който около 60к си е преместил битите коне в златото като мен, сега тепърва ще жъне яките печалби ще започва голямата лапачка ))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКитайката (юбавата) къде ще ни мести, имаш ли инфо?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
И тук печалба като предните пъти - после приложението на всичко на скрапа Сефте ставаш за ташак във форума.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеСега пък и акция стана това ще е докато стане пари.Докато стане пари приемайте го за акция,дигитално злато,и за каквото още се сетите,но не и за схема изтегляща от обръщение трилионите напечатани дойлери
"Рационалните хора обаче трябва да се съгласят, че биткойн технологията все още не работи. Това би трябвало да е очевидно. Днешните колебания в цената на дигиталната валута показват, че тя е твърде волатилна, за да бъде пари. Засега, ако се наложи да бягам, ще пресека мексиканската граница с нещо различно от биткойни.
Също толкова важно е, че транзакционните разходи на биткойна обикновено са високи, като крипто валутата се приема само на няколко места. Биткойнът не е пари, но идеята, че един ден ще се превърне в нещо такова, е източникът на сегашната му стойност."
"Има лесен начин за обясняване на това противоречие: като се приеме, че голяма част от текущата цена на биткойна е чиста, неограничена спекулация, без никаква връзка с фундаменталната стойност на технологията."
Компаниите и криптоборсите трябва автоматично да отчитат трансакция, когато клиентът сключи сделка за над 10 хил. долара
Коментар
-
Мхм, биткойнът не може да е нито скъп, нито евтин. Това е нещо, което няма вътрешнописъща стойност
Под "скъп" ти имаш нещо друго предвид, нещо подобно на технически анализ, ама на око
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеБиткойна ми се чини скъп .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Чудна работа На криптоборсите - касапница, а миньорите си копат ли копат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
От сигурен източник знам че златото по Коледа ще гравитира около 1600 ,
да предадеш на твойте ,,Акули,, че требва да почнат да постят от по рано за празниците."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Права си в разсъжденията за цирози или други болести, при които даден начин на живот повишава вероятноста за едно и намалява вероятноста за друго. Това обаче не означава, че теорията на вероятностите не работи. Точно обратното - именно теорията на вероятностите би обяснила всичко това.
Най-голямата интуитивна заблуда на всяко едно живо същество (хора и животни) е, че те си вадят заключения за дадена вероятност само от 2-3 наблюдавани случая. Истината е, че са необходими стотици случаи за по-точното изясняване на всяка една вероятност. От тука идват и самозаблудите - хората вземат решения, включително и инвестициони, на базата на недостатъчен обем информация, и от тука идват и грешките в преобладаващ процент от случаите.
Най-голямата изненада за един мозък е тогава, когато осъзнае реалната вероятност на нещо, за която вероятност довчера той си е мислил, че е с друга коренно различна вероятност. Затова и аз призовавам човек повече да вярва на математиката и по-малко на емоциите, именно защото неговата машина (мозъка) поддържа множество самозаблуди по тези вероятности и по тези емоции. Просто природата е направила мозъка такъв, щото той да не може да работи с вероятности. Съвременните изкуствени невронни мрежи имат същият недостатък - не могат да работят с вероятности.
Можеш да си правиш всякакви каламбури с теорията на вероятностите,и пак можеш да се окажеш прав.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Ако е толкова сигурен източникът, що не си заложиш апартамента и не го отиграеш на късо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
От сигурен източник знам че златото по Коледа ще гравитира около 1600 ,
да предадеш на твойте ,,Акули,, че требва да почнат да постят от по рано за празниците.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
На база на опита ми последните години мога да заключа, че който е продал, след време съжалява."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеОт сигурен източник знам че големите акули си продават койните и с печалбите купуват злато и сребро
(Истинско злато и сребро на кюлчета а не електронни артии).
да предадеш на твойте ,,Акули,, че требва да почнат да постят от по рано за празниците.
Коментар
Коментар