Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ама май байхойна е нарочен.
не знам някой терорист да го финансират с тухли, освен по тиквата
но виж с байхойнчета...))
За пране на мангизи става въпрос, затуй е големио вой от европци.
Колкото до коня, няма по-прозрачна система от него, всичко е публично и се вижда в реално време. Спомни си драмите около нексо за 2000 доларес от някъФ филистинец. Ако имаш намерение да правиш нещо с биткон - недей, всичко остава в чейна вовеки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз обаче гледам други неща:
че купуват апартаменти, че карат хубави коли, че пълнят количките и имат пари да се глезят. И депозити също имат.
Помня и други неща: бедни ученически купони през 90-те години, на празни ясли с менте алкохол. И как около 2000 г. студентите хич нямаха пари и дори не черпеха с бонбони за рожден ден и носеха дрехи от младостта на майка си и баща си. И за да почнеш нормална и хубава работа преди 20г, трябваха връзки.
Сравни ситуацията с днешния ден
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Евго, ръстът на доходите след 2018 е много под ръста на цените. Къде е тази покупателна способност?
Този сайт е пълен с неточности както знаем, но поне дава някаква идея.
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...story/in/Sofia
че купуват апартаменти, че карат хубави коли, че пълнят количките и имат пари да се глезят. И депозити също имат.
Помня и други неща: бедни ученически купони през 90-те години, на празни ясли с менте алкохол. И как около 2000 г. студентите хич нямаха пари и дори не черпеха с бонбони за рожден ден и носеха дрехи от младостта на майка си и баща си. И за да почнеш нормална и хубава работа преди 20г, трябваха връзки.
Сравни ситуацията с днешния ден
- 4 Харесвания
Коментар
-
+1
В последно време, след 2018 г. доходите в София доста се вдигнаха и не е лош град за живеене. Хората имат много по-голяма покупателна способност от социалистическите времена. Също съм съгласен с промиването на мозъци. А демографията е лоша в целия ЕС.
Интересното е, че младите българи са доста мързеливи, само си гледат в телефоните и не искат да се хабят залудо. Казвам го от преки наблюдения,
Поздрави
Този сайт е пълен с неточности както знаем, но поне дава някаква идея.
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...story/in/Sofia
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
...
ПП Ако звънна на некой съпорт и ми дигне т.н. ИИ и дори се проведе '' разговор'' това не означава че ИИ мисли, а просто ми разпознава ко викам по тела и търси в базата ко да рече обратно....от одобрените отговори в такава ситуациятова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Миналата седмица Мъск заяви пред британския премиер Риши Сунак, че според него ИИ е "най-разрушителната сила в историята". Технологията ще може да "прави всичко" и ще превърне заетостта, каквато я познаваме днес, в нещо от миналото, предположи Мъск на първата глобална среща на върха за безопасността на ИИ в Блечли Парк.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ми за кво им е да си дават зор? Около мен повечето хора притежават по 3-4 имота и имат 1-2 деца, същите тези деца като се задомят ще имат поне по 2 броя, отделно зетя/булката ще дойдат с 2-3 имота, та за кво им е да си дават зор? Ще си стоят по кафенцата с телефонче в ръчичка и хич няма да им дреме.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първо ще изгорят дребните инвестори в туули (ей тъй за да покажем, че громим перачите) по-едричките и тия с белото ще си карат както преди.
не знам някой терорист да го финансират с тухли, освен по тиквата
но виж с байхойнчета...))
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
+1
В последно време, след 2018 г. доходите в София доста се вдигнаха и не е лош град за живеене. Хората имат много по-голяма покупателна способност от социалистическите времена. Също съм съгласен с промиването на мозъци. А демографията е лоша в целия ЕС.
Интересното е, че младите българи са доста мързеливи, само си гледат в телефоните и не искат да се хабят залудо. Казвам го от преки наблюдения,
Поздрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЗа България и бизнесът у нас предстоят много проблеми след включването на страната в сивия списък на страни, където се перат пари за финансиране на тероризъм. Там сме редом със страни като Северна Корея, Иран и Мианмар.
„Като не можем сами да свършим своята работа, по-добре да дойде някой, който ще ни бие с пръчката през ръцете, за да свършим нещо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ама аз съм писал няколко пъти, тук че математически е по-изгодно България да не е част от ЕС, Русия и т.н., а да е самостоятелна. Обяснявал съм и колко губи от това че 1-2 милиона човека правят БВП на чужди държави, а не у нас. Сигурен съм че и сам може да си сметнеш каква огромна загуба е това на фона на 1-2 или дори 5 млрд ''безплатен'' грант , но това е положението. Къде с корупция едно време, къде със страх сме си дали дупарата и сме обрани във всяко направление - демографски, материално и всякак . Единствената ни гордост е голямата имотна собственост / засега/ , но и тя е до време.
Вероятно не сме имали и голям избор Единственият шанс за оцеляване е да има зверски силна демография / например Израел има средно 3 деца на жена , което е доста над много мюзли страни като Турция където са 1.9 деца вече/. След маркетинговата промивка относно ценностите и важното в живота, а и държавна политика / съобразена с ЕС, СБ и т.н. препоръки и закони/ няма как да се случи подобен демографски взрив. Да подчертая не познавам жена която да не иска деца , ама 1-2 макс 3 ..., а те не стигат.
Така че бъдещето на Българите не е добро, на България не знам.... може да се насели с Етиопци примерно след 50 години, но стандарта на който е тук няма да е по-лош от сегашният по политически причини.
Поздрави
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар