Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Имат дългове.И празни глави.Това имат
А пари нямат.
Обаче има и страшно много хора с пари. Дори пенсионери. Буквално не могат да си изхарчат парите.
Септември бях на една екскурзия в област Андалусия. 8 дни за 1380лв. Самолети, 5 звезден хотел, всичко в цената. Не седях в хотела ами всеки ден обикалях: Малага, Севилия, Кордоба, Гранада, Ронда, Гранада, Танжер(Мароко) Михас...
Та имаше 5-6 бабки. Компания. Те 4-5-6 пъти в годината ходят на тази почивка и не обикалят, защото са видяли всичко. 8 дена се размазват от спа и плаж на средиземноморието. Викат без пари ни е. За 2-3 месеца в Бг спестяват от пенсии и пак на почивка.
Разбира се в собствени жилища, някои с ренти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеИмат пари угаждат си
Гладните кучета само лаят от страни.
А пари нямат.Понеже нито са купували,нито продавали,нито плащали данъци.
Имат само пред мониторите
А имащите не се хвалят ,че имат.Те просто имат и нямат нужда разни маймуни да знаят,че имат нещо.Last edited by petrg5s; 04.11.2023, 19:50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Гурутата като теб купуваха 2011 на 1900$ и след 12г се радват ,че цената е същата
Инфлация това онова ,няма значение.Важно е да си в играта
Гладните кучета само лаят от страни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеЗависи от индикаторите. Пазарът на жилища зависи от безработицата и нивото на доходите, а в момента те са на много благоприятно за имотния пазар ниво. Коефициентът на безработица за 2023.Q2 e 4.6%1 и гравитира около абсолютния рекорд (2022.Q2 - 4.5%). Същевременно, доходите постоянно се повишават - и от пенсии, и от работни заплати, а инфлацията се понижава (6.3%)2. А още от първия ден на новата година ще има нов ръст на възнагражденията с 19.61%.
1. НСИ
2. НСИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И как ще под 5%, като само гаСта се вдигна с 35%? Тия 10% ръст за кое по-напред?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 04.11.2023, 17:58.
Коментар
-
Тва е само за мин заплата, отделно на всеки дет взема под масата ще му намалее заплата, понеже в плика му ще има - 200 кинта.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Това , което е написано съм убеден на 95% че ще се случи догодина - инфлация у нас под 5% , в Европа може и 3 да е, а доходите у нас ще нараснат с над 10% догодина в същото време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Кое от всичките им досега предложения и промени които са правили се сбъднаха реално и работят ?
Ти ми кажи ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНякой да ми обясни като на петгодишен. Как е възможно да ап., за който се търсят 3000 евра, да се пуска за 6 евра????
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...vn9&f1=1&fe7=1
Разбира се основната причина е че са менте обяви.... набирателни, изтекли и т.н.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Аве хубу ама, наемите дълбаят дъната, що тъй? :
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...vn9&f1=1&fe7=1Last edited by pesimist4o na kvadrat; 04.11.2023, 17:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
"От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите." - Как решавате кой от какво има нужда и кое е необходимо и кое не?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЪхъ имотиту шъ са срине ей сега, а хората ще надуват туристическият балон на Сейшелите и Малдивите с екстра кеша дето им остава, а всеки пенсионер с нова Х5-ца....
https://business.dir.bg/ikonomika/va...dohodite-10-15
Ти ми кажи ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
Коментар
-
Някой да ми обясни като на петгодишен. Как е възможно да ап., за който се търсят 3000 евра, да се пуска за 6 евра????
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...vn9&f1=1&fe7=1
- 1 like
Коментар
Коментар