Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Така е.Още повече Ники е събрал някаква сума и няма да тегли кредит за цялата цена на жилището.Едно е да връщаш 300 хиляди, друго 100.А и в неговия случай е разведен, т.е няма големи разходи по семейство и получава висока заплата.Тия 100 хиляди кредит изобщо няма й да ги усети.
100К кредит и да вземе нещо лачено на зелено и си решава жилищния проблем. Млад е ще го изплати без да разбере кога е погасил кредита.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Кредити не тегля защото няма как да ги обслужвам ,не искам да имам задължения към банка никакви
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКредити не тегля защото няма как да ги обслужвам ,не искам да имам задължения към банка никакви
Ако имаш волята да изчакаш 1-3г ще им изкупиш оборите на повдигачите в темата на минус 50-70% от текущите балонизирани фантасмагории
- 1 like
Коментар
-
Така е.Още повече Ники е събрал някаква сума и няма да тегли кредит за цялата цена на жилището.Едно е да връщаш 300 хиляди, друго 100.А и в неговия случай е разведен, т.е няма големи разходи по семейство и получава висока заплата.Тия 100 хиляди кредит изобщо няма й да ги усети.
Коментар
-
Ники-ти при какви цени за квадратен метър би купил имот?И ако разликата с настоящите цени е висока,не е ли по-добре да купиш на сегашните цени като платиш с наличните пари и теглиш кредит за недостигащата сума.Щото и аз смятам, че цените са надути и има балон, ама човек трябва да се съобразява с реалността.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеОт старите кучета знам, че е винаги оферта да теглиш кредит за всичко. Единствено трябва да е преценен риска, да имаш буфер, с който да покриеш кредита при спешни състояния.
Коментар
-
Ники-ти при какви цени за квадратен метър би купил имот?И ако разликата с настоящите цени е висока,не е ли по-добре да купиш на сегашните цени като платиш с наличните пари и теглиш кредит за недостигащата сума.Щото и аз смятам, че цените са надути и има балон, ама човек трябва да се съобразява с реалността.
- 1 like
Коментар
-
Ники-ти при какви цени за квадратен метър би купил имот?И ако разликата с настоящите цени е висока,не е ли по-добре да купиш на сегашните цени като платиш с наличните пари и теглиш кредит за недостигащата сума.Щото и аз смятам, че цените са надути и има балон, ама човек трябва да се съобразява с реалността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВълната от корпоративни фалити е напът да се превърне в цунами
Десетилетие на евтини пари внуши фалшиво чувство за непобедимост у бизнес ръководителите и мениджърите на частни инвестиции
https://www.investor.bg/a/532-menidz...arne-v-tsunami
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Радев си купи за лично ползване още 2012 година. Без кредит.Стига толкоз.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Радев си купи за лично ползване още 2012 година. Без кредит.Стига толкоз.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
оказа се пълна загуба на време
нито радев, нито накавръка купиха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
оказа се пълна загуба на време
нито радев, нито накавръка купихаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар