанат да се заяждат няма да има нужда от модерация.

ако това се случи, няма да има нужда от модератори.
                        уважавайте ги тези хората

на вас четат ли ви се само копията от статии на накавръков и глупостите на петрогъс или както там му е ника и още няколко
                        на мен не
                        и веднага бих си набил шута в посока извън форума
                        Last edited by X_Y; 13.11.2022, 20:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
                          Европейската централна банка изчислява, че в среда с ниски лихвени проценти увеличението на ипотечния процент с 1 процентен пункт съответства на приблизително 9% спад в цените на жилищата и 15% спад в жилищните инвестиции след около две години.
                          А, лихвата ще се качи поне със 4%, айде смятайте.
                          Ако лихвата се качи с 7-8%, направо ще ги подаряват.
                          От там нагоре, имотите стават с отрицателна стойност.

Безимотните пак са на далавера, от както свят светува, те са най-големите тарикати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
                            Европейската централна банка изчислява, че в среда с ниски лихвени проценти увеличението на ипотечния процент с 1 процентен пункт съответства на приблизително 9% спад в цените на жилищата и 15% спад в жилищните инвестиции след около две години.
                            А, лихвата ще се качи поне със 4%, айде смятайте.
                            аз се затруднявам със сметките
                            може ли да ми кажеш с колко ще паднат цените на имотиту при ипотечка от 6% примерно
                            Last edited by ratten; 13.11.2022, 20:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten
                              ай стига с това триене
                              пак ли искате да останете само модератори у форума
                              Постнах линл към статия в Капитал за проектите на крупен имотен играч - собственика на Софиямед и го изтриха. Не било по темата. Шокираща злоупотреба с власт на модератор

Коментар

https://register.caciaf.bg/2021_nonc/index.html

​​Изглежда, че всичките шефове на болници в Плевен заедно са декларирали по-малко имоти. Даже и над 10к нямат в джоба завалиите.
                                Бялата мафия е най-силната ОПГ в момента. Пишещите тук нейни представители са от горния среден ешелон и е напълно нормално да се чудят какво да си правят парите. Идея си нямаш какво става по-нагоре. Пълно с алпийски имоти, по средиземнаморските гръцки острови, яхти... Даже е учудващо, че колегата не е диверсифицирал с подобна придобивка. Паркира я на някоя марина на Халкидики и половин година я отдава на колеги.

Един път да присъстваш на сватба на лекарски отрочета и няма нужда да гледаш "Кръстникът".

Коментар

Working...
                                X