If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че тва лошо ли е? По-малко печатане на имоти>по-малко имоти>по-ценни имоти>по-малък спад на цените.
Гуверньорът на Канадската централна банка Тиф Маклем: „Със сигурност може да има две или три тримесечия с малък отрицателен растеж.“ „Не предвиждаме дълбока рецесия с рязко свиване и големи съкращения на работни места.“ Изглежда "временната" рецесия е вече тук. Очаквайте скоро хор от политици, централни банкери и прилежащите им анализатори да започнат да ни убеждават, че ще има "временен отрицателен растеж". Мекото кацане/ без кацане ще се превърне във "временен отрицателен растеж", подобно на времената инфлация от преди повече от 2 години и временните количествени улеснения от преди 15 г.
ама май байхойна е нарочен.
не знам някой терорист да го финансират с тухли, освен по тиквата
но виж с байхойнчета...))
Къв тероризъм в бг? За пране на мангизи става въпрос, затуй е големио вой от европци.
Колкото до коня, няма по-прозрачна система от него, всичко е публично и се вижда в реално време. Спомни си драмите около нексо за 2000 доларес от някъФ филистинец. Ако имаш намерение да правиш нещо с биткон - недей, всичко остава в чейна вовеки.
че купуват апартаменти, че карат хубави коли, че пълнят количките и имат пари да се глезят. И депозити също имат.
Помня и други неща: бедни ученически купони през 90-те години, на празни ясли с менте алкохол. И как около 2000 г. студентите хич нямаха пари и дори не черпеха с бонбони за рожден ден и носеха дрехи от младостта на майка си и баща си. И за да почнеш нормална и хубава работа преди 20г, трябваха връзки.
Сравни ситуацията с днешния ден
А не се ли замисляш че зад тия неща има кредити ,голяма част от хората теглят кредити за да се почувстват богати, успешно даже и за почивки теглят иначе нямат парите да ги извадят и да платят от това което изкарват и така влизат в спирала полека лека
Евго, ръстът на доходите след 2018 е много под ръста на цените. Къде е тази покупателна способност?
Този сайт е пълен с неточности както знаем, но поне дава някаква идея.
че купуват апартаменти, че карат хубави коли, че пълнят количките и имат пари да се глезят. И депозити също имат.
Помня и други неща: бедни ученически купони през 90-те години, на празни ясли с менте алкохол. И как около 2000 г. студентите хич нямаха пари и дори не черпеха с бонбони за рожден ден и носеха дрехи от младостта на майка си и баща си. И за да почнеш нормална и хубава работа преди 20г, трябваха връзки.
Както сте забелязали, засега ИИ-то работи в насока за автоматизация на най-досадните и повтаряеми процеси, които никой не иска да върши. Без него няма как да има комунизъм.
В последно време, след 2018 г. доходите в София доста се вдигнаха и не е лош град за живеене. Хората имат много по-голяма покупателна способност от социалистическите времена. Също съм съгласен с промиването на мозъци. А демографията е лоша в целия ЕС.
Интересното е, че младите българи са доста мързеливи, само си гледат в телефоните и не искат да се хабят залудо. Казвам го от преки наблюдения,
Поздрави
Евго, ръстът на доходите след 2018 е много под ръста на цените. Къде е тази покупателна способност?
Този сайт е пълен с неточности както знаем, но поне дава някаква идея.
ПП Ако звънна на некой съпорт и ми дигне т.н. ИИ и дори се проведе '' разговор'' това не означава че ИИ мисли, а просто ми разпознава ко викам по тела и търси в базата ко да рече обратно....от одобрените отговори в такава ситуация
80% от телефонистите правят това, много по некачествено и скъпо, защото човешката памет не базаданни и понякога забравят.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Миналата седмица Мъск заяви пред британския премиер Риши Сунак, че според него ИИ е "най-разрушителната сила в историята". Технологията ще може да "прави всичко" и ще превърне заетостта, каквато я познаваме днес, в нещо от миналото, предположи Мъск на първата глобална среща на върха за безопасността на ИИ в Блечли Парк.
Ми за кво им е да си дават зор? Около мен повечето хора притежават по 3-4 имота и имат 1-2 деца, същите тези деца като се задомят ще имат поне по 2 броя, отделно зетя/булката ще дойдат с 2-3 имота, та за кво им е да си дават зор? Ще си стоят по кафенцата с телефонче в ръчичка и хич няма да им дреме.
Ми при толкоз тарикати кой ще плаща наеми и ще ги храни тия?
В последно време, след 2018 г. доходите в София доста се вдигнаха и не е лош град за живеене. Хората имат много по-голяма покупателна способност от социалистическите времена. Също съм съгласен с промиването на мозъци. А демографията е лоша в целия ЕС.
Интересното е, че младите българи са доста мързеливи, само си гледат в телефоните и не искат да се хабят залудо. Казвам го от преки наблюдения,
Поздрави
Ми за кво им е да си дават зор? Около мен повечето хора притежават по 3-4 имота и имат 1-2 деца, същите тези деца като се задомят ще имат поне по 2 броя, отделно зетя/булката ще дойдат с 2-3 имота, та за кво им е да си дават зор? Ще си стоят по кафенцата с телефонче в ръчичка и хич няма да им дреме.
За България и бизнесът у нас предстоят много проблеми след включването на страната в сивия списък на страни, където се перат пари за финансиране на тероризъм. Там сме редом със страни като Северна Корея, Иран и Мианмар.
„Като не можем сами да свършим своята работа, по-добре да дойде някой, който ще ни бие с пръчката през ръцете, за да свършим нещо
Първо ще изгорят дребните инвестори в туули (ей тъй за да покажем, че громим перачите) по-едричките и тия с белото ще си карат както преди.
Коментар