Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Конкретно питам.От какво са лишени българските деца в сравнение с тези в Западна Европа и САЩ?Щото имам и племенница на годините на моите деца в САЩ, та се наложи майка ми да ходи да я гледа,щото сестра ми трябваше 2 месеца след раждането да се върне на работа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Човека казва,че пишеш глупости и това е абсолютен факт ! Това не е обида.И истерика си ти.
А ако идеш да живееш в чужбина с децата ,ще разбереш.С търсене в сайта на НСИ няма как да го проумееш
Същото важи и тоя с клиповете
да не е това, което си мисляпрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Излагаш се бе пич! Този живот не е само хляб и зрелища! За да заживеем в едно по-развито общество трябва всички да надскочим себе си.
До сега имах по-високо мнение за теб!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПо-кротко го давай.Не си спомням да съм те обидил.
Питам най-нормално какво повече имат децата в Западна Европа от българските деца.Отговор няма,а само истерични крясъци.
А ако идеш да живееш в чужбина с децата ,ще разбереш.С търсене в сайта на НСИ няма как да го проумееш
Същото важи и за тоя с клиповетеLast edited by petrg5s; 09.06.2023, 14:44.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
По-кротко го давай.Не си спомням да съм те обидил.
Питам най-нормално какво повече имат децата в Западна Европа от българските деца.Отговор няма,а само истерични крясъци.
Досега имах по-високо мнение за теб!Last edited by Laconic; 09.06.2023, 14:44.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Не можеш да разбираш от всичко! Стига си писал глупости!!!
По темата с децата - да има още много какво да се направи за подпомагане на раждаемоста от държавата, но сравнено с бясно капиталистическите държави сме доста социални по въпроса. Особено майчинствово - сигурно сме една от държавите с най-дълго платено такова.
Понеже имам дете на 1.5 години и жена ми си пише в интернет с някакви други майки от света които са родили същия месец - от Сърбия, през ОК, Австралия, САЩ, Канада, Кореа. Поне от гледна точка разходи за раждане и майчинство сме много добре. Дори на места като Австралия хората са принудени да си оставят децата на детска градина от 4 месечни - а тук дори няма да ти вземат толкова малко дете.
На една площадка си говорих с една майка живееща във Франция и каза че на 6-я месец трябвало да го пуснат на градина иначе нямало как да се оцелее ако тя си седи в къщи. А тия в САЩ май имат 1 месец и после обратно на работа - но на тях политиката им е да си внасят умни хора през зелените карти и им през тая за "народа". За това е недостъпна здравната система и училищата им са зле.
Иначе много ме е яд например че направиха ддс-то на хотелиерите 9%, а можеше да е за книги, памперси, играчки и т.н.
Коментар
� -
Ето какво има за децата в "развитите" държави. МЕСЕЦ на сексуалните извращения и честването му в училища и детски градини. Детски книги, разказващи за родители-"суингъри", с поука "и аз искам да съм суингър като порасна". Травестит шоута за всички възрасти. А по градинките и площадите децата на белите ядат бой от мултикултурализма. Не знам как не разбирате какъв рай е България.
https://www.bitchute.com/video/hS3Pnp4LJO41/
https://www.bitchute.com/video/zrDe9orsdcge/
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Не можеш да разбираш от всичко! Стига си писал глупости!!!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАз имам въпрос към съфорумците- какво ви е мнението за този имот?
https://www.olx.bg/d/ad/tristaen-apa...8-ID8XgRF.html
Коментар
� -
Какво точно има в развитите държави за децата ,което липсва в България?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
- 1 like
Коментар
� -
чул е и той за развити държави
ама пропуснал да разбере, че там се плащат данъци и не се краде от парнотопрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Пълни глупости ,във всяка една развита държава се правят силни политики за децата ,в България една детска болница даже не искат да построят,едничка даже ,изобщо тая тема не е за коментиране .
в турция лекарствата за деца са безплатни, мисля, че и лечението.
ако толко искаш безплатно, отивай там.
само рев; дайте ми, защо не ми давате, малко ми е, ама те защо имат повече
а сам гледаш какво да открадеш и как да минеш тънкана. откъде да дойдат пари за безплатни работи, м?
айде не ме дразни излишнопрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Пълни глупости ,във всяка една развита държава се правят силни политики за децата ,в България една детска болница даже не искат да построят,едничка даже ,изобщо тая тема не е за коментиране .
Днес съм завел децата на един минерален плаж с няколко детски басейна. Утре ще ги водя на лунапарк и зоопарк .Миналата седмица ги водих в детски кът в мола с различни забавления.
Какво повече от това?Last edited by mirodes; 09.06.2023, 14:27.
Коментар
�
Коментар