IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Еми за мен е плюс, не обичам жега и климатици.
    Това за скриването на слънцето е много преувеличено, имаш изток и запад.

Както казах по-рано, въпрос на вкус и очевидно (имайки предвид разликата в цените), повече платежоспособни хора предпочитат Витоша и Средна гора.

Без да коментираме разликата в заобикалящата среда (наличие на маргинали, латиноси и тн.)..
    Средна гора?? Това е доста далеч от София. Така или иначе, въпрос на мода, навремето тръгна от магистралата която правешкия си построи до резиденцията в Бояна.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

И аз не разбирам как липсата на слънце е плюс. София е много високо и сравнително студен град. Какво му е приятното в 3 следобед през зимата да се скрива слънцето? Да не сме Пелопонес?
      Еми за мен е плюс, не обичам жега и климатици.
      Това за скриването на слънцето е много преувеличено, имаш изток и запад.

Както казах по-рано, въпрос на вкус и очевидно (имайки предвид разликата в цените), повече платежоспособни хора предпочитат Витоша и Средна гора.

Без да коментираме разликата в заобикалящата среда (наличие на маргинали, латиноси и тн.)..

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Именно защото слънцето е малко не може да си направиш хоби градина, оранжерия или трева. Можеш, но резултатите ще са посредствени. Няма слънце за фотоволтаици, няма подземна вода за термопомпа, земя бедна и камениста... Нищо де, купи, поживей и сподели:-)

Пак ти казвам, има селца и квартали в равното, слънце, чернозем, неизчерпаема вода на 4 метра, в рамките на околовръсното и на 3-4 мин с кола до метростанция. Има даже 2 квартала с къщи на 800-1200 метра до МС
        С 3-4 градски автобуса и ТМ
        И аз не разбирам как липсата на слънце е плюс. София е много високо и сравнително студен град. Какво му е приятното в 3 следобед през зимата да се скрива слънцето? Да не сме Пелопонес?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами не е 200 хиляди лева, а 130 хиляди лева. Що си мислиш, че изобщо ще го ремонтират?Имам един приятел с агенция за недвижими имоти и той ми каза, че масово новите жилища се купуват на замазка и така си остават,а старите изобщо не се ремонтират.
          Та някой гастер ще го купи тоя имот за 110 хиляди и ще се радва, че е направил добра сделка.
          И за Джони,за теб и за мен може и да е огромна глупост да се набиват пари в такива коптори, ама някой ако е спестил 100 бона точно в такъв коптор ще ги набие,щото няма как да купи по-скъп.
          В софийската околия всичко живо бачка в столицата. Много малко са гастарите. А и техния таргет обикновено е ново строителство. Този апарт в Бухово излиза по-скъп в такъв вид, отколкото изринат на шпакловка и замазка. Преди корона вируса, точно за двустаен в подобно състояние, мой приятел даде 3к, за да го докарат на голи стени + извозване на боклуците. Сега предполагам, че цифрата клони към 5к.

Предполагам, че и продавача се надява на чудо, да му паднат едни пари. Преди 10г. такива апарти и с такава локация вървяха 20-30к Лева. То в София не поскъпнаха 6 пъти жилищата от тогава, па камо ли у Бухово.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Дивия лаврак е пълен с живак и химикали да те светна само
            Евал съм го тогава. Изключваме го от менюто. Да си го едат.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Затова си купувам морски имот в изнесена зона без натрапници и миди и риба само директно от рибарите или с определени хора с лични контакти и връзки. Поне такъв е плана за второто. На терасата ми над морето ще е по-приятно и от 5 звезден лукс от Гранда на Елена с 80 левовия им див лаврак. . Дано да стане тука до месец да финализирам сделката. Лично като варненец ще те поканя да изпием по бутилка бяло вино с кофа миди. А ти в замяна ще ме светнеш защо не бива да се занимавам с криптоси.
              Дивия лаврак е пълен с живак и химикали да те светна само

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

За каква инвестиция иде реч тука? Умрял е някой да инвестира в порутена панелка у Бухово над 200к+ лв. Тука за сефте ще се съглася с Джонката, че коптори не пипани от соц време, на кофти локация, нямат стойност.
                Ами не е 200 хиляди лева, а 130 хиляди лева. Що си мислиш, че изобщо ще го ремонтират?Имам един приятел с агенция за недвижими имоти и той ми каза, че масово новите жилища се купуват на замазка и така си остават,а старите изобщо не се ремонтират.
                Та някой гастер ще го купи тоя имот за 110 хиляди и ще се радва, че е направил добра сделка.
                И за Джони,за теб и за мен може и да е огромна глупост да се набиват пари в такива коптори, ама някой ако е спестил 100 бона точно в такъв коптор ще ги набие,щото няма как да купи по-скъп.
                Last edited by mirodes; 28.05.2023, 14:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                  Днес на Златни гледам една двойка гледат някакво меню на "заведение" и се възмущават - "салата 19 лв" ????! Да си я ядат.
                  "Заведението" е на централната улица и няма жива душа.

Е тя хубава салата вече навсякъде е над 10 лв.

Да не говорим че скапано обедно меню излиза на 10 лв. Ако искаш нещо по-хубаво просто хубаво меню със салатка, нещо основно и бира да кажем мнинава 20 лв. в непретенциозно заведение, отива към 25.

След пандемията на ресторант съм ходил 2-3 пъти и направо ми се риве от цените. Ама на обед няма как - трябва да се яде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                    Ето ви един евтин до София, да не рИвете понижительете постоянно, че имало балон.

https://www.facebook.com/groups/1440...81822425876828
                    Така, така. Така се почва. Бухово, друг изход няма. А и кво му е на Бухово. Досами магистралата е. След години ще си е екстра квартал на София с гледка към Витоша.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

В цяла България са подобни цените на жилищата.И това при положение, че в във всички градове има демографски срив, а в някои и демографска катастрофа.
                      Което води до само един извод-демографията не играе значение при цените на жилищата, щото масово се купуват жилища като инвестиция.Включително гастарбайтерите си набиват парите в жилища в България.
                      За каква инвестиция иде реч тука? Умрял е някой да инвестира в порутена панелка у Бухово над 200к+ лв. Тука за сефте ще се съглася с Джонката, че коптори не пипани от соц време, на кофти локация, нямат стойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Конкретно за този апарт, трябва да се изрине и всичко на ново. Докато стане годен за живеене, цената му ще стигне тази на хубав апартамент в Левски Г.
                        В цяла България са подобни цените на жилищата.И това при положение, че в във всички градове има демографски срив, а в някои и демографска катастрофа.
                        Което води до само един извод-демографията не играе значение при цените на жилищата, щото масово се купуват жилища като инвестиция.Включително гастарбайтерите си набиват парите в жилища в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Инструментите са под 1000лв, проблема е времето.
                          Шикозен - опита ми со всякакви майстори е от приличен до отврат, 50% са по големи шарлатани от врачките на пазара на богров. Няма ни един добър в БГ. с 1 ден четене в интернет знаеш повече от 99% от така наречените майстори
                          Е, нямаш ли познати майстори с които работиш отдавна? Така наслука да намираш хора, без препоръка си е нож с две остриета. При това търсене в момента, шанса да попаднеш на неангажиран некадърник наистина е голям. За останалите се чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                            Ето ви един евтин до София, да не рИвете понижительете постоянно, че имало балон.

Конкретно за този апарт, трябва да се изрине и всичко на ново. Докато стане годен за живеене, цената му ще стигне тази на хубав апартамент в Левски Г.
                            Last edited by Bad_Bear; 28.05.2023, 13:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Затова си купувам морски имот в изнесена зона без натрапници и миди и риба само директно от рибарите или с определени хора с лични контакти и връзки. Поне такъв е плана за второто. На терасата ми над морето ще е по-приятно и от 5 звезден лукс от Гранда на Елена с 80 левовия им див лаврак. . Дано да стане тука до месец да финализирам сделката. Лично като варненец ще те поканя да изпием по бутилка бяло вино с кофа миди. А ти в замяна ще ме светнеш защо не бива да се занимавам с криптоси.
                              Ахъм, комшии ще ставаме начи. За съжаление моето малко се позабави, и вероятно тва лято няма да мога да го ползвам. За криптото, според мен не е зле да си имаш един кон, докато все още е на цената на едно паркомясто в среден СФ квартал.

Коментар

• Ето ви един евтин до София, да не рИвете понижительете постоянно, че имало балон.

Коментар

Working...
                                X