If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Затова си купувам морски имот в изнесена зона без натрапници и миди и риба само директно от рибарите или с определени хора с лични контакти и връзки. Поне такъв е плана за второто. На терасата ми над морето ще е по-приятно и от 5 звезден лукс от Гранда на Елена с 80 левовия им див лаврак. . Дано да стане тука до месец да финализирам сделката. Лично като варненец ще те поканя да изпием по бутилка бяло вино с кофа миди. А ти в замяна ще ме светнеш защо не бива да се занимавам с криптоси.
Ахъм, комшии ще ставаме начи. За съжаление моето малко се позабави, и вероятно тва лято няма да мога да го ползвам. За криптото, според мен не е зле да си имаш един кон, докато все още е на цената на едно паркомясто в среден СФ квартал.
Къв див Лаврак на Златни??? Всичко е замразени боклуци там.
На Св Константин понякога има Див, но е към 70-80 лв.
П.С Иначе паркинга на Златни станал 3 кинта на час - ден гУдина хРани..
Затова си купувам морски имот в изнесена зона без натрапници и миди и риба само директно от рибарите или с определени хора с лични контакти и връзки. Поне такъв е плана за второто. На терасата ми над морето ще е по-приятно и от 5 звезден лукс от Гранда на Елена с 80 левовия им див лаврак. . Дано да стане тука до месец да финализирам сделката. Лично като варненец ще те поканя да изпием по бутилка бяло вино с кофа миди. А ти в замяна ще ме светнеш защо не бива да се занимавам с криптоси.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Оо, той дивия лаврак в ресторанти в Плевен и Пловдив е над 40 лв 300 гр порцията. Със все сосовете му и зеленчуците, аспаржи и пр. Ще се приземят все някога. В Пловдив в Турския ресторант до Халите е човешко, даже повече от приемливо.
Къв див Лаврак на Златни??? Всичко е замразени боклуци там.
На Св Константин понякога има Див, но е към 70-80 лв.
П.С Иначе паркинга на Златни станал 3 кинта на час - ден гУдина хРани..
Нз, вдигнаха цените, а клиентите са все същите - западнали сиромаси. Пролетта немски пенсионери, лятото работническата класа. Ще има да чакат някой да им яде салатата за 19 лв и Лаврака за 35 лв.
Ми разбира се. Иде ли тричленно или четиричленно семейство ще остави 300 лв минимум в зависимост от това бащата колко пие. И мама колко бело вино ще смукне. Нали и десертчета има.
Нз, вдигнаха цените, а клиентите са все същите - западнали сиромаси. Пролетта немски пенсионери, лятото работническата класа. Ще има да чакат някой да им яде салатата за 19 лв и Лаврака за 35 лв.
Оо, той дивия лаврак в ресторанти в Плевен и Пловдив е над 40 лв 300 гр порцията. Със все сосовете му и зеленчуците, аспаржи и пр. Ще се приземят все някога. В Пловдив в Турския ресторант до Халите е човешко, даже повече от приемливо.
Пазар. Колко ще издържат така със салатата? Този сезон? Ми после?
Днес на Златни гледам една двойка гледат някакво меню на "заведение" и се възмущават - "салата 19 лв" ????! Да си я ядат.
"Заведението" е на централната улица и няма жива душа.
Пазар. Колко ще издържат така със салатата? Този сезон? Ми после?
Днес на Златни гледам една двойка гледат някакво меню на "заведение" и се възмущават - "салата 19 лв" ????! Да си я ядат.
"Заведението" е на централната улица и няма жива душа.
Корнерчо, колко време ще ти отнеме да се учиш да правиш нещо, което друг го свършва за няколко дена/часа? Хубаво сам ще шпакловаш, а всичките инструменти имаш ли? А плочките? Сега сигурно и за паркета ще изкараш зеге, да режеш? Стига глупости. Хората вече не искат соц ремонт да им се намята една шпакловка и някой да им залепи балатум. Трябва си солиден опит и инструменти за да се направи шикозен апарт.
Инструментите са под 1000лв, проблема е времето.
Шикозен - опита ми со всякакви майстори е от приличен до отврат, 50% са по големи шарлатани от врачките на пазара на богров. Няма ни един добър в БГ. с 1 ден четене в интернет знаеш повече от 99% от така наречените майстори
Именно защото слънцето е малко не може да си направиш хоби градина, оранжерия или трева. Можеш, но резултатите ще са посредствени. Няма слънце за фотоволтаици, няма подземна вода за термопомпа, земя бедна и камениста... Нищо де, купи, поживей и сподели:-)
Пак ти казвам, има селца и квартали в равното, слънце, чернозем, неизчерпаема вода на 4 метра, в рамките на околовръсното и на 3-4 мин с кола до метростанция. Има даже 2 квартала с къщи на 800-1200 метра до МС
С 3-4 градски автобуса и ТМ
Кои са тези квартали? Бусманци и Враждебна?
Както и да е, някои хора ценят планината повече от това да садят домати и да слагат термопомпи. Витоша е най-голямото богатство на София, пътеката към Боянския водопад да ти е пред вратата и сутрин със ставането да правиш крос до езерото и обратно е незаменимо предимство.
Порция сафрид 12 лева, бирата без аналог в целия свят - 3 лева. Така, че това е 1,5 евро. Ако някъде някой успее да си намери на тази цена, лично аз ще го почерпя", каза Калоян Михайлов, управител на ресторант.
И аз съм кореняк софиянец и този район много ми харесва.
Само слънцето е по-малко, но това за мен е плюс.
Високо е и е над смога, има места с добра инфраструктура и е много близо до хубавата част на цивилизацията.
Не случайно е по-скъпо
Именно защото слънцето е малко не може да си направиш хоби градина, оранжерия или трева. Можеш, но резултатите ще са посредствени. Няма слънце за фотоволтаици, няма подземна вода за термопомпа, земя бедна и камениста... Нищо де, купи, поживей и сподели:-)
Пак ти казвам, има селца и квартали в равното, слънце, чернозем, неизчерпаема вода на 4 метра, в рамките на околовръсното и на 3-4 мин с кола до метростанция. Има даже 2 квартала с къщи на 800-1200 метра до МС
С 3-4 градски автобуса и ТМ
Коментар