IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами кой те кара да ми четеш коментарите. Слагаш ме в игнора и си решаваш проблема. Ама не, ти задължително искаш да обиждаш и да си избиваш комплексите.Аз теб никога не те репликирам,още по-малко обиждам.
    Защото си ми любимец, не се сърди.

Коментар

Кои правила се спазват,а в България не?
      Пробвай в чужбина като си правиш ремонт и да си изхвърлиш стария диван, тоалетната чиния където си искаш? И тук е забранено, но дали се спазва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Поне да беше радио, че от време на време да сменяш станциите, ама ти си радио точка...
        Ами кой те кара да ми четеш коментарите. Слагаш ме в игнора и си решаваш проблема. Ама не, ти задължително искаш да обиждаш и да си избиваш комплексите.Аз теб никога не те репликирам,още по-малко обиждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
          Не ги ща в темата за жените, не ми ги пращай там.
          Еми да ги гонят нанякъде.Какво правят в икономически форум ? Осрали и оспамили са всичко с техните глупости И то 24/7/365 .Чудя се тея хора семейства нямат ли ,жени?

Това е форум за БФБ основно.Такъв е бил винаги.Да налазват бгмамма.ком и там да си постват мисловните дрисни с извинение
          Last edited by petrg5s; 09.06.2023, 15:37.

Коментар

https://www.statista.com/statistics/...cidents-spain/
            Статистиката друго сочи.
            Поне да беше радио, че от време на време да сменяш станциите, ама ти си радио точка...

Коментар

Така е, тя е резервирана за черната вдовица, която незнайно защо е в темата за най-сериозните инвестиции, за които се искат топки, а не прикъткване на рисуващи дъгата.

Коментар

Не. Не си живял навън. Не знаеш за какво ти говоря. Информираш се от жълти сайтове.

Говоря ти за спазването на правилата на всяко едно ниво в дадено общество. Не ти говоря за престъпленията, които са налице навсякъде и се санкционират.

Трудно ще ме разбереш.
                Кои правила се спазват,а в България не?

Коментар

Статистиката друго сочи.
                  Последния път ти беше изкривена статистиката и няколко души ти го доказаха.

В София пресичам на прибежки. Тук пресичам спокойно. Толкоз от мен. Петък е все пак. Приятен уикенд на всички

Коментар

Колега, спри да пишеш, че ставаш смешен
                    Това ти е нивото-само обиди. Всичко написано от мен е ДОКАЗАНО .Мога и да дам линкове, но няма смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                      Не е лошо някои модератор да разчисти плявата и да ходят да си пишат в конспирации или в темата за жените
                      Тук е сериозна тема,за имоти

Коментар

Ама ти гледаш само най-лошите практики на запад, а за всичко останало, което са с 1000 г пред нас го неглижираш, а то не е никак маловажно.
                        Същото в обратна посока мога да кажа и за теб и много други тука дето дращят.

Коментар

Ники, успокой малко топката. България има едно от най-дългите майчинства в Европа. В Испания майката в частен сектор работи почти докато го роди и два месеца след раждането е пак на пангара. Няма идеални държави.

Но тук поне пресичам с дете или без дете пешеходна пътека и чакам на спирка без риск да ме смачка поредният надрусан дебил.
                          Статистиката друго сочи.

Коментар

Хахаха-ти шегуваш ли се?Във Великобритания хиляда момичета са били изнасилвани от пакистански банди и полицията си е траела. В България ще има революция при подобно нещо само за 10 момичета, не за хиляда. В Швеция всяка година има по 10 хиляда изнасилвания плюс още толкова други сексуални престъпления. Над 250 бомбени атентата за една година пак в Швеция
                            В Лондон е имало 250 хиляда престъпление с насилие само за една година.В САЩ има 5 пъти повече убийства спрямо човек от населението от България. В Германия на гарата в Кьолн са ограбени и изнасилени 1220 жени за една нощ.
                            Хайде по-сериозно.
                            Колега, спри да пишеш, че ставаш смешен

Коментар

Хахаха-ти шегуваш ли се?Във Великобритания хиляда момичета са били изнасилвани от пакистански банди и полицията си е траела. В България ще има революция при подобно нещо само за 10 момичета, не за хиляда. В Швеция всяка година има по 10 хиляда изнасилвания плюс още толкова други сексуални престъпления. Над 250 бомбени атентата за една година пак в Швеция
                              В Лондон е имало 250 хиляда престъпление с насилие само за една година.В САЩ има 5 пъти повече убийства спрямо човек от населението от България. В Германия на гарата в Кьолн са ограбени и изнасилени 1220 жени за една нощ.
                              Хайде по-сериозно.
                              Не. Не си живял навън. Не знаеш за какво ти говоря. Информираш се от жълти сайтове.

Говоря ти за спазването на правилата на всяко едно ниво в дадено общество. Не ти говоря за престъпленията, които са налице навсякъде и се санкционират.

Трудно ще ме разбереш.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

С първото съм съгласен, ама то е утопия. Да си чувал за една в ЕС, която поръчала на държавна сметка няколко милиарда дози ненужен медицински препарат - как е, закона спази ли се там. Давам го като болезнен пример от току-що. "Спазват" се закони от тези, които няма как да не ги спазват. Като локдаоните в Англия - едни са заключени в къщи, други са на голямо и щастливо купонче в правителствения офис.

"Визия за развитието на обществото" - точно тази част почва да става много тревожна, има я тази "визия" на запад, и се преследва невероятно енергично, ама квоти за назначение по цвят и пол, поощряване на детска "транссексуалност", "мултикултурализъм" (иначе казано, културно обезличаване и заличаване) - не съм сигурен, че такава "визия" ми липсва. Или че липсва на децата.
                                Ама ти гледаш само най-лошите практики на запад, а за всичко останало, което са с 1000 г пред нас го неглижираш, а то не е никак маловажно.

Коментар

Working...
                                X