If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласна съм, затова и предстои да догонят заплати и цени на имотите. Продължавам да смятам, че ни очаква и сериозна сегментация на цени и наеми по локация на имотите.
Следя наемите от 25 години.Ръста им сериозно изостава от ръста на средната заплата и средната пенция.И от минималната също.Едно време рентиерите биеха капа, сега стягат колана.
Съгласна съм, затова и предстои да догонят заплати и цени на имотите. Продължавам да смятам, че ни очаква и сериозна сегментация на цени и наеми по локация на имотите.
Хахаха.... Най-добре да я изтрият за по-сигурно
Сега сериозно. Само чакайте есента да видите какво ще се случи с цените на наемите и на имотите
Следя наемите от 25 години.Ръста им сериозно изостава от ръста на средната заплата и средната пенция.И от минималната също.Едно време рентиерите биеха капа, сега стягат колана.
Каквато и да е Дюри, написала е очевидното. Не знам как може да спорите.
Инфлацията у нас не спира, а заплати и пенсии растат като гъби след дъжд. Държавата позлатява всякакви бюджетници и приближени до нея бизнесмени. На Бензуханова и дават 2,5 млн. за "иновативно" чашки и бъркалки за кафе. Къде ще отидат според вас рушветите? Или на Бялата мафия като вдигнат финансирането на пътеките? Тука разбойникът не на морето, а на луната вече ще купува и му дреме за лихвения процент.
Вижте човек какво може да си вземе за под 100 000$ в тайланд на брега на океана, колко е дълъг сезона там и какви наеми могат да се взимат. И го сравнете с апарт в Слънчев Бряг където цените са подобни. https://youtu.be/_WTGfCSVYg4?si=r2gQFAs3Hic2mXvz
Няма проблеми.Кризата ще е много малка,а в БГ даже може и да не ни засегне и поскъпването на имотите да продължи
Да ти кажа този път БГ по малко ще я засегне. НИЕ произвеждаме базови неща - суровини, оръжие, папу. А там криза НЯМА. Трябва обаче да спрем да слушаме евроатлантиците за да не потънем с тях
E,то за теб скъпо, за хората не чак толкова. Ако притежаваш жилище пак цакаш. Под наем си свиркаш. Но избираш - мазе, апартамент или по-добър апартамент. Локация, стаи, разпределение, общи части. Всичко се заплаща.
Кво значение има колко ще стане минималната в измислени хартийки, след като розовия домат е 6 лв и то в сезона си? С тез мижави илядо лв дали ще можеш да си платиш тока от 1 ви януари, след като се либерализира пазара?
То дори да я вдигнат на 930лв. минималната след данъци ще е 800 чисто. А за София 800 лева са .......
Какво ти пречи и двете да ги съчетаеш? Аз в момента съм на ресторант и от време на време поглеждам към форума.
Така е, но за да си на едно ниво с някой, трябва да си му на ракиите. А има хора тука със солиден стаж, които навъртат няколко обиколки, докато сервитьорката ми донесе едно питие. Е, как да ги гоним?
Само Кавръка е интересен феномен, не пие, па се преплита повече от нас.
Абе, и аз съм продавател, ама ме е срам от Юлката, че може да се числи изобщо към нашето съсловие! Ще направя забележка на Ваня, това е абсолютно непустимо! Не може подобен индивид да се числи към преподаватели!
Коментар