Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AMG2023
левак, много ми харесва как ти, обраттен (комунист и путинист)и останалите брокерази защитавате и се надявате цените да останат високи но истината е че няма сделки и това ще стане ясно следващата седмица от там и цените на боклука който наричате НИ в бг и ще лъсне горчивата истина.
Ще бъде приятно да ви гледам и да ви се присмивам.Заслужавате гоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Ами ето, аз живея на квартира. Ама можеш ли да предположиш колко имота управлявам? Знаеш ли колко пари ми спестява живеенето под наем на месец? Прибързано не е хубаво да се говори.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
А, нищо. Просто не са за тази тема. И в темата за квартирите мога и аз, и много други да им помогнем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4089488[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеабе, тук не беше ли забранен мултиакаунтинга?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеИменно високите цени в София ме накараха да спра да купувам в БГ след 2021-ва
Имаш един имот,който е притежание на банката и голямата работа станала.
Големия "бизнесмен", няма що ....и то треперещ от паника от само 10% спад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
левак, много ми харесва как ти, обраттен (комунист и путинист)и останалите брокерази защитавате и се надявате цените да останат високи но истината е че няма сделки и това ще стане ясно следващата седмица от там и цените на боклука който наричате НИ в бг и ще лъсне горчивата истина.
Ще бъде приятно да ви гледам и да ви се присмивам.Заслужавате го
Именно високите цени в София ме накараха да спра да купувам в БГ след 2021-ва
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеПетачета месечно или годишно хахаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
И какво като са на квартири?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
И голема част от мелеонерите са още на квартири или в жилището дето дедо е строил/купил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не, не съм аз. Аз съм по-скромен. Само с няколко петачета.
Коментар
-
Като безпристрастно мнение какво мислите - дали момента е подходящ за покупка или трябва да се зачака? Аз лично имам интерес да купя панелка и още го умувам дали да действам или да чакам.. Гледам цените не са кой знае колко плашещи - около 1400-1500 евра на квадрат, но пък помня, че до скоро бяха по 7-8-900.. Какво мислите?
Коментар
Коментар