IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Биткойн е дигитално злато, нали? Мислиш ли, че някой шарлатанин с Туитър акаунт ще събори златото с 50% за седмици? Няма начин

Значи Биткойн не става за съхраняване на стойност по начина, който го разбират повечето хора

Що да не може, ако преди това го е "вдигнал" с 50%

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Сравняваш шиба с Биткойн?
      И двете се използват за едно и също в общи линии....ДИВА СПЕКУЛА!!!

Коментар

• Биткойн е дигитално злато, нали? Мислиш ли, че някой шарлатанин с Туитър акаунт ще събори златото с 50% за седмици? Няма начин

Значи Биткойн не става за съхраняване на стойност по начина, който го разбират повечето хора

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Защото е независим, нерегулиран и това привлича всякакви Туитър шарлатани. Щом има шарлатани, знаеш, че ще доприпкват и "инвеститорите-мераклии" за бързо забогатяване, не че го няма на друго място но тук става по-лесно и бързо.

Коментар

Защо на Биткойна не му намаля волатилността? Нали едно време идеята беше, че постепенно ще се стабилизира
          Няма де да седнеш ли?
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Защо на Биткойна не му намаля волатилността? Нали едно време идеята беше, че постепенно ще се стабилизира
            Защото е независим, нерегулиран и това привлича всякакви Туитър шарлатани. Щом има шарлатани, знаеш, че ще доприпкат и "инвеститорите-мераклии" за бързо забогатяване, не че го няма на друго място но тук става по-лесно и бързо и никой не носи никаква отговорност.
            Отделно шараните имат много къса памет и забравят, че всъщност тези стари филми (които гледаме сега) вече са прожектирани.
            Last edited by better; 24.05.2021, 20:44.

Коментар

• Защо на Биткойна не му намаля волатилността? Нали едно време идеята беше, че постепенно ще се стабилизира

Коментар

За криптото, какво да ти кажа. Нямам никаква идея по какъв начин изобщо да му определя цената

Сега да Гугъл или МастърКард можем да спорим дали са надценени или не, ама за крипто... Затова и не се занимавам и не комбинирам, там е чист хайп

Криптото аз го разделям на Биткойн и другите.

Коментар

Отделно от това, тука всички сме цаца. Реално на глобалните финансови пазари и със $100млн. пак си цаца
                  Цаца имах впредвид като "сътояние" а не храна

Коментар

• За криптото, какво да ти кажа. Нямам никаква идея по какъв начин изобщо да му определя цената

Сега да Гугъл или МастърКард можем да спорим дали са надценени или не, ама за крипто... Затова и не се занимавам и не комбинирам, там е чист хайп

До преди 10 дена бях на 700%+ .
                    Аз нямам нищо против да държа и от "твоите", но още се двуумя. Не е ли по-добре да се комбинира високорисков (критпо) с нискорисков (индекс)?

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
                      Има и такива, като Shiba-та, които се вдигнаха 600 пъти за по-малко от 2 месеца, но да не разбиваме илюзиите на човека
                      Сравняваш шиба с Биткойн?

Коментар

Ако беше взел MasterCard преди 5 години сега щеше да си на +280% ама с много, много, много по-малко риск и волатилност. Или ако беше взел SPGI или GOOGL щеше да си на +242% и съответно +215%, пак с много, aма много по-малко риск

Казвам неща, които не само ги държа от пет и повече години, но и които съм казвал десетки пъти за този период, че ги държа и са добър залог за дълго държане

Така че при риска на койните и при положение, че те са се дигнали с над +6000%, твоите +350% не са добър deal

До преди 10 дена бях на 700%+ .
                        Аз нямам нищо против да държа и от "твоите", но още се двуумя. Не е ли по-добре да се комбинира високорисков (критпо) с нискорисков (индекс)?

Коментар

Така че при риска на койните и при положение, че те са се дигнали с над +6000%, твоите +350% не са добър deal

Има и такива, като Shiba-та, които се вдигнаха 600 пъти за по-малко от 2 месеца, но да не разбиваме илюзиите на човека

Коментар

• Отделно от това, тука всички сме цаца. Реално на глобалните финансови пазари и със $100млн. пак си цаца

Коментар

• Ако беше взел MasterCard преди 5 години сега щеше да си на +280% ама с много, много, много по-малко риск и волатилност. Или ако беше взел SPGI или GOOGL щеше да си на +242% и съответно +215%, пак с много, aма много по-малко риск

Казвам неща, които не само ги държа от пет и повече години, но и които съм казвал десетки пъти за този период, че ги държа и са добър залог за дълго държане

Нещо ме бъркаш с някой, никой нищо не ми е намазал От 4-5 години съм на този пазар и съм виждал и 2 и 200. Дали съм цаца? Ми не мисля, щом съм на 350% +

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Разбира ти и на теб главицата , колкото на габровския дърпач на еврофондове .....................
                                Намаза ви яко филията и като ви я бутна пазара с маслото надолу , се фръцна ....... каза че сте цаца , а той от

........................ премина на

..............................................
                                Нещо ме бъркаш с някой, никой нищо не ми е намазал От 4-5 години съм на този пазар и съм виждал и 2 и 200. Дали съм цаца? Ми не мисля, щом съм на 350% +

Коментар

Working...
                                X