Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Той е споделял тези неща.И въз основа на написаното от него,правя тия изводи.
Давам му съвсем добронамерени съвети.Като на Евго в темата за жените .По-добре да има взаимопомощ,отколкото заяждания и подигравки.
Коментар
-
На мен всичко ми е на кредит-кола,ремонт на къщата. Ако бях чакал да събера необходимата сума през тези години щях да карам трошка и да живея в нереновирано жилище.А и инфлацията щеше да направи така, че пак да не ми стигнат спестените пари.Кредитът дава големи възможности. Както казва Роберт Кийосаки"При кредит ползваш чужди пари ',което е и най-голямото му предимство.
Коментар
-
Пак отиде на 1835. https://www.imot.bg/9h2u49
Рано е още за 1900. Дано да поспре пусто покачване.
Не ми се мисли, ако дизайнерите на икономиката са решили успоредно с цените да покачват плавно и лихвите, позволимостта ще отиде директно у киреча и бъдещите купувачи ще имат само една възможност да купуват - с ипотечен кредит.Last edited by bulgarian lev; 11.07.2023, 12:55.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Нищо не съм бутал.Ама за финасово грамотните има и други инвестиции.По доходни и ликвидни.Аз съм идивидуаикист и не се бутам при стадото.
аз като съдя по мненията тук
"стадото" на имотите е от около 5-6 човека
докато "индивидуалистите" в акции са едно 80% от потребителите на форума
и всичко са възможно най-успешни, разбира сепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеТогава няма какво да се притеснява банката дали ще му отпусне кредит, но явно той самия не иска да се обвързва. Ама нормално, те такива връзки са много ангажиращи хаха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеТогава няма какво да се притеснява банката дали ще му отпусне кредит, но явно той самия не иска да се обвързва. Ама нормално, те такива връзки са много ангажиращи хахаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
+1
Като резерва, зад себе си има имот за продажба, който би му осигурил финансово спокойствие, ако го обяви на нормална небалонизирана цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ами за какво ги бутА тия цени толко годиниLast edited by nradev1111; 11.07.2023, 12:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
+1
100К кредит и да вземе нещо лачено на зелено и си решава жилищния проблем. Млад е ще го изплати без да разбере кога е погасил кредита.
по-добре да вземе едно улегнало с времето епк
ако има късмет, само ще си събуе галошите и ще влезе на готовотопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеТам не знам. Не му гледам в плика всеки месец какво пише.
Давам му съвсем добронамерени съвети.Като на Евго в темата за жените .По-добре да има взаимопомощ,отколкото заяждания и подигравки.Last edited by mirodes; 11.07.2023, 12:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеЧе на 40 години нищо не е един 15 годишен кредит. То е даже най-добрия период за кредит спрямо колко лихва и главница плащаш. А ако можеш да се напънеш на прогресивно изплащане, още по-добре после.
Като резерв, зад себе си има имот за продажба, който би му осигурил финансово спокойствие, ако го обяви на нормална небалонизирана цена.Last edited by bulgarian lev; 11.07.2023, 12:41.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Мотиката настъпват тия,които теглят огромни кредити,а нямат високи доходи. В случая на Ники за никаква мотика не става въпрос, щото няма да тегли голям кредит, а има високи доходи и ниски разходи.
Коментар
Коментар