IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

https://register.caciaf.bg/2021_nonc/index.html

​​Изглежда, че всичките шефове на болници в Плевен заедно са декларирали по-малко имоти. Даже и над 10к нямат в джоба завалиите.
    Бялата мафия е най-силната ОПГ в момента. Пишещите тук нейни представители са от горния среден ешелон и е напълно нормално да се чудят какво да си правят парите. Идея си нямаш какво става по-нагоре. Пълно с алпийски имоти, по средиземнаморските гръцки острови, яхти... Даже е учудващо, че колегата не е диверсифицирал с подобна придобивка. Паркира я на някоя марина на Халкидики и половин година я отдава на колеги.

Един път да присъстваш на сватба на лекарски отрочета и няма нужда да гледаш "Кръстникът".

Коментар

• Имотите ще бъдат най лошия и губещ актив в следващите десетилетия. Защо , е тема на дълъг разговор и подходяща аудитория.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
        Европа е приключена като бяла. Край. след 30-40-50 години белите ще са малцинство. И някои от тези малцинства ще тръгнат към Източна Европа в частност у нас. До тогава стандарта на живот в Източна Европа ще бъде съпоставим с този в Западна Европа. да речем Прага е вече над средноевропейско ниво, София бие Атина, Лисабон и Рим ...и т.н..... Факт е че има много мизерни неща у нас на фона на Европа, но се подобряваме всяка година, а там няма накъде да мърдат към по-добре и разликите ще намаляват.
        Песииии,

пак си мезил с кладнишките халюциногенки!

И на мене ми се ще, но тъжната истина е, че всъщност не се приближаваме, а отдалечаваме.....

Като необяснимия феномен във Вселената - как скоростта на отдалечаване на галактиките всъщност расте!

Коментар

• Ще пиша за едни атрактивни имоти след седмица.
          Last edited by keep_calm; 13.11.2022, 19:53. Причина: Пишете по темата.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Европейската централна банка изчислява, че в среда с ниски лихвени проценти увеличението на ипотечния процент с 1 процентен пункт съответства на приблизително 9% спад в цените на жилищата и 15% спад в жилищните инвестиции след около две години.
            А, лихвата ще се качи поне със 4%, айде смятайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Напротив! Има и доста уж "имотни" завистници, те не могат приемат, че някои хора са направили 8-10х от едно "нищо", защото се мислят за много умни. Относно това дали ще има пак такова нещо, бъди сигурен, че пак ще има - пак ще направи 10х ръст в рамките на 2 год.
              Ама да, разбира се. След като окоти милиони балъци, после ще има волатилност да се наковат предпазливо повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не, Песи. Аз ужасно завиждам на некупилите имоти. Те ще купуват на 700€ в София, а аз купих на 1480 на жълтите павета, на 920 в Хиподрума, на 1360 срещу ВМА и скъп гараж на около 1700€. И земя на 1300 лв.
                А имах кинти и имам още за торба бити коне и други криптирани заблуди.
                https://register.caciaf.bg/2021_nonc/index.html

​​Изглежда, че всичките шефове на болници в Плевен заедно са декларирали по-малко имоти. Даже и над 10к нямат в джоба завалиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                  Бетърчо, говори ти човек, аз, който е купил имот в София за 2 часа от виждането на обявата, абсолютен рекорд на Гинес. За 61К€. Сега да ти го сметна ли колко е. А наема досега?
                  Дофтуре говори ти човек, който е купувал коин на 4ххх и го продал на 68ххх. Да ти го сметна ли колко е?

Коментар

Ааа Бетерчо, Убъркал си се тукА. Злобари и завистници има много в темата и обединяващото е че всички са безимотни :-) Мога само да те поздравя, че си кеширал в добри времена. Рядко срещано нещо в този сегмент на виртуалните нищота. Просто няма да има такива отново... да си знаеш :-)
                    Иначе видях в друг пост , че си изпускаш нервите....Не е добре това. Отново трябва да гледаш положително - имаш имоти / ако наистина ги имаш/ , колкото 95% от Българите няма да имат. Така че било квото било ти не си капо :-),
                    Напротив! Има и доста уж "имотни" завистници, те не могат приемат, че някои хора са направили 8-10х от едно "нищо", защото се мислят за много умни. Относно това дали ще има пак такова нещо, бъди сигурен, че пак ще има - пак ще направи 10х ръст в рамките на 2 год.

Коментар

Ааа Бетерчо, Убъркал си се тукА. Злобари и завистници има много в темата и обединяващото е че всички са безимотни :-) Мога само да те поздравя, че си кеширал в добри времена. Рядко срещано нещо в този сегмент на виртуалните нищота. Просто няма да има такива отново... да си знаеш :-)
                      Иначе видях в друг пост , че си изпускаш нервите....Не е добре това. Отново трябва да гледаш положително - имаш имоти / ако наистина ги имаш/ , колкото 95% от Българите няма да имат. Така че било квото било ти не си капо :-),
                      Не, Песи. Аз ужасно завиждам на некупилите имоти. Те ще купуват на 700€ в София, а аз купих на 1480 на жълтите павета, на 920 в Хиподрума, на 1360 срещу ВМА и скъп гараж на около 1700€. И земя на 1300 лв.
                      А имах кинти и имам още за торба бити коне и други криптирани заблуди.

Коментар

• Бетърчо, говори ти човек, аз, който е купил имот в София за 2 часа от виждането на обявата, абсолютен рекорд на Гинес. За 61К€. Сега да ти го сметна ли колко е. А наема досега?

Коментар

• Кийп калм, кви уточнения, бре? Най-учтиво им давам инфо от кухнята. Да инвестират, а не да лалят. И да кешират когато инвестират. Имот се купува с пари, не с приказки и виртуални игри с ....да не казвам.
                          Last edited by bulgarian lev; 13.11.2022, 18:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от better

Аз не гледам, аз действам. Вие гледате....гледате и само си подлайвате. Такава е съдбата на масовката, да гледа и да злобеее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                              Мале, мале, в къв зверилник се превърнала темата след срива на криптоборсата. Кризата е хубаво нещо, изчиства гнилото. Тухлата за момента държи цена, значи не е чак толкова гнила, колкото я изкарват.
                              Чекай, това е само началото. Като гръмне и ще записваш кой е продал на върха. . Ама е лесно, щот не са и купили. Или айде, някои може да имат койн, койн и половина. Недостатъчно за кенеф на централна гара. А и първо требе кеширане. Абе тия балъци продавачите що не продават в коини директно?

Коментар

• Първоначално изпратено от better

Ква заплата, нал сте бизнесмени-инвеститори, покажете си доходите от наеми, но по банков път.
                                мен къде ме бъркаш с бизнесмен-инвесторите

иначе моя грешка, криво съм разбрал поста ти към Meandmyself

Коментар

Working...
                                X