If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всеки във форума предполагам в даден момент е "контрил" тренда. Дали с имоти, дали с кеш, акции т.н., няма значение. Следователно е изпитвал на гърба си тежките удари, които всеки ден грешната прогноза нанася на психиката. Но Кавръка е уникат, който с години удържа фронта, без да се пречупи, макар и с приятелската подкрепа на bertram.
Лично аз не бих се справил, колкото и да се имам за корав. Здрава психика има това момче, харесва ми.
Какти винаги съм казвал за да си понижител в имотите се изисква желязна психика и излишни пари
Всеки във форума предполагам в даден момент е "контрил" тренда. Дали с имоти, дали с кеш, акции т.н., няма значение. Следователно е изпитвал на гърба си тежките удари, които всеки ден грешната прогноза нанася на психиката. Но Кавръка е уникат, който с години удържа фронта, без да се пречупи, макар и с приятелската подкрепа на bertram.
Лично аз не бих се справил, колкото и да се имам за корав. Здрава психика има това момче, харесва ми.
Е колко да е здрава , манията не е здравословна черта на психиката а напротив !
Ники е добро момче , но спря някъде по пътя и залита в крайностите . Дефицити бори но то кой ли няма.
Великата справка /Кавръковата/, на няколко пъти пробива заветното 1900, докато някои понижители я чакаха под 1800!!! Дано с Трайчо, всичко да е наред..
Ники е добро момче , но спря някъде по пътя и залита в крайностите . Дефицити бори но то кой ли няма.
Bуlgarian Lev: Блокирал съм ти ника и не ти виждам коментарите.
Значи казваш 50% надеценен имот е по-добре, отколкото 4% депозит. Ами не си познал. До една година инфлацията ще бъде отново на 2%, а Европа я чака най-тежката рецесия от ВСВ насам. Имотите не струват абсолютно нищо, пълен боклук. Трябва да се разкварва на момента.
Такава финансова спекулация смееш ли да направиш. 4%. Много бре. То и инфлацията не покрива. И колко време си гарантираш 4-те процента?
Ей, Джони, доктора съм. Уважавам те, ама като изтръскате някоя финансова гениална схема тръпки ме побиват. Уж сте финансово грамотни мен да ме учите. А то?
Яко се е прекарал жонката. Първо прахоса ДС мангизите на тате, на път е да пропилее и апартамента дето живее мама.
Такава финансова спекулация смееш ли да направиш. 4%. Много бре. То и инфлацията не покрива. И колко време си гарантираш 4-те процента?
Ей, Джони, доктора съм. Уважавам те, ама като изтръскате някоя финансова гениална схема тръпки ме побиват. Уж сте финансово грамотни мен да ме учите. А то?
Последната година само захарта и златото се представиха по-добре, но имат складови разходи.
По-добре е да се ипотекира собствен имот и парите да се сложат на депозит на 4% в Германия, отколкото да се купи нов набалончен имот в БГ.
И, какъв е смисъла от това упражнение, при растящи лихви на ипотеките в БГ до 4%???? Да беше написал в депозит в Румъния, да те разбере човек за финансовия смисъл. Както каза дефлационния професУр, който си смята с ученическото сметало, производство 1960г.
По-добре е да се ипотекира собствен имот и парите да се сложат на депозит на 4% в Германия, отколкото да се купи нов набалончен имот в БГ.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 133170 euro
Средна цена на кв.м: 1899 euro.
Великата справка /Кавръковата/, на няколко пъти пробива заветното 1900, докато някои понижители я чакаха под 1800!!! Дано с Трайчо, всичко да е наред..
Коментар