Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Много нагли бе, до вчера сравняваха с четвърто тримесечие на 22'ра, сега бил сравнявал със съответното за миналата година, пък и пише от името на всички понижители, при това с наздраве (внушава, че мнението ми е от пиене). А, това, че ЦЕЛИ СЕДЕМ години никога нищо не е познал, това е маловажен факт ....
няма ли, да речем след петата година да кажеш, абе сори пичове ама не ги разбирам нещата
който съм подвел да ме прощава а аз повече няма да давам акъли за неща, който не разбирампрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=ratten;n4115541]Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не пропускай хоум офиса - нещо немислимо преди, а сега стана норма в много фирми
много народ именно покрай това усети, че е готино да живее на село и да бачка оттам[/QUOTE]
понякога се чудя, обмисляш ли си изказванията
или трупаш брой "компетентни" мнения
та точно айтитата са най-слабо пригодни за живот на село
ще се намръзнат 2-3 зими, ще се научат, че за лекар и училище се ходи на 50-70-100км с колата
заведения - само хоримага с местните интелектуалци
никой не е казал, че като си земеш селска къща трябва да си там нон стоп и да завъдиш овце, кози,прасета и кокошки
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
[QUOTE=bertram;n4115528]
не пропускай хоум офиса - нещо немислимо преди, а сега стана норма в много фирми
много народ именно покрай това усети, че е готино да живее на село и да бачка оттам[/QUOTE]
понякога се чудя, обмисляш ли си изказванията
или трупаш брой "компетентни" мнения
та точно айтитата са най-слабо пригодни за живот на село
ще се намръзнат 2-3 зими, ще се научат, че за лекар и училище се ходи на 50-70-100км с колата
заведения - само хоримага с местните интелектуалци
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Много нагли бе, до вчера сравняваха с четвърто тримесечие на 22'ра, сега бил сравнявал със съответното за миналата година, пък и пише от името на всички понижители, при това с наздраве (внушава, че мнението ми е от пиене). А, това, че ЦЕЛИ СЕДЕМ години никога нищо не е познал, това е маловажен факт ....
на коя си?
наздраве (с бира)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да не са тия, които всяка година сгъват икономиката и обявяват приближаващото мяу на жабетата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Това беше една от мечтите - брокерски . Тежестта на ипотеките да бледнее .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Няма как да се е свил. Ръста на жилищни кредити е по-голям от ръста на цените на жилища, а броя на сделки е спандал. Това значи единствено по-рискови сделки с по-малко самоучастие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Колко истина има в думите ти, малко хора го осъзнават. Тоя хайп със селските къщи тръгна от хора, които прегарят от работа и обвиняват градската среда за стреса, който не могат да понесат. Хич не осъзнават, че навремето когато къщите са били пълни, е имало и млади семейства с деца, но са съжителствали с родители си. Те съответно в повечето случаи са жизнени(млади) пенсионери, които помагат с децата и къщата, докато младите отиват да вадят пари...Ако беше толкова хубаво на село и в провинцията, нямаше половин БГ да се пресели в София.
много народ именно покрай това усети, че е готино да живее на село и да бачка оттамтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Поне си осъзнал грешката си. Сума народ набиват яко пари по кирпичи и плетенарки по села и паланки с мечти за селски живот. Наливат пари в каца без дъно. Накрая с мазоли и разбити мечти си отиват от този свят, всичко се руши и буренясва, защото младите нямат тези мечти. Те искат в Сф. апартаменти и наемчета да капят:-)
Жал ми е за тези хора, но такъв е живота.
Коментар
-
Такаааа лиийй? А, кои до побъркване се провикваха за намаления брой сделки през първото тримесечие?препоръка е
Коментар
-
Такаааа лиийй? А, кои до побъркване се провикваха за намаления брой сделки през първото тримесечие?
наздраве...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Не знам какво да мисля . От една страна 4 милиарда нови ипотеки . От друга страна се твърди , че делът на ипотеките се е свил до минимум като % от сделките .
Коментар
Коментар