Първоначално изпратено от kinyalo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
И аз не разбирам как липсата на слънце е плюс. София е много високо и сравнително студен град. Какво му е приятното в 3 следобед през зимата да се скрива слънцето? Да не сме Пелопонес?
Това за скриването на слънцето е много преувеличено, имаш изток и запад.
Както казах по-рано, въпрос на вкус и очевидно (имайки предвид разликата в цените), повече платежоспособни хора предпочитат Витоша и Средна гора.
Без да коментираме разликата в заобикалящата среда (наличие на маргинали, латиноси и тн.)..
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Именно защото слънцето е малко не може да си направиш хоби градина, оранжерия или трева. Можеш, но резултатите ще са посредствени. Няма слънце за фотоволтаици, няма подземна вода за термопомпа, земя бедна и камениста... Нищо де, купи, поживей и сподели:-)
Пак ти казвам, има селца и квартали в равното, слънце, чернозем, неизчерпаема вода на 4 метра, в рамките на околовръсното и на 3-4 мин с кола до метростанция. Има даже 2 квартала с къщи на 800-1200 метра до МС
С 3-4 градски автобуса и ТМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами не е 200 хиляди лева, а 130 хиляди лева. Що си мислиш, че изобщо ще го ремонтират?Имам един приятел с агенция за недвижими имоти и той ми каза, че масово новите жилища се купуват на замазка и така си остават,а старите изобщо не се ремонтират.
Та някой гастер ще го купи тоя имот за 110 хиляди и ще се радва, че е направил добра сделка.
И за Джони,за теб и за мен може и да е огромна глупост да се набиват пари в такива коптори, ама някой ако е спестил 100 бона точно в такъв коптор ще ги набие,щото няма как да купи по-скъп.
Предполагам, че и продавача се надява на чудо, да му паднат едни пари. Преди 10г. такива апарти и с такава локация вървяха 20-30к Лева. То в София не поскъпнаха 6 пъти жилищата от тогава, па камо ли у Бухово.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Дивия лаврак е пълен с живак и химикали да те светна самоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Затова си купувам морски имот в изнесена зона без натрапници и миди и риба само директно от рибарите или с определени хора с лични контакти и връзки. Поне такъв е плана за второто. На терасата ми над морето ще е по-приятно и от 5 звезден лукс от Гранда на Елена с 80 левовия им див лаврак.. Дано да стане тука до месец да финализирам сделката. Лично като варненец ще те поканя да изпием по бутилка бяло вино с кофа миди. А ти в замяна ще ме светнеш защо не бива да се занимавам с криптоси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
За каква инвестиция иде реч тука? Умрял е някой да инвестира в порутена панелка у Бухово над 200к+ лв. Тука за сефте ще се съглася с Джонката, че коптори не пипани от соц време, на кофти локация, нямат стойност.
Та някой гастер ще го купи тоя имот за 110 хиляди и ще се радва, че е направил добра сделка.
И за Джони,за теб и за мен може и да е огромна глупост да се набиват пари в такива коптори, ама някой ако е спестил 100 бона точно в такъв коптор ще ги набие,щото няма как да купи по-скъп.Last edited by mirodes; 28.05.2023, 14:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДнес на Златни гледам една двойка гледат някакво меню на "заведение" и се възмущават - "салата 19 лв" ????! Да си я ядат.
"Заведението" е на централната улица и няма жива душа.
Е тя хубава салата вече навсякъде е над 10 лв.
Да не говорим че скапано обедно меню излиза на 10 лв. Ако искаш нещо по-хубаво просто хубаво меню със салатка, нещо основно и бира да кажем мнинава 20 лв. в непретенциозно заведение, отива към 25.
След пандемията на ресторант съм ходил 2-3 пъти и направо ми се риве от цените. Ама на обед няма как - трябва да се яде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕто ви един евтин до София, да не рИвете понижительете постоянно, че имало балон.
https://www.facebook.com/groups/1440...81822425876828Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В цяла България са подобни цените на жилищата.И това при положение, че в във всички градове има демографски срив, а в някои и демографска катастрофа.
Което води до само един извод-демографията не играе значение при цените на жилищата, щото масово се купуват жилища като инвестиция.Включително гастарбайтерите си набиват парите в жилища в България.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Конкретно за този апарт, трябва да се изрине и всичко на ново. Докато стане годен за живеене, цената му ще стигне тази на хубав апартамент в Левски Г.
Което води до само един извод-демографията не играе значение при цените на жилищата, щото масово се купуват жилища като инвестиция.Включително гастарбайтерите си набиват парите в жилища в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Инструментите са под 1000лв, проблема е времето.
Шикозен - опита ми со всякакви майстори е от приличен до отврат, 50% са по големи шарлатани от врачките на пазара на богров. Няма ни един добър в БГ. с 1 ден четене в интернет знаеш повече от 99% от така наречените майстори
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕто ви един евтин до София, да не рИвете понижительете постоянно, че имало балон.
https://www.facebook.com/groups/1440...81822425876828Last edited by Bad_Bear; 28.05.2023, 13:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Затова си купувам морски имот в изнесена зона без натрапници и миди и риба само директно от рибарите или с определени хора с лични контакти и връзки. Поне такъв е плана за второто. На терасата ми над морето ще е по-приятно и от 5 звезден лукс от Гранда на Елена с 80 левовия им див лаврак.. Дано да стане тука до месец да финализирам сделката. Лично като варненец ще те поканя да изпием по бутилка бяло вино с кофа миди. А ти в замяна ще ме светнеш защо не бива да се занимавам с криптоси.
За съжаление моето малко се позабави, и вероятно тва лято няма да мога да го ползвам. За криптото, според мен не е зле да си имаш един кон, докато все още е на цената на едно паркомясто в среден СФ квартал.
Коментар
-
Ето ви един евтин до София, да не рИвете понижительете постоянно, че имало балон.
https://www.facebook.com/groups/1440...81822425876828
Коментар
Коментар