IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Моля ти се ,поехме ангажимент към Ратко да не насочваме такива новини към него ,поне за малко да го спазим .
    Че тва лошо ли е? По-малко печатане на имоти>по-малко имоти>по-ценни имоти>по-малък спад на цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ама май байхойна е нарочен.
      не знам някой терорист да го финансират с тухли, освен по тиквата
      но виж с байхойнчета...))
      Къв тероризъм в бг? За пране на мангизи става въпрос, затуй е големио вой от европци.
      Колкото до коня, няма по-прозрачна система от него, всичко е публично и се вижда в реално време. Спомни си драмите около нексо за 2000 доларес от някъФ филистинец. Ако имаш намерение да правиш нещо с биткон - недей, всичко остава в чейна вовеки.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Днес в Германия, утрее (според Ратко).

https://www.investor.bg/a/534-novini...gnaha-nov-vrah
        Моля ти се ,поехме ангажимент към Ратко да не насочваме такива новини към него ,поне за малко да го спазим .

Коментар

• Днес в Германия, утрее (според Ратко).

https://www.investor.bg/a/534-novini...gnaha-nov-vrah

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз обаче гледам други неща:

че купуват апартаменти, че карат хубави коли, че пълнят количките и имат пари да се глезят. И депозити също имат.

Помня и други неща: бедни ученически купони през 90-те години, на празни ясли с менте алкохол. И как около 2000 г. студентите хич нямаха пари и дори не черпеха с бонбони за рожден ден и носеха дрехи от младостта на майка си и баща си. И за да почнеш нормална и хубава работа преди 20г, трябваха връзки.

Сравни ситуацията с днешния ден
            А не се ли замисляш че зад тия неща има кредити ,голяма част от хората теглят кредити за да се почувстват богати, успешно даже и за почивки теглят иначе нямат парите да ги извадят и да платят от това което изкарват и така влизат в спирала полека лека

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Евго, ръстът на доходите след 2018 е много под ръста на цените. Къде е тази покупателна способност?
              Този сайт е пълен с неточности както знаем, но поне дава някаква идея.

https://www.numbeo.com/cost-of-livin...story/in/Sofia
              Аз обаче гледам други неща:

че купуват апартаменти, че карат хубави коли, че пълнят количките и имат пари да се глезят. И депозити също имат.

Помня и други неща: бедни ученически купони през 90-те години, на празни ясли с менте алкохол. И как около 2000 г. студентите хич нямаха пари и дори не черпеха с бонбони за рожден ден и носеха дрехи от младостта на майка си и баща си. И за да почнеш нормална и хубава работа преди 20г, трябваха връзки.

Сравни ситуацията с днешния ден

Коментар

• Както сте забелязали, засега ИИ-то работи в насока за автоматизация на най-досадните и повтаряеми процеси, които никой не иска да върши. Без него няма как да има комунизъм.

Коментар

+1

В последно време, след 2018 г. доходите в София доста се вдигнаха и не е лош град за живеене. Хората имат много по-голяма покупателна способност от социалистическите времена. Също съм съгласен с промиването на мозъци. А демографията е лоша в целия ЕС.

Интересното е, че младите българи са доста мързеливи, само си гледат в телефоните и не искат да се хабят залудо. Казвам го от преки наблюдения,

Поздрави
                  Евго, ръстът на доходите след 2018 е много под ръста на цените. Къде е тази покупателна способност?
                  Този сайт е пълен с неточности както знаем, но поне дава някаква идея.

https://www.numbeo.com/cost-of-livin...story/in/Sofia

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

...

ПП Ако звънна на некой съпорт и ми дигне т.н. ИИ и дори се проведе '' разговор'' това не означава че ИИ мисли, а просто ми разпознава ко викам по тела и търси в базата ко да рече обратно....от одобрените отговори в такава ситуация
                    80% от телефонистите правят това, много по некачествено и скъпо, защото човешката памет не базаданни и понякога забравят.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Миналата седмица Мъск заяви пред британския премиер Риши Сунак, че според него ИИ е "най-разрушителната сила в историята". Технологията ще може да "прави всичко" и ще превърне заетостта, каквато я познаваме днес, в нещо от миналото, предположи Мъск на първата глобална среща на върха за безопасността на ИИ в Блечли Парк.

Коментар

Ми за кво им е да си дават зор? Около мен повечето хора притежават по 3-4 имота и имат 1-2 деца, същите тези деца като се задомят ще имат поне по 2 броя, отделно зетя/булката ще дойдат с 2-3 имота, та за кво им е да си дават зор? Ще си стоят по кафенцата с телефонче в ръчичка и хич няма да им дреме.
                        Ми при толкоз тарикати кой ще плаща наеми и ще ги храни тия?

Коментар

Първо ще изгорят дребните инвестори в туули (ей тъй за да покажем, че громим перачите) по-едричките и тия с белото ще си карат както преди.
                          ама май байхойна е нарочен.
                          не знам някой терорист да го финансират с тухли, освен по тиквата
                          но виж с байхойнчета...))
                          препоръка е

Коментар

+1

В последно време, след 2018 г. доходите в София доста се вдигнаха и не е лош град за живеене. Хората имат много по-голяма покупателна способност от социалистическите времена. Също съм съгласен с промиването на мозъци. А демографията е лоша в целия ЕС.

Интересното е, че младите българи са доста мързеливи, само си гледат в телефоните и не искат да се хабят залудо. Казвам го от преки наблюдения,

Поздрави
                            Ми за кво им е да си дават зор? Около мен повечето хора притежават по 3-4 имота и имат 1-2 деца, същите тези деца като се задомят ще имат поне по 2 броя, отделно зетя/булката ще дойдат с 2-3 имота, та за кво им е да си дават зор? Ще си стоят по кафенцата с телефонче в ръчичка и хич няма да им дреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                              За България и бизнесът у нас предстоят много проблеми след включването на страната в сивия списък на страни, където се перат пари за финансиране на тероризъм. Там сме редом със страни като Северна Корея, Иран и Мианмар.
                              „Като не можем сами да свършим своята работа, по-добре да дойде някой, който ще ни бие с пръчката през ръцете, за да свършим нещо
                              Първо ще изгорят дребните инвестори в туули (ей тъй за да покажем, че громим перачите) по-едричките и тия с белото ще си карат както преди.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ама аз съм писал няколко пъти, тук че математически е по-изгодно България да не е част от ЕС, Русия и т.н., а да е самостоятелна. Обяснявал съм и колко губи от това че 1-2 милиона човека правят БВП на чужди държави, а не у нас. Сигурен съм че и сам може да си сметнеш каква огромна загуба е това на фона на 1-2 или дори 5 млрд ''безплатен'' грант , но това е положението. Къде с корупция едно време, къде със страх сме си дали дупарата и сме обрани във всяко направление - демографски, материално и всякак . Единствената ни гордост е голямата имотна собственост / засега/ , но и тя е до време.
                                Вероятно не сме имали и голям избор Единственият шанс за оцеляване е да има зверски силна демография / например Израел има средно 3 деца на жена , което е доста над много мюзли страни като Турция където са 1.9 деца вече/. След маркетинговата промивка относно ценностите и важното в живота, а и държавна политика / съобразена с ЕС, СБ и т.н. препоръки и закони/ няма как да се случи подобен демографски взрив. Да подчертая не познавам жена която да не иска деца , ама 1-2 макс 3 ..., а те не стигат.
                                Така че бъдещето на Българите не е добро, на България не знам.... може да се насели с Етиопци примерно след 50 години, но стандарта на който е тук няма да е по-лош от сегашният по политически причини.
                                +1

Поздрави

Коментар

Working...
                                X