IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Тоя Киосаки пише развлекателни книжки.Чел съм една и нщо ново не научих.Уж книжки за финанси а едно число не видях.
    Е аз пиша реални неща.Без кредит нямаше да съм направил нещата, които съм. Естествено в сравнение с форумните милионери това е нищо, но аз гледам от моята си камбанария и съм постигнал максималното според възможностите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Той е споделял тези неща.И въз основа на написаното от него,правя тия изводи.
      Давам му съвсем добронамерени съвети.Като на Евго в темата за жените .По-добре да има взаимопомощ,отколкото заяждания и подигравки.
      Напълно съм съгласен за отношенията във форума, но явно доставя някакво удоволствие на някои хора да си играят на Том и Джери ( повишители и понижители) и да се надлъгват.

Коментар

• Наемаме непалци и филипинци да работят на морето? Колко пари получават? Пред ФАКТИ говори Александър Георгиев

бетерчо, почвай да учиш непалския, че поне една скумрия на скара да знаеш как да си поръчаш лятоска на трейшъна
        препоръка е

Коментар

На мен всичко ми е на кредит-кола,ремонт на къщата. Ако бях чакал да събера необходимата сума през тези години щях да карам трошка и да живея в нереновирано жилище.А и инфлацията щеше да направи така, че пак да не ми стигнат спестените пари.Кредитът дава големи възможности. Както казва Роберт Кийосаки"При кредит ползваш чужди пари ',което е и най-голямото му предимство.
          Тоя Киосаки пише развлекателни книжки.Чел съм една и нщо ново не научих.Уж книжки за финанси а едно число не видях.

Коментар

• Пак отиде на 1835. https://www.imot.bg/9h2u49

Рано е още за 1900. Дано да поспре пусто покачване.

Не ми се мисли, ако дизайнерите на икономиката са решили успоредно с цените да покачват плавно и лихвите, позволимостта ще отиде директно у киреча и бъдещите купувачи ще имат само една възможност да купуват - с ипотечен кредит.
            Last edited by bulgarian lev; 11.07.2023, 12:55.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Нищо не съм бутал.Ама за финасово грамотните има и други инвестиции.По доходни и ликвидни.Аз съм идивидуаикист и не се бутам при стадото.
              айде сега
              аз като съдя по мненията тук
              "стадото" на имотите е от около 5-6 човека
              докато "индивидуалистите" в акции са едно 80% от потребителите на форума
              и всичко са възможно най-успешни, разбира се
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
                Тогава няма какво да се притеснява банката дали ще му отпусне кредит, но явно той самия не иска да се обвързва. Ама нормално, те такива връзки са много ангажиращи хаха
                На мен всичко ми е на кредит-кола,ремонт на къщата. Ако бях чакал да събера необходимата сума през тези години щях да карам трошка и да живея в нереновирано жилище.А и инфлацията щеше да направи така, че пак да не ми стигнат спестените пари.Кредитът дава големи възможности. Както казва Роберт Кийосаки"При кредит ползваш чужди пари ',което е и най-голямото му предимство.

Коментар

Тогава няма какво да се притеснява банката дали ще му отпусне кредит, но явно той самия не иска да се обвързва. Ама нормално, те такива връзки са много ангажиращи хаха
                  Е, да но лихвите се повишават. Ясно е, че цените няма да падат, но сега поне лихвите са все още атрактивно ниски. Ако след 2-3 години така или иначе реши да тегли кредит, то тогава ще трябва да тегли кредит на 6-7% лихва, за която той сега така мечтае.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

+1

Като резерва, зад себе си има имот за продажба, който би му осигурил финансово спокойствие, ако го обяви на нормална небалонизирана цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ами за какво ги бутА тия цени толко години
                      Нищо не съм бутал.Ама за финансово грамотните има и други инвестиции.По доходни и ликвидни.Аз съм идивидуалист и не се бутам при стадото.
                      Last edited by nradev1111; 11.07.2023, 12:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Ехааа, звучи като музика. Дарки ти ли си бе човек? Ти не може да си дарксайд, той беше с доста по-висок интелект.
                        имаше, имаше понижители едно време
                        а сега само едни клоуни и магьосници
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

+1

100К кредит и да вземе нещо лачено на зелено и си решава жилищния проблем. Млад е ще го изплати без да разбере кога е погасил кредита.
                          много е рисково това зеленото
                          по-добре да вземе едно улегнало с времето епк
                          ако има късмет, само ще си събуе галошите и ще влезе на готовото
                          препоръка е

Коментар

Там не знам. Не му гледам в плика всеки месец какво пише.
                            Той е споделял тези неща.И въз основа на написаното от него,правя тия изводи.
                            Давам му съвсем добронамерени съвети.Като на Евго в темата за жените .По-добре да има взаимопомощ,отколкото заяждания и подигравки.
                            Last edited by mirodes; 11.07.2023, 12:41.

Коментар

Че на 40 години нищо не е един 15 годишен кредит. То е даже най-добрия период за кредит спрямо колко лихва и главница плащаш. А ако можеш да се напънеш на прогресивно изплащане, още по-добре после.
                              +1

Като резерв, зад себе си има имот за продажба, който би му осигурил финансово спокойствие, ако го обяви на нормална небалонизирана цена.
                              Last edited by bulgarian lev; 11.07.2023, 12:41.

Коментар

Мотиката настъпват тия,които теглят огромни кредити,а нямат високи доходи. В случая на Ники за никаква мотика не става въпрос, щото няма да тегли голям кредит, а има високи доходи и ниски разходи.
                                Там не знам. Не му гледам в плика всеки месец какво пише. Я кажи за теб какво е висок доход?

Коментар

Working...
                                X