If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E,то за теб скъпо, за хората не чак толкова. Ако притежаваш жилище пак цакаш. Под наем си свиркаш. Но избираш - мазе, апартамент или по-добър апартамент. Локация, стаи, разпределение, общи части. Всичко се заплаща.
Кво значение има колко ще стане минималната в измислени хартийки, след като розовия домат е 6 лв и то в сезона си? С тез мижави илядо лв дали ще можеш да си платиш тока от 1 ви януари, след като се либерализира пазара?
То дори да я вдигнат на 930лв. минималната след данъци ще е 800 чисто. А за София 800 лева са .......
Какво ти пречи и двете да ги съчетаеш? Аз в момента съм на ресторант и от време на време поглеждам към форума.
Така е, но за да си на едно ниво с някой, трябва да си му на ракиите. А има хора тука със солиден стаж, които навъртат няколко обиколки, докато сервитьорката ми донесе едно питие. Е, как да ги гоним?
Само Кавръка е интересен феномен, не пие, па се преплита повече от нас.
Абе, и аз съм продавател, ама ме е срам от Юлката, че може да се числи изобщо към нашето съсловие! Ще направя забележка на Ваня, това е абсолютно непустимо! Не може подобен индивид да се числи към преподаватели!
Каквато и да е Дюри, написала е очевидното. Не знам как може да спорите.
Инфлацията у нас не спира, а заплати и пенсии растат като гъби след дъжд. Държавата позлатява всякакви бюджетници и приближени до нея бизнесмени. На Бензуханова и дават 2,5 млн. за "иновативно" чашки и бъркалки за кафе. Къде ще отидат според вас рушветите? Или на Бялата мафия като вдигнат финансирането на пътеките? Тука разбойникът не на морето, а на луната вече ще купува и му дреме за лихвения процент.
От военен бункер, през мезонет до срив на пазара - как свърши имотният бум в ГерманияБързото повишаване на лихвите свари неподготвени редица имотни компании и принуди част от тях да обявят несъстоятелност
Да я заключат, мечтата на понижителите! Тепърва ще растят цените на имотите, за жалост на понижителите! Край с вас, свърши се, понижения няма да има! Приключили сте!
Отдадох без проблем. Най-скъпата оферта беше моята.
Хахаха.... Най-добре да я изтрият за по-сигурно
Сега сериозно. Само чакайте есента да видите какво ще се случи с цените на наемите и на имотите
Да я заключат, мечтата на понижителите! Тепърва ще растят цените на имотите, за жалост на понижителите! Край с вас, свърши се, понижения няма да има! Приключили сте!
Коментар