Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Това с големия % българи който притежавали собствен имот е МИТ !
Скоро гледах статистика за цяла Европа,ако я намеря ,ще я постна
И друго, "бедния" западен пенсионер обикаля света ,докато "богатия" му връстник в БГ си брой стотинките за лекарства и хляб.
То и в скъпите хотели във Велинград е пълно с пенсионери, ама това не означава, че са достъпни за всички пенсионери.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеКъде виждаш борба с инфлацията?
При 10-15 % световна инфлация да надуваш пенсии/заплати е престъпление !
После ти изобщо нямаш идея от стандарт и покупателна стойност
Сметни колко кисели млека примерно е можел да си позволи един пенсионер преди Кирчо клоуна,и колко след и ще разбереш за какво говоря.
Това увеличение в бананова държава като БГ води само до спекула и спад на покупателната стойност на ВСИЧКИ.
И не води до никакво увеличение на стандарта,а точно обратното !Last edited by petrg5s; 22.07.2023, 12:47.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Много си прав. Крайно време е да се престане с политиката на ниски доходи и това да се изтъква като предимство за инвеститорите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИзобщо не е мит Познавам стотици пенсионери и всички живеят в собствено жилище.
Коментар
� -
Това с големия % българи който притежавали собствен имот е МИТ !
Дори и хора,които живеят под наем в големите градове имат в повечето случаи жилище в друг град или село. Имам такъв приятел с голяма къща близо до нас.Живее в София под наем и няма намерение да купува жилище.Всеки петък вечер се прибира в къщата си.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеДа де, ама в България сигурно 95 процента от пенсионерите живеят в собствено жилище.За разлика от други държави. Само в България пенсионер с жилище за 500 хиляди лева се брои за беден.
Така че в България истински бедните са рядкост.
И друго, "бедния" западен пенсионер обикаля света ,докато "богатия" му връстник в БГ си брой стотинките за лекарства и хляб.Last edited by petrg5s; 22.07.2023, 12:06.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Къде виждаш борба с инфлацията? Най-ниските лихвени нива в ЕУ. Поголовно раздуване на разходите по всички възможни пера в бюджета. Не знам колко години трябва да минат, че у нас стремежа не е да БОРИМ инфлация, а да я ГЕНЕРИРАМЕ, за да настигнем западния стандарт. Видя се, че друг стимул освен високите цени, не могат да изкарат българина от зоната на комфорт, така че да си ПОИСКА справедливо заплащане. Все се подценява. Така, че отново осмисли какво се опитвам да ти напиша преди да слагаш квалификации кой пост е глупав и кой не.
П.С. не искам като "развитите", които имат палаткови лагери в центъра на столиците им.
Коментар
� -
Доста глупав пост.Никой нормален финансист не вдига заплати/пенсии за да бори инфлация ! Все едно да гасиш огън с бензин.
Точка 2 и 3 си ги пропуснал,понеже не знаеш какво да кажеш сигурно
А да казваш ,че в най-бедната и корумпирана държава в Европа сме имали най-малко бедняци ,също е меко казано глупаво
Хем говориш за вдигане на стандарт,хем пък не искаш да сме като развитите страни
Така че в България истински бедните са рядкост.
Коментар
� -
Доста глупав пост.Никой нормален финансист не вдига заплати/пенсии за да бори инфлация ! Все едно да гасиш огън с бензин.
А да казваш ,че в най-бедната и корумпирана държава в Европа сме имали най-малко бедняци ,също е меко казано глупаво
П.С. не искам като "развитите", които имат палаткови лагери в центъра на столиците им.Last edited by Bad_Bear; 22.07.2023, 12:03.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЕ, ти сега какво предлагаш пенсионерите да мрат от глад ли? И аз съм капиталист, но всичко има някакви граници. И колкото и да плюем, че било мръсно и т.н., истината е, че у нас много по-малко хора ровят по кофите и живеят на палатки, отколкото в "развитите" страни. Ако това им е развитието, мерси
Хем говориш за вдигане на стандарт,хем пък не искаш да сме като развитите страниLast edited by petrg5s; 22.07.2023, 11:57.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНе съм ви на стандарта на форумните милионери ,така че нямам възможност да посещавам Малдивите или други подобни дестинации.
В анонимни форуми се хвалят ЕДИНСТВЕНО комплексарите и кокошкарите ! А го правят защото имат голямо его и искат другите да ги харесват
- 1 like
Коментар
� -
Кой увеличи пенсиите с цел да бори инфлацията?
Колко е инфлацията в ЕУ,колко е в БГ?
Колко е спекулата в ЕУ,колко е в БГ?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Нещата идват много по от далече
Няма как въпросните хора дето визираш да получават по високи заплати след като упорито гласуват за откровени крадци които разхищават националният ресурс
След като те имат търпимост към ГРОБ и ПП е съвсем нормално да имат търпимост към ниските заплати
Коментар
� -
За Ганчо мръсотията е ежедневие,свикнал е с нея и не му прави впечатление
Както за прасето кочината е най-хубавото място,така и за нашия герой в Несебър
Проблема му е ,че е псевдо- родолюбец и затова не иска да иде по чужбина да види Белия Свят и как живеят белите хора, за да има място за сравнение.
Моят живот си е достатъчно добър-живея си в голяма и хубава къща,карам прилична кола,коята съм купил нова,всяка седмица ходя на кино и ресторант,всеки месец посещавам петзвезден спа хотел. Децата ми не са лишени от нищо.
Естествено винаги може и по-добре, ама при моята ситуация и мястото,в което живея съм постигнал оптималното.
Не съм ви на стандарта на форумните милионери ,така че нямам възможност да посещавам Малдивите или други подобни дестинации.
Коментар
�
Коментар