Първоначално изпратено от Correctively objective
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНаправи двойно дъно, но дали са се наситили китовете?
Намаза ви яко филията и като ви я бутна пазара с маслото надолу , се фръцна ....... каза че сте цаца , а той от
едни бързи 7+ процента - кой ти ги дава
аз съм дълосрочен , ще държа години , цената не ме интересува , пари имам , тия не ми трябват
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНаправи двойно дъно, но дали са се наситили китовете?
- 1 like
Коментар
-
Ето го фундамента на Биткойна, кой казва, че няма
Само не знам другите койни ако ги вкараме в цената какво става с този така формулиран от JPMorgan фундамент
If, as some believe, Bitcoin is worth as much as the private sector holdings of gold — around $2.7 trillion — the theoretical price of a single Bitcoin should be $140,000, according to JPMorgan. However, since Bitcoin is about four times as volatile, the bank estimates its fair value would be just $35,000. It’s that risk premium — as manifest in the wild price swings — that keeps Bitcoin at about $34,000 right now.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ти ли го натика бре, аз го следя от години как си купува копачки и после ги скрапва хахахаха Шампиона от габровските чукари.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Сгоден момент за късо злато е, но дали точно по Коледа ще гравитира около $1600 е много смело предсказание
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеОт сигурен източник знам че златото по Коледа ще гравитира около 1600 ,
да предадеш на твойте ,,Акули,, че требва да почнат да постят от по рано за празниците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Добре че съм аз че да се набута тоз лапни шаран габроуски
Коментар
-
Първоначално изпратено от run.. Разгледай мнение
И там не знаят какво е, но искат да му сложат Данък и Контрол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Точно за криптото се ползват други начини за контрол. Потърси в нета, бая е изписано
Кво има да гледам манипулирани графики
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Как го контролирарат? С пистолет опрян на челото ли? Как да не е инвестиция? Я погледни последната 1 година? Ами последните 5 години? Ами последните 10 години?
Ти да не се ваксинира с някое менте?
Кво има да гледам манипулирани графики
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениекойто около 60к си е преместил битите коне в златото като мен, сега тепърва ще жъне яките печалби ще започва голямата лапачка ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Пред кой се доказвам? Пред никове, които за мен не са НЯКОЙ, а НИКОЙ ? И за кво ми е? Казах безброй пъти, че се забавлявам. Ама като не вервате ваше право си е да си живеете в заблуда.
И не се излагай да говориш за биткойн като за инвестиция. Както казах умните го ползват за спекулации да оберат парите на глупавите - без значение дали те са пишман спекуланти или заблудени и наивни хорица наричащи себе си инвеститори. Нещо, чиито курс се регулира от няколко кита няма как да е инвестиция. И още по-малко ще се осмеля да си поверя имането на тях.
Но съм поласкана, че приемаш брака с датчанин за голям късмет. Принципно не е ама като гледам нивото на нашенците тук (па и не само) вече и аз почвам лееекинко да си завиждам
Ти да не се ваксинира с някое менте?
- 1 like
Коментар
Коментар