If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Близкия изток затова ще си остане Близък изток гледащ към далечния Запад.
Не съм видял досега Запада да бяга на Изток или бъркам нещо ?
Когато пазара е прозрачен и не владее от мутри и перачи реагира на паричната политика и цената на кредита,това е !Колкото е по непрозрачен толкова повече загуби може да,реализираш,справка 2009 ,2014 година
Не. Просто Изтока изкупи запада. Колко неща вече са техни, охооо. От футболни отбори, до цели сектори в икономиката, сгради, болници, инвестиции. Те искат да бягат от там, не запада да ходи. Там ще останат ей такива бедни и мързеливи и неуки. И ще ги хранят да не дигат врява.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Говорих с един познат наскоро има бизнес в Дубай. Разправям му София стана Дубай по температури като тук беше 35, а той.... аааа не там сега е 48-50....
Да, 50 не се брои. 52 става критично и би трябвало да се спре движението по улици, магистрали и да не се работи. Ама са загуби, затова термометрите са нагласени да показват поне 2 градуса по-малко.
Швеция наду голям ръст в последните 5 години. И не само в Стокхолм, в градове по периферията. Охлади се от кредитната политика, а и от многото навлеци които се нахлузиха там. Социал като семки на стадиона. Извинете, драги икономисти, но това рефлектира върху данъци и всякакви форми на вземания. Цоциал аз в Близкия изток не съм видял. Немаш ли работа си навън от държавата. И за жълти стотинки да работиш ще спиш в спалня от 70 човека и те возят на работа с рейс. За две смени ще изкараш по две. От 4 сутринта като станеш, та до 22 часа вечерта. Ще пратиш на семейството си да има хляб за децата и да могат да учат. Това е. Така се изкарва хляба който няма образование и кетап.
Близкия изток затова ще си остане Близък изток гледащ към далечния Запад.
Не съм видял досега Запада да бяга на Изток или бъркам нещо ?
Когато пазара е прозрачен и не владее от мутри и перачи реагира на паричната политика и цената на кредита,това е !Колкото е по непрозрачен толкова повече загуби може да,реализираш,справка 2009 ,2014 година
Швеция наду голям ръст в последните 5 години. И не само в Стокхолм, в градове по периферията. Охлади се от кредитната политика, а и от многото навлеци които се нахлузиха там. Социал като семки на стадиона. Извинете, драги икономисти, но това рефлектира върху данъци и всякакви форми на вземания. Цоциал аз в Близкия изток не съм видял. Немаш ли работа си навън от държавата. И за жълти стотинки да работиш ще спиш в спалня от 70 човека и те возят на работа с рейс. За две смени ще изкараш по две. От 4 сутринта като станеш, та до 22 часа вечерта. Ще пратиш на семейството си да има хляб за децата и да могат да учат. Това е. Така се изкарва хляба който няма образование и кетап.
майтапя се с климата
швеците тепърва ще ги наблюдаваме, защото много хора си представят, че като ни заселят хора от северна африка и близкия изток - тъмните ни прозорци ще се напълнят и ще станат златни...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Е стопил е ръста за кратко :-)
Всъщност нещата донякъде са и климатични, но основно гугълски. Много хора в Африка макар и бедни имат понякога достъп до нет и телефон и виждат разбират материалният свят на живота ей там през средиземно.... и го поискват. А сегашната и бъдещата политика ще бъде препувалите го да се приемат щото демографско-пенсионно и дългово Европа е финито....трябват хамстерчета / нема връзка с Ратко :-)/...млади , а може и надарени щото има много дъгови пъстърви....
Не го следя него и въобще акциите, но не е проблем да не познаеш нещо там. То и да четеш отчети, информираш се пак повечето пъти няма да познаеш защото инфото го имат хора преди теб....Понякога ще познаваш и печелиш, но с батковците които държат ножа и хляба играта е неравностойна. ''Нормалните варианти са 2 - играеш за кеф с малки суми или на индекси / но тук рисковете са в посредническата посока/
Много си заблуден.От финанси разбираш даже по- малко отколкото от бридж.
Ето Петърчо ревеше миналата година че има 50% реална инфлация, а сега гордо ти разправя че в БГ имало ДЕФЛАЦИЯ щото видиш ли на база миналогодишните цени копъра поевтинял с 1.46%
Той вече е забравил за 50-те % и вече се кефи на евтиният копър значи напълно е компенсиран
Не го следя него и въобще акциите, но не е проблем да не познаеш нещо там. То и да четеш отчети, информираш се пак повечето пъти няма да познаеш защото инфото го имат хора преди теб....Понякога ще познаваш и печелиш, но с батковците които държат ножа и хляба играта е неравностойна. ''Нормалните варианти са 2 - играеш за кеф с малки суми или на индекси / но тук рисковете са в посредническата посока/
Щото е растял 30-40 години.
И тук ще е така - след няколко десетилетия ръст цените ще паднат със 7-8% преди да почнат още няколко десетилетия ръст след това :-)
ама нали климата
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Щото е растял 30-40 години.
И тук ще е така - след няколко десетилетия ръст цените ще паднат със 7-8% преди да почнат още няколко десетилетия ръст след това :-)
Коментар