IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добра корелация между събитията в България и Крипто пазарите. Не че некой ще ме разбере.

Много мечки у темата отново ,,разбирачи,,

Биткойна ми се чини скъп .

Покупка на Етериум и Лайткойн.

Таргет Етериум 20 000
    Таргет Лайткойн 1000 - 1500
    Last edited by Майстора233; 24.05.2021, 00:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

това е пожелателно и на всички ни се иска да е така, но за съжаление животът функционира по съвсем различен начин и не зависи ама грам от това, което имаш между ушите. Всичко си е написано в деня на раждането ти и ти се случва лека полека.
      Освен това не всички се раждат еднакво бедни. Аз се родих бедна ама синът ми като се роди получи за подарък акции на доста тлъста стойност. В момента децата ми са по-богати от мен, защото им е писано да им пада всичко от небето. На мен никой един бонбон не ми е дал - даже парите от касичката ми бяха взети. А с детския ми влог дори не знам какво се случи, но изчезна. Много исках да постигна, ама почти нищо не успях. И вината не е моя, а на случайността - вирус, който удари къде не трябва. Но не спирам да се боря и нямам за какво да съжалявам, защото винаги съм давала максимума от себе си.
      А в криптото хептем не става дума за акъл, а само и единствено за късмет.
      Ивеленче стига избива комплекси,как да нямаш късмет омъжила си се за "възможен "датчанин,свекъра ти е мастит инвеститор,радвай се на живота.За какво си тръгнала да се доказваш пред някой.Приеми нещата такива каквито са от "всяко дърво свирка не става" в инвестирането,може би имаш други предимства.Да не се засегнеш,щото уважавам жените и не ми се влиза в безсмислени спорове.
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Ето ги "инвеститоритИ" :

Коментар

• Ти да видиш тоя на Етера ги разбирал нещата

https://vitalik.ca/general/2021/05/23/scaling.html

Има и друго приятно четиво

https://vitalik.ca/general/2021/01/11/recovery.html

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

Най интересното е че България (държавата) притежава 213519 биткойна. А къде са и кой има контрол върху тях?
            Вероятно могат само да си ги гледат в блокчейна, за харчене трябват и други работи
            Нещо такова може би:

Πoлициятa в Гepмaния ĸoнфиcĸyвa bіtсоіn зa €60 млн. Ho нe знae пapoлaтa

B дигитaлния мy пopтфeйл имa нaд 1 700 bіtсоіn, ĸaзвa пpoĸypopът oт бaвapcĸия гpaд Keмптeн Ceбecтиaн Mюpep. "Πитaxмe гo, нo нe ĸaзвa".

https://money.bg/panorama/politsiyat...-parolata.html
            Last edited by better; 23.05.2021, 23:58.

Коментар

• Една стара и позабравена "новина". https://www.newsbtc.com/news/bulgari...ts-gold-stash/

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                Всички инвеститори държат и почти всички са на голям +
                https://bitcointreasuries.org/
                Най интересното е че България (държавата) притежава 213519 биткойна. А къде са и кой има контрол върху тях?

Коментар

• Сега пък и акция стана това ще е докато стане пари.Докато стане пари приемайте го за акция,дигитално злато,и за каквото още се сетите,но не и за схема изтегляща от обръщение трилионите напечатани дойлери

"Рационалните хора обаче трябва да се съгласят, че биткойн технологията все още не работи. Това би трябвало да е очевидно. Днешните колебания в цената на дигиталната валута показват, че тя е твърде волатилна, за да бъде пари. Засега, ако се наложи да бягам, ще пресека мексиканската граница с нещо различно от биткойни.
                  Също толкова важно е, че транзакционните разходи на биткойна обикновено са високи, като крипто валутата се приема само на няколко места. Биткойнът не е пари, но идеята, че един ден ще се превърне в нещо такова, е източникът на сегашната му стойност."

"Има лесен начин за обясняване на това противоречие: като се приеме, че голяма част от текущата цена на биткойна е чиста, неограничена спекулация, без никаква връзка с фундаменталната стойност на технологията."

Но идеята, че един ден ще се превърне в нещо такова, е източникът на сегашната му стойност
                  "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Всички инвеститори държат и почти всички са на голям +
                    https://bitcointreasuries.org/

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
                      Пропускате обаче, че масата "инвеститори" всъщност инвестират, щото гонят бързи печалби. Сега като им обраха парите, ентусиазма на нови такива се охлади и няма кой да движи пазара нагоре. Защото тези дългосрочните купуващи с цел да държат години са много малка част от целия поток и съответно не могат да докарат цената до никъде. Спада ще продължи, до къде- между 20 и 30, може би до 15 или 10, никой не може да каже.

Между другото предишния път много се колебах дали да обърна всичкия изкопан етер в биткойн, но се отказах заради остарялата технология и другите му недостатъци. Обаче се оказа грешка, понеже биткойна е първата и най-известна криптовалута, масата хора са чували само него и не се интересуват, че има още 10 хил други валути, за това се държи по-стабилно от алтовете при трайния спад. Може би и сега ще е така, като гледам как се обезценяват алтовете значително по-бързо.
                      Грешиш, обраха парите на алчните пишман инвеститори, които искаха да станат богати за 2-3 месеца (за пореден, 10-ти път) . По борсите се търгуват не повече от 2.5 млн Биткойна, останалите "отлежават" във "фризерите" . Последните дни търгуваните обеми спадат, т.е някой изкупува коините на уплашените паникьори. Инвеститорите имат злато, акции, пари, те искат Биткойните на балъците (разбира се не на 64к)... и ще ги вземат
                      Last edited by better; 23.05.2021, 23:27.

Коментар

• От сигурен източник знам че големите акули си продават койните и с печалбите купуват злато и сребро
                        (Истинско злато и сребро на кюлчета а не електронни артии).

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Тато развълнуван ми се виждаш,
                          На татото повече дъски му хлопат, отколкото ги има изобщо.

Коментар

• Пропускате обаче, че масата "инвеститори" всъщност инвестират, щото гонят бързи печалби. Сега като им обраха парите, ентусиазма на нови такива се охлади и няма кой да движи пазара нагоре. Защото тези дългосрочните купуващи с цел да държат години са много малка част от целия поток и съответно не могат да докарат цената до никъде. Спада ще продължи, до къде- между 20 и 30, може би до 15 или 10, никой не може да каже.

Между другото предишния път много се колебах дали да обърна всичкия изкопан етер в биткойн, но се отказах заради остарялата технология и другите му недостатъци. Обаче се оказа грешка, понеже биткойна е първата и най-известна криптовалута, масата хора са чували само него и не се интересуват, че има още 10 хил други валути, за това се държи по-стабилно от алтовете при трайния спад. Може би и сега ще е така, като гледам как се обезценяват алтовете значително по-бързо.

Коментар

• Нещо пак сте се възбудили Инвеститорите т.е хората купили преди повече от 1 год. с мисъл да държат 5-10 год са на 350% +.
                              На колко + са купилите злато?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Как да товарят вагоните, след като крипто-маниаците не разтовариха и не кешираха на върха при 65 000 за бройка.
                                Сега парите им са залостени в обезценяващ се актив с падаща стойност....
                                Алчност и страх! Поведението на инвеститорите е описано кратко, точно и ясно в тези две думи!

Сега ще чакаме да стане 200 000, за да почнем да наливаме пак акъл в простите тикви на цацата!

Коментар

Working...
                                X