Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Абсолютно вярно, мненията ни се припокриват. Само дето аз мислех, че нивото от 1900 ще бъде ФАКТ през септември, а то още този месец беше пробито, както ти предсказа. (и не без помощта на модераторите в темата ) Колкото повече трият, толкова по-нависоко катери накавръковата справка. Все пак да благодарим на берти за зазиждането на кольо там където му е мястото - в деЦката.
Следващо психологическо ниво 2000€.
на цените коментирани в момента се изповядват изключително малко сделки, а масовката е значително по-ниско от цитираните средни, които са средни само за хората, които не следят пазара и не могат да филтрират едни 10% луди обяви от общото.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Какти винаги съм казвал за да си понижител в имотите се изисква желязна психика и излишни пари
Наздраве Беар
Абсолютно,
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Полакс препоръча брокерски групи от фейса. Там били цените и обявите. Те там и аз, и ти можем да пуснем обява продавам - баси източниците за състоянието на пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Да, бе, закриха и морската столица Варна, а пък реват от високите цени по местните пазари. Като е закрита, как се продава на тези цени. Най-големия рев е от местни хора, раждани там и претендиращи за висок стандарт на живот, а реват, като магарета, че черешите били 8 лева, а в Турция тройно по-евтини. Това са ни варненските "баровци". Май морската столица е закрита само за такива четници.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Да. Той е ненадминат. Мито Карамитов искаше 200€ на жълтите павета. А Симбата с Варшавския апарт като виде Жони как продаде докато си пиеше кафето апарта у Вазов и се отказа изобщо да пише. Хахахаха. Ей, големи величини минаха оттук.
- 1 like
Коментар
-
Дебнем на замаушка ми е любимия герой от приказките.
По-готин от червената шапчица, от трите прасенца или седемте козлета.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
То поне само Кавръка имаше сериозни намерения да купи. Онези богаташи с имоти по Московска и първите даже - Мито къв беше и други образи само си правеха полюции, те и кокошарник не можеха да купят.
По-готин от червената шапчица, от трите прасенца или седемте козлета.Last edited by Bailor; 16.07.2023, 23:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Много лесно се подаде на внушението на берти. Липсва му инициатива при имотните дела. Представя си доста опростено пазара, малко образно, взимат имотите от имащите и ги раздават на мизерниците. Трудно схваща причинно-следствените връзки, не може да си направи изводи.
Следващо психологическо ниво 2000€.Last edited by bulgarian lev; 16.07.2023, 23:45.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
И един друг виновник за грешните решения кавръкови, се спотайва тук , дето още същата година, когато Кавръка стартира търсенето си, този сливенски бабаит се дуеше, че е продал на върха, като прилагаше математически модели.
Оттогава минаха цели почти 6 години в които имотите се утроиха ценово..Last edited by bulgarian lev; 16.07.2023, 23:33.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Какти винаги съм казвал за да си понижител в имотите се изисква желязна психика и излишни пари
Наздраве Беар
Но образнито сравнение е неточно. Защото и за 8 и за 35 може да купиш нещо, но тук става дума за сериозни цифри. Разлика! Кво да правиш. Така са имотите. На капиталовите може да се опържиш с 2000$ -купил, ок. Пак ще купиш. Но имотите са стотици хиляди левчета, пари и горчи. Няма как.Last edited by bulgarian lev; 16.07.2023, 23:28.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ники е добро момче , но спря някъде по пътя и залита в крайностите . Дефицити бори но то кой ли няма.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Е колко да е здрава , манията не е здравословна черта на психиката а напротив !
Оттогава минаха цели почти 6 години в които имотите се утроиха ценово..Last edited by Bailor; 16.07.2023, 23:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Всеки във форума предполагам в даден момент е "контрил" тренда. Дали с имоти, дали с кеш, акции т.н., няма значение. Следователно е изпитвал на гърба си тежките удари, които всеки ден грешната прогноза нанася на психиката. Но Кавръка е уникат, който с години удържа фронта, без да се пречупи, макар и с приятелската подкрепа на bertram.
Лично аз не бих се справил, колкото и да се имам за корав. Здрава психика има това момче, харесва ми.
Наздраве Беар
- 1 like
Коментар
Коментар