Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Сравняваш шиба с Биткойн?
- 1 like
Коментар
-
Биткойн е дигитално злато, нали? Мислиш ли, че някой шарлатанин с Туитър акаунт ще събори златото с 50% за седмици? Няма начин
Значи Биткойн не става за съхраняване на стойност по начина, който го разбират повечето хора
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЗащото е независим, нерегулиран и това привлича всякакви Туитър шарлатани. Щом има шарлатани, знаеш, че ще доприпкват и "инвеститорите-мераклии" за бързо забогатяване, не че го няма на друго място но тук става по-лесно и бързо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗащо на Биткойна не му намаля волатилността? Нали едно време идеята беше, че постепенно ще се стабилизираПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗащо на Биткойна не му намаля волатилността? Нали едно време идеята беше, че постепенно ще се стабилизира
Отделно шараните имат много къса памет и забравят, че всъщност тези стари филми (които гледаме сега) вече са прожектирани.Last edited by better; 24.05.2021, 20:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗа криптото, какво да ти кажа. Нямам никаква идея по какъв начин изобщо да му определя цената
Сега да Гугъл или МастърКард можем да спорим дали са надценени или не, ама за крипто... Затова и не се занимавам и не комбинирам, там е чист хайп
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеОтделно от това, тука всички сме цаца. Реално на глобалните финансови пазари и със $100млн. пак си цаца
- 1 like
Коментар
-
За криптото, какво да ти кажа. Нямам никаква идея по какъв начин изобщо да му определя цената
Сега да Гугъл или МастърКард можем да спорим дали са надценени или не, ама за крипто... Затова и не се занимавам и не комбинирам, там е чист хайп
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДо преди 10 дена бях на 700%+ .
Аз нямам нищо против да държа и от "твоите", но още се двуумя. Не е ли по-добре да се комбинира високорисков (критпо) с нискорисков (индекс)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеИма и такива, като Shiba-та, които се вдигнаха 600 пъти за по-малко от 2 месеца, но да не разбиваме илюзиите на човека
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАко беше взел MasterCard преди 5 години сега щеше да си на +280% ама с много, много, много по-малко риск и волатилност. Или ако беше взел SPGI или GOOGL щеше да си на +242% и съответно +215%, пак с много, aма много по-малко риск
Казвам неща, които не само ги държа от пет и повече години, но и които съм казвал десетки пъти за този период, че ги държа и са добър залог за дълго държане
Така че при риска на койните и при положение, че те са се дигнали с над +6000%, твоите +350% не са добър deal
Аз нямам нищо против да държа и от "твоите", но още се двуумя. Не е ли по-добре да се комбинира високорисков (критпо) с нискорисков (индекс)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Така че при риска на койните и при положение, че те са се дигнали с над +6000%, твоите +350% не са добър deal
- 1 like
Коментар
-
Ако беше взел MasterCard преди 5 години сега щеше да си на +280% ама с много, много, много по-малко риск и волатилност. Или ако беше взел SPGI или GOOGL щеше да си на +242% и съответно +215%, пак с много, aма много по-малко риск
Казвам неща, които не само ги държа от пет и повече години, но и които съм казвал десетки пъти за този период, че ги държа и са добър залог за дълго държане
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНещо ме бъркаш с някой, никой нищо не ми е намазал От 4-5 години съм на този пазар и съм виждал и 2 и 200. Дали съм цаца? Ми не мисля, щом съм на 350% +
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Разбира ти и на теб главицата , колкото на габровския дърпач на еврофондове .....................
Намаза ви яко филията и като ви я бутна пазара с маслото надолу , се фръцна ....... каза че сте цаца , а той от
........................ премина на
..............................................
Коментар
Коментар