Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 6 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Приема се.
И на осъдения и на лудия му се дава думата понякога.
А, значи не са твои, а на банката ли ??
Е, метода на Гранд Кардон работи при нарастващ пазар,
тогава и глупците познават два пъти на ден часовника.
- 5 Харесвания
Коментар
-
е, там, да, даже и на тези иначе богати чуждоговорящи туристи, излишните пари са отеснели малко.
Как иначе, да им режат главите по ресторантите ли иначе ?
Наематели. На рускоговорящите плаща нашето правителство, немците сами си плащат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Тук има редица разминавания и това е недопустимо. Почвам ги подред.
Първо, Вълчо съм. Второ, във форума пиша от по-малко от година. Трето, покупките за последните 2 години са 7 апартамента и 11 паркоместа/гаража. Четвърто, счупих си гърба последните 8 години да създам успешен бизнес от нулата и в резултат на това, освен че слагам хляб на масата на 30-ма млади ИТ специалисти и семействата им, месечният ми доход минава твоя годишен между 1 и 3 пъти. Пето, ползвам задължително ипотечки -- моите пари са само за самоучастие и ремонт. Затова тухлите ми станаха като книги. Но като дойде неизбежният срив, предречен многократно от безимотния дедо, ще ми ги изкупиш за жълти стотинки. Чекане му е майката!
И на осъдения и на лудия им се дава думата понякога.
А, значи не са твои, а на банката ли ??
Е, метода на Гранд Кардон работи при нарастващ пазар,
тогава и глупците познават два пъти на ден часовника.
Last edited by Бедният брoкер; 04.10.2023, 00:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Лидъл в св Константин и Елена ще се пръсне. Рускоговорящи и немскоговорящи.
Как иначе, да им режат главите по ресторантите ли иначе ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
у нашето семейство
който не е луд,
не е нормален
- 2 Харесвания
Коментар
-
омотан или не, ама агнешкото е агнешко,
а и е трудно за студентките сега ....
позабравил си гледам 2009-2011, кризата и безработицата тогава,
при идващи завишени енергийни цени, инфлация 10+%, икономиката е в киреча със 200,
кои наематели чакаш, съседните 4 апартамента са празни.....
Германия, великата Германия е във рецесия вече второ тримесечие,
и Лидълите им са ПОЛУ празни от клиенти ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
идват. но аз съм се вече омотал
няма какво да правят по село, брокерчо
а и ако знаеш как не им се връща
ще сменят работата и пак в бой
а и е трудно за студентките сега ....
позабравил си гледам 2009-2011, кризата и безработицата тогава,
при идващи завишени енергийни цени, инфлация 10+%, икономиката е в киреча със 200,
кои наематели чакаш, съседните 4 апартамента са празни.....
Германия, великата Германия е във рецесия вече второ тримесечие,
и Лидълите им са ПОЛУ празни от клиенти ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
На 700 лева само моето ателие от 45 кв м и то промоция за дълговременен и свестен наемател. Тези с каките се отдават скъпо. Там пара се свлича.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Винаги съм подкрепял позитивното мислене, но чак пък толкова малко граничи с лудост...
който не е луд,
не е нормален
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
на огледите, гледай някоя кака със по-късата пола да не те омота, че има доста способни.
Сега, да, това е така за момента, само дето иде безработица и вътрешните мигранти ще напуснат кофторите, прибирайки се на село.
няма какво да правят по село, брокерчо
а и ако знаеш как не им се връща
ще сменят работата и пак в бойпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Нa есен, догодина, в близкото бъдеще.... да наемите ще се качат (по-малко от инфлацията). Ама реалността е, че сега отдавате на 700лв на някоя труженка да има къде да си води клиентите вечерите.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Тук има редица разминавания и това е недопустимо. Почвам ги подред.
Първо, Вълчо съм. Второ, във форума пиша от по-малко от година. Трето, покупките за последните 2 години са 7 апартамента и 11 паркоместа/гаража. Четвърто, счупих си гърба последните 8 години да създам успешен бизнес от нулата и в резултат на това, освен че слагам хляб на масата на 30-ма млади ИТ специалисти и семействата им, месечният ми доход минава твоя годишен между 1 и 3 пъти. Пето, ползвам задължително ипотечки -- моите пари са само за самоучастие и ремонт. Затова тухлите ми станаха като книги. Но като дойде неизбежният срив, предречен многократно от безимотния дедо, ще ми ги изкупиш за жълти стотинки. Чекане му е майката!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениена есен новите квартиранти ще се чувстват като в европа
на оглед за квартира ще ходят с препоръка, фишове за последните 6 заплати, CV
и мотивационно писмо, защо да изберем да настаним точно тях от чакащите пред входа 35-40 имотосвалячи и акционеромилионери
Коментар
-
ти, да не бъркаш покупката на книги със имоти ?
За две години съм прочел за две твои ужким покупки тук, ама и сега те сърбели ръцете.
Аве ти да не се събираш със лордчето на евтино лидълско узо и да пушите нещо друсано ?
Първо, Вълчо съм. Второ, във форума пиша от по-малко от година. Трето, покупките за последните 2 години са 7 апартамента и 11 паркоместа/гаража. Четвърто, счупих си гърба последните 8 години да създам успешен бизнес от нулата и в резултат на това, освен че слагам хляб на масата на 30-ма млади ИТ специалисти и семействата им, месечният ми доход минава твоя годишен между 1 и 3 пъти. Пето, ползвам задължително ипотечки -- моите пари са само за самоучастие и ремонт. Затова тухлите ми станаха като книги. Но като дойде неизбежният срив, предречен многократно от безимотния дедо, ще ми ги изкупиш за жълти стотинки. Чекане му е майката!Last edited by ivanvg93; 03.10.2023, 23:21.
- 1 like
Коментар
Коментар