IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

И аз живея на квартира в момента. В Пловдив. Аз говоря за господата милионери които не притежават нито един имот. Щом управляваш имоти значи имаш. Похвално. Едва ли управляваш имотите на мама и тати.
    Не са само мои- 33.3% имам участие. Затова и взимам 25% дивидент (останалите отиват за фонд ремонт, годишен данък и застраховка).

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023

левак, много ми харесва как ти, обраттен (комунист и путинист)и останалите брокерази защитавате и се надявате цените да останат високи но истината е че няма сделки и това ще стане ясно следващата седмица от там и цените на боклука който наричате НИ в бг и ще лъсне горчивата истина.
      Ще бъде приятно да ви гледам и да ви се присмивам.Заслужавате го
      А не, объркал си се малко. Има едни болшевики каскети тука. Те отнемат, конфискуват имоти, пролетарчета. Бъркаш ме, Путин съм го виждал само по телевизията.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

Ами ето, аз живея на квартира. Ама можеш ли да предположиш колко имота управлявам? Знаеш ли колко пари ми спестява живеенето под наем на месец? Прибързано не е хубаво да се говори.
        И аз живея на квартира в момента. В Пловдив. Аз говоря за господата милионери които не притежават нито един имот. Щом управляваш имоти значи имаш. Похвално. Едва ли управляваш имотите на мама и тати.

Коментар

А, нищо. Просто не са за тази тема. И в темата за квартирите мога и аз, и много други да им помогнем.
          Ами ето, аз живея на квартира. Ама можеш ли да предположиш колко имота управлявам? Знаеш ли колко пари ми спестява живеенето под наем на месец? Прибързано не е хубаво да се говори.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
            [ATTACH=CONFIG]n4089488[/ATTACH]
            Вече на метеорит ли ще разчитаме да свали цените?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              абе, тук не беше ли забранен мултиакаунтинга?
              Явно Петърчо, освен за имот, мечтае и за Мерцедес AMG

Коментар

• абе, тук не беше ли забранен мултиакаунтинга?
                препоръка е

Коментар

• Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	13.4 КБ
ID:	4089488

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                    Именно високите цени в София ме накараха да спра да купувам в БГ след 2021-ва
                    Стига си лъгал !
                    Имаш един имот,който е притежание на банката и голямата работа станала.
                    Големия "бизнесмен", няма що ....и то треперещ от паника от само 10% спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023

левак, много ми харесва как ти, обраттен (комунист и путинист)и останалите брокерази защитавате и се надявате цените да останат високи но истината е че няма сделки и това ще стане ясно следващата седмица от там и цените на боклука който наричате НИ в бг и ще лъсне горчивата истина.
                      Ще бъде приятно да ви гледам и да ви се присмивам.Заслужавате го
                      Кажи ми една основателна причина хора които по принцип не продават имотите които са купили да искат да са високи цените та да трябва да плащат повече за следващият имот???

Именно високите цени в София ме накараха да спра да купувам в БГ след 2021-ва

Коментар

Петачета месечно или годишно хаха
                        Годишно. Отгоре.

Коментар

И какво като са на квартири?
                          А, нищо. Просто не са за тази тема. И в темата за квартирите мога и аз, и много други да им помогнем.

Коментар

И голема част от мелеонерите са още на квартири или в жилището дето дедо е строил/купил.
                            И какво като са на квартири?

Коментар

Не, не съм аз. Аз съм по-скромен. Само с няколко петачета.
                              Петачета месечно или годишно хаха

Коментар

• Като безпристрастно мнение какво мислите - дали момента е подходящ за покупка или трябва да се зачака? Аз лично имам интерес да купя панелка и още го умувам дали да действам или да чакам.. Гледам цените не са кой знае колко плашещи - около 1400-1500 евра на квадрат, но пък помня, че до скоро бяха по 7-8-900.. Какво мислите?

Коментар

Working...
                                X