Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.bloombergtv.bg/a/35-bloo...ika-na-lihvite
ТОП новината !!
Баба Ви Лагард ще клати хората със заеми яко.
Лихви по ипотеки 8%
Потребителски 15%
Това е новата картинка !!
С поздрави от Китай,Русия и Обединените Арабски емирства!Моя е още 4,2% ГПР. Като прочетох, помислих да си сложа края на живота, ама се сетих, че хеклера ми е в каса в София, а тудей съм в Бургас на висок ет.1 И да скоча, само травми ще имам и мъките няма да се свършат.
Коментар
-
В света множеството винаги е имало превес.Справка Френската Революция и огромния дисбаланс тогава .Крайния резултат измислили са гилотината.
Сега сме демокрация не вярвам някой собственик на множество имоти да се раздели с главата си,но с някой от имотите си ..със сигурност.
Как ще стане това ?
Лесно.
Имаш 10 имота около теб 5 човека 0 имоти.
Излиза човека от Давос и ти казва ако и другите 5 имат имоти емисиите ще се увеличат това е вредно за живота на Земята,така че твоите 10 имота ще се дадат и ще останеш да кажем с 2 имота или 3 но не и 10.Last edited by X_Y; 14.09.2023, 20:11.
- 4 Харесвания
Коментар
-
В света множеството винаги е имало превес.
1. Eurostat
- 3 Харесвания
Коментар
-
Редовно си хапвам и аз ядки ,даже направих забележка на охраната че човек е хапнах,нахранил се е това не е кражба,защото не е взел повече отколкото му е трябвало.
Оня ме изгледа странно.
На финала арабите ги наплю и си тръгна.Ни полиция го хвана нито нищо.Я сметни сега всичко това на N,та степен с неизвестно число,безкрайна прогресияпрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Тия от Войнягово и Каравелово имат по няколко къщи ,не ги мисли по селата ,само реват
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Еха построихме социализма ... ес НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА преди да направят каквото и да е смислено...
Русия и ФАЩ му написаха сметката и ес НЕ МОЖЕ ДА Я ПЛАТИ.
Това са отчаяни чиновнически опити да озаптят тълпата
Сега сме демокрация не вярвам някой собственик на множество имоти да се раздели с главата си,но с някой от имотите си ..със сигурност.
Как ще стане това ?
Лесно.
Имаш 10 имота около теб 5 човека 0 имоти.
Излиза човека от Давос и ти казва ако и другите 5 имат имоти емисиите ще се увеличат това е вредно за живота на Земята,така че твоите 10 имота ще се дадат и ще останеш да кажем с 2 имота или 3 но не и 10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
няма да се учудя ако и теб започнат редовно да те хващат да ядеш в кауфлан
Оня ме изгледа странно.
На финала арабите ги наплю и си тръгна.Ни полиция го хвана нито нищо.Я сметни сега всичко това на N,та степен с неизвестно число,безкрайна прогресия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеДвустайката ми в Диамант 1 я отдадох от първия оглед днес, без брокери.... 77 квадрата, стегнато прилично без да подобрявам или освежавам нещо тази година. Дадох го на 2200лв с гараж и ми взривиха телефона отново. До момента беше на 1800.
Покачените наеми все повече оправдават високата цена на имотитеА качването не е спряло.... за чекащите, продължавайте да чекате.
На кой етаж е апартамента, който си отдал за 2200лв?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
НОВ НОК-ДАУН ЗА ИМОТАДЖИИТЕ !
Господин Кавръков с тези негови и-мейли до ЕЦБ направо разби поклонниците на тулата, бетона, хоросана, шпакловката и замазката.
Време е Бай Лора да пусне нова тема - "Предизвестения край на "инвестицията" - имотъ "
ТОП новината !!
Баба Ви Лагард ще клати хората със заеми яко.
Лихви по ипотеки 8%
Потребителски 15%
Това е новата картинка !!
С поздрави от Китай,Русия и Обединените Арабски емирства!
- 1 like
Коментар
-
Двустайката ми в Диамант 1 я отдадох от първия оглед днес, без брокери.... 77 квадрата, стегнато прилично без да подобрявам или освежавам нещо тази година. Дадох го на 2200лв с гараж и ми взривиха телефона отново. До момента беше на 1800.
Покачените наеми все повече оправдават високата цена на имотитеА качването не е спряло.... за чекащите, продължавайте да чекате.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЕЦБ явно са взели сериозно мейлите от Кавръчето уж ги чакаха да почиват, но току вдигнаха лихвата с 0.25%08:15 EUR Deposit Facility Rate (Sep) 4.00% 3.75% 3.75% 08:15 EUR ECB Marginal Lending Facility 4.75% 4.50% 08:15 EUR ECB McCaul Speaks 08:15 EUR ECB Monetary Policy Statement 08:15 EUR ECB Interest Rate Decision (Sep) 4.50% 4.25% 4.25%
Господин Кавръков с тези негови и-мейли до ЕЦБ направо разби поклонниците на тулата, бетона, хоросана, шпакловката и замазката.
Време е Бай Лора да пусне нова тема - "Предизвестения край на "инвестицията" - имотъ "( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
В ЕС има диективи но много не са запознати и трупкат имоти ,еми трупайте ,после да има какво да се поразпредели ,равенството е новото в новия ред
Прехода ще е болезнен за тия дето са прекалили
Русия и ФАЩ му написаха сметката и ес НЕ МОЖЕ ДА Я ПЛАТИ.
Това са отчаяни чиновнически опити да озаптят тълпатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Държавно-частни корпорации ще управлявават хиляди имоти . А някой питаше - кой имал интерес да изкупи 10 ки хиляди апартаменти на безценица .
Дори да останат хора с по 2-3 имота те няма да могат да ги управляват и ще губят от тях .
Прехода ще е болезнен за тия дето са прекалили
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Както беше дал празния етаж да го ползват хората без дом когато имаше наводнения в Каравелово и Войнягово толкова ще ти помогне и на теб.Last edited by X_Y; 14.09.2023, 17:51.
- 1 like
Коментар
Коментар