IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Къв абсурд, като тя вече е в ход Да не говорим,че купувачи буквално няма и с лекота се свалят по 10-20%
    Петърчо, с всеки втори пост доказваш, че никога не си купувал имот.
    Вероятно няма и да купиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
      Ти в каква сфера работиш?
      Като му слушаш речника,къде може да е?

Обслужваш персонал или някъв бачкатор.
      Last edited by petrg5s; 02.09.2023, 14:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

На мен вече ми я вдигнаха с 15%
        Ти в каква сфера работиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
          Ниска безработица, повишаващи доходи и ниски лихви. Абсурд да има корекция на цените надолу.
          Къв абсурд, като тя вече е в ход Да не говорим,че купувачи буквално няма и с лекота се свалят по 10-20%
          По-другите неща,така е ,но не схващаш тайминга ! Не разбираш къде се намираме в момента.

Цикъла НЕ Е ЗАВЪРШИЛ !!!

Седим точно на върха,преди големия спад.Първо безработицата ще тръгне в Америка (погледни предната страница),рязко ще се увеличи и това ще стане и при нас 1 към 1

2024 ще е ЧЕРНА година за имотната пирамида в БГ.Спасявайте каквото можете ,докато още можете ! Всичко ще стане изведнъж и много бързо

Last edited by petrg5s; 02.09.2023, 13:58.

Коментар

Не. Ниска безработица, повишаващи доходи и ниски лихви. Абсурд да има корекция на цените надолу. Сегментацията ще е на ход, поне според мен.
            Тая сегментация няма ли край? От 2015 я говорите.
            Безработицата вече се повишава във Варна и то в сезон. В София не знам как е, но все пак темата не е само за София.
            Ниските лихви леко се покачват вече. Новите ипотеки са нагоре в някои банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Би ли обяснил болднатото как ще се случи?
              Значи да очаквам тази година да ми вдигнат заплатата с едни 19.61%, така ли?
              На мен вече ми я вдигнаха с 15%

Коментар

Не. Ниска безработица, повишаващи доходи и ниски лихви. Абсурд да има корекция на цените надолу. Сегментацията ще е на ход, поне според мен.
                Е, ако тези фактори останат без промяна и аз мисля, че спад няма да има. Обаче дали има трезвомислещ човек, който да вярва, че ниските лихви в Бг ще са вечни или поне в близко бъдеще няма да мърдат нагоре?
                Извинявай, но този ти коментар ми звучи, като платените статии на брокери и строители...

Коментар

Докато не дойде Тиквун на власт след нова година и ти изкара "постната пица или погача" квото беше там

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Иска ти се ама няма.Ако в центъра нарастана а по кваталите ппаднат народа ще избяга от центъра което монентално ще сали цените.Така че си далеч от иситната.Стягай се да работиш , че скоро с наем на тристаен в центъра една кличка в Лидл не моеш да напълниш.
                    Хахаха, мен не ме мисли .Работя ,а и само от наеми мога и ще мога да живея повече от прекрасно

Коментар

А не си ли помислила на над сценария ?Цените да "догонят" наемите.При това огромно предлагане е по -вероятен сценарий.

Коментар

Не есента и затова написах ,че очаквам да се случи. Все още са много близки цените и на наеми и на продажби, но не може да избягваме вечно сериозната сегментация и рано или късно ще се случи.
                        Иска ти се ама няма.Ако в центъра нарастанат а по кварталите паднат народа ще избяга от центъра което монентално ще свали цените.Така че си далеч от иситната.Стягай се да работиш , че скоро с наем на тристаен в центъра една количка в Лидл не моеш да напълниш.
                        Last edited by nradev1111; 02.09.2023, 12:18.

Коментар

Е добре де .30 години няма сегментация и тая есен ще дойде.Така ли?
                          Не есента и затова написах ,че очаквам да се случи. Все още са много близки цените и на наеми и на продажби, но не може да избягваме вечно сериозната сегментация и рано или късно ще се случи.

Коментар

Съгласна съм, затова и предстои да догонят заплати и цени на имотите. Продължавам да смятам, че ни очаква и сериозна сегментация на цени и наеми по локация на имотите.
                            А не си ли помислила на над сценария ?Цените да "догонят" наемите.При това огромно предлагане е по -вероятен сценарий.

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение

Работещите на минимална заплата не участват в пазара на недвижими имоти, особено в София. И предложената от правителството мярка не таргетира тях, макар привидно да изглежда така. Повишаването на минималната работна автоматично ще индексира възнагражденията на държавните и общинските администрации и компании. Растежът на минималната заплата ще е 19.61%, което на 780.00 лева не е много (153.00 лева), но на заплата от 5792 лева е 1135 лева. Дори за средната заплата в обществения сектор (2023.06 - 1887 лева), това са допълнителни 370 лева месечно.
                              И това ще е само за първата година - и понеже вдигането на минималната заплата ще вдигне средната, то средната ще повиши минималната за 2025 година, която ще повиши средната... И попадаме в спирала на повишаващи се заплати и висока инфлация (като резултат).
                              Би ли обяснил болднатото как ще се случи?
                              Значи да очаквам тази година да ми вдигнат заплатата с едни 19.61%, така ли?

Коментар

Реалност
                                Е добре де .30 години няма сегментация и тая есен ще дойде.Така ли?

Коментар

Working...
                                X