If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма значение. Милионът си е милион.Тук сте все милионери,а за да има форумът представителна извадка от населението, трябва да се чува гласът и на широките народни маси. И аз съм техен представител.
Разбира се, трябва да се уважава мнението на всеки, включително и на тези, без никакви имоти.
Мн ще яко всички дет са теглили кредити да правят като теб. В крайна сметка защо трябва да трябва да връщаш нещо, което е взето от въздуха?
Аз не съм всички. Като правя нещо обмислям всички последици.Надали повечето кредитополучатели имат моите юридически познания. Естествено си връщам кредита,но съм подготвен за всякакви варианти.
То в Бг милионер незначи "богат", защото с 1 млн вземаш 1 ап в сф и оставаш гладен.
Думата "милионер" е измислена 30 те год в Сащ. 1 млн $ тогавашни пари сега се равняват на около 90 млн сегашни.
Няма значение. Милионът си е милион.Тук сте все милионери,а за да има форумът представителна извадка от населението, трябва да се чува гласът и на широките народни маси. И аз съм техен представител.
Не, че я гледам тази справка, но ми прави впечатление, че напоследък доста зачестиха продажбите на апартаменти, които скоро са получили акт 16 и вече ги препродават или завърше до ключ или обзаведени т.е спекулативните продажби почнаха да излизат на пазара.
Коментар