IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Всеки във форума предполагам в даден момент е "контрил" тренда. Дали с имоти, дали с кеш, акции т.н., няма значение. Следователно е изпитвал на гърба си тежките удари, които всеки ден грешната прогноза нанася на психиката. Но Кавръка е уникат, който с години удържа фронта, без да се пречупи, макар и с приятелската подкрепа на bertram.

Лично аз не бих се справил, колкото и да се имам за корав. Здрава психика има това момче, харесва ми.
    Какти винаги съм казвал за да си понижител в имотите се изисква желязна психика и излишни пари

Наздраве Беар

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Всеки във форума предполагам в даден момент е "контрил" тренда. Дали с имоти, дали с кеш, акции т.н., няма значение. Следователно е изпитвал на гърба си тежките удари, които всеки ден грешната прогноза нанася на психиката. Но Кавръка е уникат, който с години удържа фронта, без да се пречупи, макар и с приятелската подкрепа на bertram.

Лично аз не бих се справил, колкото и да се имам за корав. Здрава психика има това момче, харесва ми.
      Е колко да е здрава , манията не е здравословна черта на психиката а напротив !

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ники е добро момче , но спря някъде по пътя и залита в крайностите . Дефицити бори но то кой ли няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Великата справка /Кавръковата/, на няколко пъти пробива заветното 1900, докато някои понижители я чакаха под 1800!!! Дано с Трайчо, всичко да е наред..
          Ники е добро момче , но спря някъде по пътя и залита в крайностите . Дефицити бори но то кой ли няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Последната година само захарта и златото се представиха по-добре, но имат складови разходи.

https://www.investing.com/commodities/
            Да. Някои скочиха на пшеницата заради кризата в Украйна. А то кво стана. Ще има да си я държат.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Яко се е прекарал жонката. Първо прахоса ДС мангизите на тате, на път е да пропилее и апартамента дето живее мама.
              То затуй имотите ще се съсредоточават в ръцете на все по-малко хора. Финансови гении и прахосници бол!

Коментар

• Bуlgarian Lev: Блокирал съм ти ника и не ти виждам коментарите.

Значи казваш 50% надеценен имот е по-добре, отколкото 4% депозит. Ами не си познал. До една година инфлацията ще бъде отново на 2%, а Европа я чака най-тежката рецесия от ВСВ насам. Имотите не струват абсолютно нищо, пълен боклук. Трябва да се разкварва на момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Яко се е прекарал жонката. Първо прахоса ДС мангизите на тате, на път е да пропилее и апартамента дето живее мама.
                  Да, вярно, при 4% лихва по депозит, а такива сладки приказки бяха от печалби от акции и дяловете му от работодателя.

https://www.google.com/search?q=p.i....e-gws-wiz-serp

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Такава финансова спекулация смееш ли да направиш. 4%. Много бре. То и инфлацията не покрива. И колко време си гарантираш 4-те процента?
                    Ей, Джони, доктора съм. Уважавам те, ама като изтръскате някоя финансова гениална схема тръпки ме побиват. Уж сте финансово грамотни мен да ме учите. А то?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Такава финансова спекулация смееш ли да направиш. 4%. Много бре. То и инфлацията не покрива. И колко време си гарантираш 4-те процента?
                      Ей, Джони, доктора съм. Уважавам те, ама като изтръскате някоя финансова гениална схема тръпки ме побиват. Уж сте финансово грамотни мен да ме учите. А то?
                      Последната година само захарта и златото се представиха по-добре, но имат складови разходи.

https://www.investing.com/commodities/

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

По-добре е да се ипотекира собствен имот и парите да се сложат на депозит на 4% в Германия, отколкото да се купи нов набалончен имот в БГ.
                        И, какъв е смисъла от това упражнение, при растящи лихви на ипотеките в БГ до 4%???? Да беше написал в депозит в Румъния, да те разбере човек за финансовия смисъл. Както каза дефлационния професУр, който си смята с ученическото сметало, производство 1960г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

По-добре е да се ипотекира собствен имот и парите да се сложат на депозит на 4% в Германия, отколкото да се купи нов набалончен имот в БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                            Ипотечни кредити - Резултати

https://www.moitepari.bg/ipotechni_k...EAD1.ZkSve.jVI

Коментар

• Ипотечни кредити - Резултати

https://www.moitepari.bg/ipotechni_k...EAD1.ZkSve.jVI

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Резултат от Вашето търсене на:
                                Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
                                Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 133170 euro
                                Средна цена на кв.м: 1899 euro.
                                Великата справка /Кавръковата/, на няколко пъти пробива заветното 1900, докато някои понижители я чакаха под 1800!!! Дано с Трайчо, всичко да е наред..

Коментар

Working...
                                X