IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Голямо пестене на ток е било. То само двата ПС и телефона правят повече. Климатик има ли в тоя апарт?
    И аз това се чудя...., но е факт аз му плащам сметките....Да има климатик но не го е пускал предните месеци нямаше нужда тук.... , а зимата е на ТЕЦ....Сега го ползва сигурно ще стане повече....

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ок видях, че са на промо (в теско обаче не бяха ), довечера ако имам време ще намина првз лидл да видя дали изобщо ги има, и дали изобщо "стават".
      Ааааа , тая свърши кой купил купил беше до понеделник не се разкарвай :-)
      Същото като с имотитУ ...или там май има още 16 години промо :-) до 2039

Коментар

Голямо пестене на ток е било. То само двата ПС и телефона правят повече. Климатик има ли в тоя апарт?
        Аз какво казвам - най-големите отрепки на ЕС идват в София и са доволни на 2000-3000 лева в кол-центровете. Щом не пуска и пералня, представям си каква смрад е там. И това бил платежоспособният наемател на песимиста....

Нормален Европеец с образование и квалификация не би си и помислил да стъпи в тая беднотия БГ.

Коментар

Щото четеш само заглавия!
          още в първия абзац си противоречат. Нататък няма снисъл от четене.
          Разбира се, метни няколко къча, ще поцвилиш малко и после главата у песъка и проблеми няма. А кога погледнеш средната цена по кольовия бенчмарк - 2000 и нагоре.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И на дъщеря ми е толкова тока, даже по-малко, щото почти не готви и не гледа телевизия. Само хладилник и лаптоп. Интересно е, че и един колега се похвали с толкова в тристаен в Банишора, ама преди да му се роди бебето. Трабва да го питам сега колко плаща.
            Бойлер или е на централно топлоподаване?
            Климатик, а пералня, сушилня?
            Last edited by polax; 18.07.2023, 18:32.

Коментар

И на дъщеря ми е толкова тока, даже по-малко, щото почти не готви и не гледа телевизия. Само хладилник и лаптоп. Интересно е, че и един колега се похвали с толкова в тристаен в Банишора, ама преди да му се роди бебето. Трабва да го питам сега колко плаща.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                Прогноза: Цените на жилищата у нас няма да спаднат до края на годината - Investor.bg
                Прогноза: Цените на жилищата у нас няма да спаднат до края на годината

Търсят се предимно завършени и обзаведени жилища и това вдига крайните цени, при които се сключват сделките, обясняват анализатори на пазара

ХАХАХАХАХХАХАХА, ХАХАХАХХАХАХАХА, ХАХАХАХАХАХАХХА

Но защооооо?!!! ЗАЩО?
                Щото четеш само заглавия!
                още в първия абзац си противоречат. Нататък няма снисъл от четене.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Абе тия в чужбина на ресторант не ходят ли? Или като Кретеня, само в среда в хоремагчето на някоя провинция. На бира с вурстче. Да идат във Виена, в Грац последно сядах в кръчме в градската част, нищо особено. Да видят как ако хапнат здраво 2ма човека 100-120€ няма да им стгнат. Със все евтините храни и продукти по веригите. В Австрия масова е Била например. Не съм забелязал чак пък въпиюща евтиния. Има едни сандвичи с маруля и шунка или пилешко по 7-8 евро. Да идат да пийнат по чайче с ромче в централната част. С някое десертче. За двамка около 23€.
                  Много ясно. Живеят като монаси и после това било евтино,онова.Ами много ясно, че като не си позволяш развлечения няма и да харчиш много.

Коментар

• Прогноза: Цените на жилищата у нас няма да спаднат до края на годината - Investor.bg
                    Прогноза: Цените на жилищата у нас няма да спаднат до края на годината

Търсят се предимно завършени и обзаведени жилища и това вдига крайните цени, при които се сключват сделките, обясняват анализатори на пазара

ХАХАХАХАХХАХАХА, ХАХАХАХХАХАХАХА, ХАХАХАХАХАХАХХА

Но защооооо?!!! ЗАЩО?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

https://www.promooferti.com/%d0%bb%d...0%bb%d0%b8-09/
                      52-53 страница.
                      Сега малко ще ми е трудно да ти ги снимам по разбираеми причини не са във вида който ги купих :-)
                      Абе тия в чужбина на ресторант не ходят ли? Или като Кретеня, само в среда в хоремагчето на някоя провинция. На бира с вурстче. Да идат във Виена, в Грац последно сядах в кръчме в градската част, нищо особено. Да видят как ако хапнат здраво 2ма човека 100-120€ няма да им стгнат. Със все евтините храни и продукти по веригите. В Австрия масова е Била например. Не съм забелязал чак пък въпиюща евтиния. Има едни сандвичи с маруля и шунка или пилешко по 7-8 евро. Да идат да пийнат по чайче с ромче в централната част. С някое десертче. За двамка около 23€.

Коментар

Толкова, и дори работи от апарта.... телефонистче....Има 2 компа, лаптоп...празен хладилник...Перланя и съдомиялна предполагам не пуска....:-) Последната му сметка е 15.72....

Коментар

• Гледам, че се упражнявате върху цените на стоките в магазинната мрежа. Надценките варират от 10 до 100% има и нагоре.
                          Не ми се пише надълго, но това са цифрите.
                          Млечните са 30-50%
                          Колбаси 20%
                          хляб и хлебни 10-15% визирам хляба.
                          Кола продукти 10%.
                          Въпросната Милка идва на 1.69 без ДДС с ТО 30% и се продава на цена 3.09
                          това са надценките в малка верига.
                          За големите и техните отстъпки и продажни цени, ако можете си правете заключения.

Преди години беше още по-фрапиращо

Коментар

52-53 страница.
                            Сега малко ще ми е трудно да ти ги снимам по разбираеми причини не са във вида който ги купих :-)
                            На промо, както винаги. Все едно в УК няма промо. Ако вземем техните промо цени, Лидълчето съвсем отече.

Коментар

52-53 страница.
                              Ок видях, че са на промо (в теско обаче не бяха ), довечера ако имам време ще намина првз лидл да видя дали изобщо ги има, и дали изобщо "стават".

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376

На онзи доктор във Фиш-Фиш му кажи да ти изпише някой медикамент за халюцинации, сериозна необходимост имаш от такъв.
                                Онзи доктор е на друго място , ама не разбирам що да ми изписва квото и да било

https://www.numbeo.com/cost-of-livin...atchComparison

https://www.numbeo.com/cost-of-livin...atchComparison

Гледам обаче вече Рим е надминал вече София...Не мога да го повярвам , явно инфлацията у нас е по-голяма от там....

Local Purchasing Power in Sofia is 2.1% lower than in Rome

Коментар

Working...
                                X