If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Инвеститорите в имоти се заблуждават - как инвестирането в имоти може да се окаже по-рисково от инвестициите на фондовата борса
На турската фондова борса крах никога не се е случвал, лирата не се обезценява, а имотите там се обезцениха след земетресението. Браво Фрости! Ти си царь! Продавай всичко и ти и ръгай на борсата.
Това е положението. Моите младежи прибират по 4000лв на месец.
Някой знае ли евтин морски град по света? Питам защото се скъсах да търся.
в CV-тата на моите младежи виждам че са работили в Макдоналдс. В Ротердам биха прибирали макс €1400 на месец за 60часа седмично търкане на чинии. А тука, чисто нов офис, храна и квартира осигурени и се цупят, че малко им били парите (не можели да купят апарт с 5 заплати)
Засега са 80бр джонковци (мишката не била за лява ръка, мониторите им били малки, не искат десктоп, а лаптоп, на един му топло, на друг студено, а седят един до друг, на един квартирата му била тясна, на друг скъпа, на трети недообзаведена, оплакват се от градския транспорт, нямали отделна стая в квартирата за плейстейшъна, съседите им криви че им правят забележки за игри до посред нощ с надути колони и какво ли още не ми чуха ушите.
уффф, мани започнах да завиждам на нямашите имотно бреме на гърба си.
ей на вчера ме бяха натиснали в офиса, че пристигат нови 20 младежи от 4 континента да се захващат с телефониране, а мене като общак ме дърпат от 4 страни и на всичкото отгоре майсторите ми се оплакват, че не им вдигам телефона.
Това живот ли е ми кажи? Даже кака се оплаква че цялата организация за ски ваканцията в Алта Бадия на нейните плещи виси. (ох, да и имам проблемите, къде в Марибор да била резервирала хотел?)
…а аз трябва да се грижа за младежите да имат осигурени квартири, да им бъде осигурено работно място в офиса, да им бъдат раздадени ваучерите навреме, да са им наблизо до офиса квартирите, да им бъдат раздадени картите за градския транспорт… сбе всичко… от тях се иска само да приемат обажданията от клиентите
еми виж там, бетерчо да те включи в оная група
квартири без посредник, където е администратор
Коментар