Наемче нещо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСега ми се обади брокер от Delta 3 ,за малко да се разреве по телефона .Звънят стари контакти по списъци ,казах му на зелено само със 100% застраховка,ескроу сметка при нотариус и строителя взима парата само при акт 16 ,ама то това ,ама то онова ,айде ...явно закъсва наистина пазара досега есента да ми звънне някой не е било
- 1 like
Коментар
-
Дългосрочния ми наем е с 20% нагоре отпреди, след отстъпка даже, отделно интернета си се плаща от наемателя, отделно разходи по етажна собственост, сметки.Last edited by два_таралежа; 19.09.2023, 16:05.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
като се напреят строителите - ние строим без кредити и всичко е сигура . Добре ето ти едни 10% да правим договор и на акт 16 ти плащам 90% .... и се почва едно ама на акт14,акт15 и чак на акт 16 - 10% -- това е ясна индикация, че тия строят без един лев в джоба и всичко се захранва от бъдещите собственици.
Отговор..."Еми теее хм..такова искаха повече пари заради инфлацията "..ААА, така ли ?Еми като е така както строителя си иска 100% гаранция на парите така и аз на моите ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако те поканят, ще им направиш ли един курс по продаване на младите, костюмирани брокерчета от югоизточна българия
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнениеЛюбимият на форума професор с диагноза за "недвижимата болест"
https://www.facebook.com/groups/club...9368204446678/
много пациенти е излекувал с рецептата
цял живот под наемпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Прав си.
Младите двойки в София не са заринати с пари и предпочитат да наемат нещо за 500-600 лв, дори да има забележки, но да е чисто и спретнато и да имат разполагаем доход в края на месеца.
Много ми харесва рекламата на HomeUYou - мачкат яко и имат пари,Last edited by ratten; 19.09.2023, 14:26.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
като се напреят строителите - ние строим без кредити и всичко е сигура . Добре ето ти едни 10% да правим договор и на акт 16 ти плащам 90% .... и се почва едно ама на акт14,акт15 и чак на акт 16 - 10% -- това е ясна индикация, че тия строят без един лев в джоба и всичко се захранва от бъдещите собственици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСега ми се обади брокер от Delta 3 ,за малко да се разреве по телефона .Звънят стари контакти по списъци ,казах му на зелено само със 100% застраховка,ескроу сметка при нотариус и строителя взима парата само при акт 16 ,ама то това ,ама то онова ,айде ...явно закъсва наистина пазара досега есента да ми звънне някой не е билотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Сега ми се обади брокер от Delta 3 ,за малко да се разреве по телефона .Звънят стари контакти по списъци ,казах му на зелено само със 100% застраховка,ескроу сметка при нотариус и строителя взима парата само при акт 16 ,ама то това ,ама то онова ,айде ...явно закъсва наистина пазара досега есента да ми звънне някой не е било
- 4 Харесвания
Коментар
-
в момента гледат да пласират зеленото на цени доста под средните за готово от сайтовете за имоти
примерно ако в един район висят епк и панелки на 1800-1900 зелени проекти се продават на промоция по 1300-1400 на зелено със 100% гаранация (от папата), че няма да има индексация в цените и ще се строи супер бързо (пак гаранция от папата)
резултатът е балон в очакванията на собствениците на тези панелки и епк-та, че ще изкарат яко кинти от продажбата... ако и когато се случи.
за балонът в главите на кандидат рентиерите ще се коментира като позавършат сума недостроено в София, Варна и Пловдив,но вече почват да се усещат, че доходността обещавана от брокерите е 'сигурна' колкото предсказания на врачка. То и затова има един сегмент с доста скъпи(спрямо локацията) апартаменти - стегнати и направени 'кукличка', но явно без опашка от наематели на желания наем. Наем, който да покрие инвестицията по закупуването, довършването и обзавеждането на имота. Няма голяма опашка за наематели на двустайки по 600евра във Вади,Ливади и Долини, а в същото време инвестиционни имоти там бол.
Младите двойки в София не са заринати с пари и предпочитат да наемат нещо за 500-600 лв, дори да има забележки, но да е чисто и спретнато и да имат разполагаем доход в края на месеца.
Много ми харесва рекламата на HomeUYou - мачкат яко и имат пари,
- 1 like
Коментар
-
Любимият на форума професор с диагноза за "недвижимата болест"
https://www.facebook.com/groups/club...9368204446678/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Вчера не можах да прочета какво ми отговори, модерацията беше по-бърза.
Никой не се е затичал да купува стари ЕПК, едно такова стои от пролетта, голямо, просторно, с гледка към Витоша, в блока, където съм се родил.
И му намалиха цената и пак няма клиенти. То е за основен ремонт и никой не иска да се вкарва в този филм със скъпи майстори в момента.
Иначе не е лошо човек да имат опит с имоти и ремонти. Аз бих водил курс по брокерство, защото имам опит, вкл. с труднопродаваеми провинциални имоти. И трябва да знаеш какво да говориш на клиентите и как да се пазариш с майсторите. И въпреки това, пак може да те изненадат с нещо.
Поздрави
примерно ако в един район висят епк и панелки на 1800-1900 зелени проекти се продават на промоция по 1300-1400 на зелено със 100% гаранация (от папата), че няма да има индексация в цените и ще се строи супер бързо (пак гаранция от папата)
резултатът е балон в очакванията на собствениците на тези панелки и епк-та, че ще изкарат яко кинти от продажбата... ако и когато се случи.
за балонът в главите на кандидат рентиерите ще се коментира като позавършат сума недостроено в София, Варна и Пловдив,но вече почват да се усещат, че доходността обещавана от брокерите е 'сигурна' колкото предсказания на врачка. То и затова има един сегмент с доста скъпи(спрямо локацията) апартаменти - стегнати и направени 'кукличка', но явно без опашка от наематели на желания наем. Наем, който да покрие инвестицията по закупуването, довършването и обзавеждането на имота. Няма голяма опашка за наематели на двустайки по 600евра във Вади,Ливади и Долини, а в същото време инвестиционни имоти там бол.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Губят от пропуска си да купят, пари за баварка поне I7 bornelectric досега от некупуване на едно тъпо ЕПК даже. От платени наеми и пропуснати наеми, от инфлация, верно е за суицидно посегателство под някой мост.
Никой не се е затичал да купува стари ЕПК, едно такова стои от пролетта, голямо, просторно, с гледка към Витоша, в блока, където съм се родил.
И му намалиха цената и пак няма клиенти. То е за основен ремонт и никой не иска да се вкарва в този филм със скъпи майстори в момента.
Иначе не е лошо човек да имат опит с имоти и ремонти. Аз бих водил курс по брокерство, защото имам опит, вкл. с труднопродаваеми провинциални имоти. И трябва да знаеш какво да говориш на клиентите и как да се пазариш с майсторите. И въпреки това, пак може да те изненадат с нещо.
Поздрави
Коментар
-
Наемите на жилища са поскъпнали с рекорден темп през август - Investor.bg
Наемите на жилища са поскъпнали с рекорден темп през август
Компанията Hamptons съобщава, че покачването с 12% на годишна база е най-голямото, откакто е започнала да води статистика
===2039===
Доходността се покачва, съответно цените ще последват покачването при наемите.
чеканье, зазиданост, надежди, търпение, квартирантност, бетонираност, влакогонство, суровожабоеденье, горчилка...
- 1 like
Коментар
Коментар