IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Затова си купувам морски имот в изнесена зона без натрапници и миди и риба само директно от рибарите или с определени хора с лични контакти и връзки. Поне такъв е плана за второто. На терасата ми над морето ще е по-приятно и от 5 звезден лукс от Гранда на Елена с 80 левовия им див лаврак. . Дано да стане тука до месец да финализирам сделката. Лично като варненец ще те поканя да изпием по бутилка бяло вино с кофа миди. А ти в замяна ще ме светнеш защо не бива да се занимавам с криптоси.
    Ахъм, комшии ще ставаме начи. За съжаление моето малко се позабави, и вероятно тва лято няма да мога да го ползвам. За криптото, според мен не е зле да си имаш един кон, докато все още е на цената на едно паркомясто в среден СФ квартал.

Коментар

• Ето ви един евтин до София, да не рИвете понижительете постоянно, че имало балон.

https://www.facebook.com/groups/1440...81822425876828

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Къв див Лаврак на Златни??? Всичко е замразени боклуци там.
        На Св Константин понякога има Див, но е към 70-80 лв.
        П.С Иначе паркинга на Златни станал 3 кинта на час - ден гУдина хРани..
        Затова си купувам морски имот в изнесена зона без натрапници и миди и риба само директно от рибарите или с определени хора с лични контакти и връзки. Поне такъв е плана за второто. На терасата ми над морето ще е по-приятно и от 5 звезден лукс от Гранда на Елена с 80 левовия им див лаврак. . Дано да стане тука до месец да финализирам сделката. Лично като варненец ще те поканя да изпием по бутилка бяло вино с кофа миди. А ти в замяна ще ме светнеш защо не бива да се занимавам с криптоси.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Оо, той дивия лаврак в ресторанти в Плевен и Пловдив е над 40 лв 300 гр порцията. Със все сосовете му и зеленчуците, аспаржи и пр. Ще се приземят все някога. В Пловдив в Турския ресторант до Халите е човешко, даже повече от приемливо.
          Къв див Лаврак на Златни??? Всичко е замразени боклуци там.
          На Св Константин понякога има Див, но е към 70-80 лв.
          П.С Иначе паркинга на Златни станал 3 кинта на час - ден гУдина хРани..
          Last edited by better; 28.05.2023, 01:54.

Коментар

Нз, вдигнаха цените, а клиентите са все същите - западнали сиромаси. Пролетта немски пенсионери, лятото работническата класа. Ще има да чакат някой да им яде салатата за 19 лв и Лаврака за 35 лв.
            Ми разбира се. Иде ли тричленно или четиричленно семейство ще остави 300 лв минимум в зависимост от това бащата колко пие. И мама колко бело вино ще смукне. Нали и десертчета има.

Коментар

Нз, вдигнаха цените, а клиентите са все същите - западнали сиромаси. Пролетта немски пенсионери, лятото работническата класа. Ще има да чакат някой да им яде салатата за 19 лв и Лаврака за 35 лв.
              Оо, той дивия лаврак в ресторанти в Плевен и Пловдив е над 40 лв 300 гр порцията. Със все сосовете му и зеленчуците, аспаржи и пр. Ще се приземят все някога. В Пловдив в Турския ресторант до Халите е човешко, даже повече от приемливо.

Коментар

Пазар. Колко ще издържат така със салатата? Този сезон? Ми после?

Коментар

Днес на Златни гледам една двойка гледат някакво меню на "заведение" и се възмущават - "салата 19 лв" ????! Да си я ядат.
                  "Заведението" е на централната улица и няма жива душа.
                  Пазар. Колко ще издържат така със салатата? Този сезон? Ми после?

Коментар

• Днес на Златни гледам една двойка гледат някакво меню на "заведение" и се възмущават - "салата 19 лв" ????! Да си я ядат.
                    "Заведението" е на централната улица и няма жива душа.
                    Last edited by better; 28.05.2023, 00:39.

Коментар

• https://nova.bg/news/view/2023/05/27...F%D1%82%D0%BE/

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Корнерчо, колко време ще ти отнеме да се учиш да правиш нещо, което друг го свършва за няколко дена/часа? Хубаво сам ще шпакловаш, а всичките инструменти имаш ли? А плочките? Сега сигурно и за паркета ще изкараш зеге, да режеш? Стига глупости. Хората вече не искат соц ремонт да им се намята една шпакловка и някой да им залепи балатум. Трябва си солиден опит и инструменти за да се направи шикозен апарт.
                        Инструментите са под 1000лв, проблема е времето.
                        Шикозен - опита ми со всякакви майстори е от приличен до отврат, 50% са по големи шарлатани от врачките на пазара на богров. Няма ни един добър в БГ. с 1 ден четене в интернет знаеш повече от 99% от така наречените майстори
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Именно защото слънцето е малко не може да си направиш хоби градина, оранжерия или трева. Можеш, но резултатите ще са посредствени. Няма слънце за фотоволтаици, няма подземна вода за термопомпа, земя бедна и камениста... Нищо де, купи, поживей и сподели:-)

Пак ти казвам, има селца и квартали в равното, слънце, чернозем, неизчерпаема вода на 4 метра, в рамките на околовръсното и на 3-4 мин с кола до метростанция. Има даже 2 квартала с къщи на 800-1200 метра до МС
                          С 3-4 градски автобуса и ТМ
                          Кои са тези квартали? Бусманци и Враждебна?

Както и да е, някои хора ценят планината повече от това да садят домати и да слагат термопомпи. Витоша е най-голямото богатство на София, пътеката към Боянския водопад да ти е пред вратата и сутрин със ставането да правиш крос до езерото и обратно е незаменимо предимство.

Коментар

• Порция сафрид 12 лева, бирата без аналог в целия свят - 3 лева. Така, че това е 1,5 евро. Ако някъде някой успее да си намери на тази цена, лично аз ще го почерпя", каза Калоян Михайлов, управител на ресторант.

https://www.burgas24.bg/novini/Bylga...rie-Po-1692680

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

И аз съм кореняк софиянец и този район много ми харесва.
                              Само слънцето е по-малко, но това за мен е плюс.
                              Високо е и е над смога, има места с добра инфраструктура и е много близо до хубавата част на цивилизацията.
                              Не случайно е по-скъпо
                              Именно защото слънцето е малко не може да си направиш хоби градина, оранжерия или трева. Можеш, но резултатите ще са посредствени. Няма слънце за фотоволтаици, няма подземна вода за термопомпа, земя бедна и камениста... Нищо де, купи, поживей и сподели:-)

Пак ти казвам, има селца и квартали в равното, слънце, чернозем, неизчерпаема вода на 4 метра, в рамките на околовръсното и на 3-4 мин с кола до метростанция. Има даже 2 квартала с къщи на 800-1200 метра до МС
                              С 3-4 градски автобуса и ТМ

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

За тези пари не можеш да купиш дори читав парцел. Освен ако не е някъде след Ихтиман

Аз търся в Панчарево, Герман , Лозен и съм прегледал почти всичко там.
                                Ясно ми е. Аз ти казвам в забутани села как коват парцели по 15-20€ метъра. Даже е по-добре да е със стара къща. И после идва цифрата да построят дом.

Коментар

Working...
                                X