Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Мерси, Джони. Къщата се е утепала. По 200€ на вечер с три спални мога да и взема. Защото наемат. И това би било евтино за 6 човека. 4тата спалня е в нещо като малък апартамент пак с малка дневна с отделен вход и стълба отвън, с отделна баня с тоалетна. За там изобщо няма да предоставям ключ. Остават им кухня с трапезария, дневна с камина, три спални и три бани, и барбекюто отвън с покрив и нещо като втора трапезария.
Коментар
-
45% of Newlyweds Went Into Debt for Their Wedding — and It’s Causing Marital Problems
https://www.lendingtree.com/personal...d-debt-survey/
Колкото покупката на имот с ипотека в София.
Коментар
-
Те това е приказка. Мерси, Каврък! Ще опитам. И ще им разказвам значението на цвета на розите които ще им подарявам. Ако са червени мъжа изпитва чувства към жената и иска да я опъне. Ако са розови мъжа много държи на приятелството и иска да я опъне. Ако са бели е впечатлен от духовната и чистота и иска да я опъне.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от smartinvest Разгледай мнениеАйде брокерази, глада идва. Преклалификацията чука на вратата. Лихвите се качват. Купувачите са набили спирачката.
Главния брокер на Елана !
И наемите ще падат и цените на имотите и те с тях !
В момента пазарът на недвижими имоти и наемите се движат надолу, отбеляза Цветослав Цачев. "Има изключително голямо разминаване между това колко са цените на имотите и колко те са достъпни за хората. Започват да падат и наемите. Тази комбинация от фактори беше последният важен елемент, който поддържаше растежа на инфлацията. Сега тя се движи вече надолу“. Това каза Цветослав Цачев – главен инвестиционен консултант на "ЕЛАНА Трейдинг“, в предаването "Човекът на фокус“ на "Фокус“.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеАйде, може да ми честитите! От днес съм собственик на морска къща от която мога да хвърля камък в морето. Цяла нощ съм слушал плясъка на вълните и щурците. Други шумове нямаше.
- 1 like
Коментар
-
Относно информацията на Швейцарския институт за икономическа политика, който предвижда рязко поскъпване на имотите в България Ганев смята, че това е възможно. В проучването са участвали 1400 международни експерти. Копирано от standartnews.com
https://www.standartnews.com/svyat/b...te-534255.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
А кой ще пере, чисти, глади, готви?
Тези неща едва ли са толкова прости - само да прибираш парата от дистанция.
Коментар
-
Мерси, Джони. Къщата се е утепала. По 200€ на вечер с три спални мога да и взема. Защото наемат. И това би било евтино за 6 човека. 4тата спалня е в нещо като малък апартамент пак с малка дневна с отделен вход и стълба отвън, с отделна баня с тоалетна. За там изобщо няма да предоставям ключ. Остават им кухня с трапезария, дневна с камина, три спални и три бани, и барбекюто отвън с покрив и нещо като втора трапезария.
Тези неща едва ли са толкова прости - само да прибираш парата от дистанция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Честито!
Аз ти пожелавам да опънеш колкото се може повече жени там,а за плясъка на морето има време!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеАйде, може да ми честитите! От днес съм собственик на морска къща от която мога да хвърля камък в морето. Цяла нощ съм слушал плясъка на вълните и щурците. Други шумове нямаше.
Аз ти пожелавам да опънеш колкото се може повече жени там,а за плясъка на морето има време!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Честито и от мен, радвам се за теб искрено, макар и да не разбирам мотивите ти за подобна сделка, но то си е твоя работа, така че...Да сте живи и здрави с професорката и да ползвате вилата по предназначение.Last edited by два_таралежа; 29.08.2023, 01:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеБлагодаря на Ванката, Pwise и Берти за пожеланията!
Ще почерпя всеки когото мога и срещна.
- 1 like
Коментар
Коментар