If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще дойде време m2 ще се измерва в стотици хиляди във валута.
Абсолютно! Шумата vs тухлите, винаги е губеща в дългосрочен хоризонт, а момент на вход/изход, никой не е успял да прогнозира, а е плод на щастлива случайност, въпреки претендентите за титлата шаман в темата. После се почва с едни оправдания, ама ковида, ама банките с лихвите и прочее или пък метафорични лакърдии за ластици, ножици, плуване, без гащи или дисбаланси...
най-добре да си натискаш парцалите в родината
и да не злословиш а да се опиташ сам да промениш нещо
И защо реши, че злословя? Това, че не харесвам много неща в бг и не мога да се примиря с тях не означава, че плюя по родината. По същия начин се отнасям и с детето ми, в смисъл, че не му спестявам критика за да се поучи от грешките си, а не да си мисли, че най-велик и безгрешен.
Ми той се опитва. Почти цяла година бори цените, засега безуспешно....през август е на път и на него да облечем жълта тениска, като на други прогностици, които още миналото лято се кълняха в Годо, че спада почва точно в "този момент"
Пазара на НИ се крепи на ниските лихви по ипотеките и на влизащите европейски милиарди евро в Бг, за което и аз съм косвен виновник. Дано за второто да няма промяна, че иначе язък ви за имотите...
Ми той се опитва. Почти цяла година бори цените, засега безуспешно....през август е на път и на него да облечем жълта тениска, като на други прогностици, които още миналото лято се кълняха в Годо, че спада почва точно в "този момент"
Знаем за 25 години си купил будка за цигари на топ локйшън в Овча купел.И една гарсониера в Бургас със "изгоден" потебителски кредит.
радев, нема се закачаш с креаторът на повечето имотни теми тук
а кажи, как се представя твоя портфейл,
окъса ли се пост ковида или успя да загладиш косъма
Ако си намеря еквивалентна работа, като тукашната ще избягам с 200, ама да се бях сетил за това преди 10г., вече е късно за мен.
По-добре пръв на село от колкото последен в града...
Знаем за 25 години си купил будка за цигари на топ локйшън в Овча купел.И една гарсониера в Бургас със "изгоден" потебителски кредит.
Хахаха, както и къща, която стъпва на половин милка, а заема за Бургас беше 40% от цената...а и будката за цигари е 20м2. Участвал съм в два търга и покупка на гараж за близък. Това пак е занимаване с имоти. През всичките тия години съм получавал и текущ доход от имоти, а ти не си получил 1ст.
Очаквам поскъването да расте най-малко с ръста на инфлацията и ръста в поскъпването на работната ръка и към него като се прибави повишеното търсене и не до там адекватното предлагане ръст от 25% само за тази година е съвсем реален
Ето една истински вярна прогноза от януари 22-ра. Човека рядко пише, но е уцелил 10-ката за разлика от куп лаладжии-понижители
Коментар