Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ок видях, че са на промо (в теско обаче не бяха ), довечера ако имам време ще намина првз лидл да видя дали изобщо ги има, и дали изобщо "стават".
Същото като с имотитУ ...или там май има още 16 години промо :-) до 2039
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Голямо пестене на ток е било. То само двата ПС и телефона правят повече. Климатик има ли в тоя апарт?
Нормален Европеец с образование и квалификация не би си и помислил да стъпи в тая беднотия БГ.
Коментар
-
Щото четеш само заглавия!
още в първия абзац си противоречат. Нататък няма снисъл от четене.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И на дъщеря ми е толкова тока, даже по-малко, щото почти не готви и не гледа телевизия. Само хладилник и лаптоп. Интересно е, че и един колега се похвали с толкова в тристаен в Банишора, ама преди да му се роди бебето. Трабва да го питам сега колко плаща.
Климатик, а пералня, сушилня?Last edited by polax; 18.07.2023, 18:32.
Коментар
-
Голямо пестене на ток е било. То само двата ПС и телефона правят повече. Климатик има ли в тоя апарт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПрогноза: Цените на жилищата у нас няма да спаднат до края на годината - Investor.bg
Прогноза: Цените на жилищата у нас няма да спаднат до края на годината
Търсят се предимно завършени и обзаведени жилища и това вдига крайните цени, при които се сключват сделките, обясняват анализатори на пазара
ХАХАХАХАХХАХАХА, ХАХАХАХХАХАХАХА, ХАХАХАХАХАХАХХА
Но защооооо?!!! ЗАЩО?
още в първия абзац си противоречат. Нататък няма снисъл от четене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Абе тия в чужбина на ресторант не ходят ли? Или като Кретеня, само в среда в хоремагчето на някоя провинция. На бира с вурстче. Да идат във Виена, в Грац последно сядах в кръчме в градската част, нищо особено. Да видят как ако хапнат здраво 2ма човека 100-120€ няма да им стгнат. Със все евтините храни и продукти по веригите. В Австрия масова е Била например. Не съм забелязал чак пък въпиюща евтиния. Има едни сандвичи с маруля и шунка или пилешко по 7-8 евро. Да идат да пийнат по чайче с ромче в централната част. С някое десертче. За двамка около 23€.
Коментар
-
Прогноза: Цените на жилищата у нас няма да спаднат до края на годината - Investor.bg
Прогноза: Цените на жилищата у нас няма да спаднат до края на годината
Търсят се предимно завършени и обзаведени жилища и това вдига крайните цени, при които се сключват сделките, обясняват анализатори на пазара
ХАХАХАХАХХАХАХА, ХАХАХАХХАХАХАХА, ХАХАХАХАХАХАХХА
Но защооооо?!!! ЗАЩО?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
https://www.promooferti.com/%d0%bb%d...0%bb%d0%b8-09/
52-53 страница.
Сега малко ще ми е трудно да ти ги снимам по разбираеми причини не са във вида който ги купих :-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Толкова, и дори работи от апарта.... телефонистче....Има 2 компа, лаптоп...празен хладилник...Перланя и съдомиялна предполагам не пуска....:-) Последната му сметка е 15.72....
Коментар
-
Гледам, че се упражнявате върху цените на стоките в магазинната мрежа. Надценките варират от 10 до 100% има и нагоре.
Не ми се пише надълго, но това са цифрите.
Млечните са 30-50%
Колбаси 20%
хляб и хлебни 10-15% визирам хляба.
Кола продукти 10%.
Въпросната Милка идва на 1.69 без ДДС с ТО 30% и се продава на цена 3.09
това са надценките в малка верига.
За големите и техните отстъпки и продажни цени, ако можете си правете заключения.
Преди години беше още по-фрапиращо
- 1 like
Коментар
-
52-53 страница.
Сега малко ще ми е трудно да ти ги снимам по разбираеми причини не са във вида който ги купих :-)
Коментар
-
52-53 страница.
Сега малко ще ми е трудно да ти ги снимам по разбираеми причини не са във вида който ги купих :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376
На онзи доктор във Фиш-Фиш му кажи да ти изпише някой медикамент за халюцинации, сериозна необходимост имаш от такъв.
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...atchComparison
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...atchComparison
Гледам обаче вече Рим е надминал вече София...Не мога да го повярвам , явно инфлацията у нас е по-голяма от там....
Local Purchasing Power in Sofia is 2.1% lower than in Rome
Коментар
Коментар