IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Потребителските който има ще реве.Там нещата са други.
    Ти не каза ли в началото на годината, че една банкерка ти е казала че ще вдигат яко лихвите?

Коментар

• Само да отбележа, че сме пример за диалог между понижители и повишители. Дано хейтъри не ни развалят конструктивната дискусия! Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

В Бургас не съм си и помислял да купувам магазин или офис през последните 5 години. Преди това залитах по такива, освен в Бургас и във Варна. SWOT анализа, обаче много ми помогна да не губя пари, там, където е нерентабилно.
        В момента парите се насочват към инвестиции в имоти които ще се ползват за центрове за данни.А офисите и някои търговски ги проправят на жилищни

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Ти не беше ли с префернциална? Може да ти я дигнат, но ще е по-леко.
          Засега не са я дигнали и с 1ст. Месечният ми доход, обаче от юли 22-ра ми е вдигнат с размера на почти цялата вноска, което не вещае нищо добро!

Коментар

Е, много ясно! Ако инвестираш в акции, сигурно трябва да избираш дали денонощно да четеш финансови отчети или да се довериш на платени сайтове, като seeking alpha или vital knowledge.
            Другата опция е, ако нямаш достатъчно средства, да се доверяваш на ТА, като клетия Петрогъсчо.
            Бъфет държи втора позиция в Банк оф Америка,3.33% скача дивидента на акцията след 31 Август.Едни 45,50к евро ти носят около 150 долара месечно само диводента + след 31 Август цената на акцията има потенциал за още 25 % горница на капитала .Дядото що мислиш има участие в тази банка цял живот и то като втора акция след Епъл?Банката обслужва само богатите в Щатите като цяло

Коментар

Потребителските който има ще реве.Там нещата са други.

Коментар

Имотите и бизнеса са едно и също нещо.Бъфет не инвестира в имоти защото за него това е бизнес,свързан с разходи докато ако инвестираш в бизнеса купувайки акции самия бизнес работи за теб.Разликата е съществена.Това не означава да инвестираш във секи срещнат бизнес разбира се
                Е, много ясно! Ако инвестираш в акции, сигурно трябва да избираш дали денонощно да четеш финансови отчети или да се довериш на платени сайтове, като seeking alpha или vital knowledge.
                Другата опция е, ако нямаш достатъчно средства, да се доверяваш на ТА, като клетия Петрогъсчо.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	31.6 КБ
ID:	4107705

https://ivokostov.com/novinidetails.php?id=319

Тук мине ли 10% - заключваме темата
                  Last edited by unimog; 28.08.2023, 22:31.

Коментар

Исторически погледнато ето как са изглеждали нещата -
                    Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	32.8 КБ
ID:	4107700

Мине ли 14% - отваряме шампанското.
                    Last edited by unimog; 28.08.2023, 22:30.

Коментар

Ами, значи, ще трябва да го погасявам предсрочно. Знаеш, че имам срочен депозит в TBI банк, + кеш във ВСК, явно парите за яхта, трябва да ги прежаля за да погася. Подобни лихви, сърцето ми не би издържало
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Бай Лорде днеска бях с една банкерка на обяд .Лихвите по потребителските ще минат 10% до 10 месеца .
                        Ами, значи, ще трябва да го погасявам предсрочно. Знаеш, че имам срочен депозит в TBI банк, + кеш във ВСК, явно парите за яхта, трябва да ги прежаля за да погася. Подобни лихви, сърцето ми не би издържало

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Дано не е тенденция, че в Бургас имаме подобна ситуация, но на главната -
                          В Бургас не съм си и помислял да купувам магазин или офис през последните 5 години. Преди това залитах по такива, освен в Бургас и във Варна. SWOT анализа, обаче много ми помогна да не губя пари, там, където е нерентабилно.

Коментар

• За шимпанзетата повдигачи

Last edited by petrg5s; 28.08.2023, 23:28.

Коментар

• https://manager.bg/%D0%B8%D0%BA%D0%B...ata-ikonomika-

Ерата на лесните пари приключи. Какво следва за глобалната икономика?

Коментар

С бизнес ставаш богат, с имоти, оставаш богат.
                                Юли Тонкин.
                                Имотите и бизнеса са едно и също нещо.Бъфет не инвестира в имоти защото за него това е бизнес,свързан с разходи докато ако инвестираш в бизнеса купувайки акции самия бизнес работи за теб.Разликата е съществена.Това не означава да инвестираш във секи срещнат бизнес разбира се

Коментар

Working...
                                X