Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Благодаря за оценката. Не знам за каква друга тема говориш. Днес ми е първи работен ден. Та се завеях. Не чета много темите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЗдравей Криси,
...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Здравей, Вълчо
Пиши ми на лични съобщения и ще ти дам имейл за връзка, че ми е по-лесно за комуникация
Аз продължавам да трия коментарите си, както обещах
Поздрави
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКрисито ...
Това е финала за мен.
https://www.youtube.com/watch?v=pNo1nS_JV5k
https://www.youtube.com/watch?v=eOUaQz8GYPA
Плач, плач, плач.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Селенче,виж сега,аз ти казах нещо,за мен ти като човек си точна,въпреки че не те познавам,казвам го от множеството комуникация в другата тема.Испанките не са стока,аз обичам българките.Знам за какво иде реч,и не съм хванат от гората.Това е.Даже понеже и теб съм нападал в другата тема,но смятам че е било грешка,ако съм те засегнал с нещо се извинявам.. Не чета много темите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Форекс и разум . Странно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИмпулсивност е да теглиш една майна (наум), да изтриеш последните 20 поста, и да пишеш до администрацията да ти забърше акаунта. И това е поведението на Скорпиона. Тук имаме среща с различно явление. Само банери на хомо-пейджа нямаше - как "Криситу" няма да пише повече във форума.
В интерес на истината, имал съм епизодични служебни взаимоотношения с дамата, което показах още при "посрещането" ѝ.
Такава е, каквато ни се представя тук. Едно към едно! Оказва се, че е импулсивна и ранима /като повече от дамите, след определена своя, МЛАДА възраст!/. Тя не е "проект" на Тракториста. Трактористът, дори да искаше, не би могъл да опише така усещанията и душевността на която и да е жена, дори да е бил неотлъчно с някоя през целия си живот.
Другото са наши фантазии. Не я познавам в семейството ѝ.
Желая ѝ да бъде здрава и щастлива!
/ми, за мен ПОДтемата приключи/
Коментар
� -
Здравей Криси,
Позволявам си да те обезпокоя, предвид намерението да излезеш от темата/форума. Предполагам, че си хвърляла по някое и друго око из форума и горе долу ти е ясно моето положение. В тази връзка се надявам, че ако наистина искаш да си говориш по разни теми спокойно с някой, който няма да ти се кандидатира за .... или.... или .... , то ще се радвам да ми драснеш на лични и да обменим мисли относно това, как да намерим начинът на разговор. Естествено, има и още едно нещо, което бих искал да обсъдя/разтълкувам с теб, но не искам да го пиша тук. Не ти пиша и на лични - понякога това може да се приеме за навлизане в лично пространство. Разбирам, че предизвикателството е налице, но ... изборът е твой.
(За колонките мога да помогна за повредения говорител, но .... предходното изречение)И това ще мине ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеНе бих го нарекъл истерия, колкото ИМПУЛСИВНОСТ в действията, за пълнота бих обобщил - в ПОВЕДЕНИЕТО НА СКОРПИОНА...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Виж сега,, пандемни времена текат. Дори профилът да не е истински, ние с теб, бедни ми македонски, имаме сериозната функция
да водим народа. Това наше творчество има вероятност да го четат и млади хора без оформени критерии. За тях се раздавам
.
Друго интересно и тук се нуждая от твоята вещина - защо, аджеба, ако всичко е измислено, се трие така истерично профил? Просветли моето невежество по въпроса.
Разбира се, не мога да претендирам, че съм добър в ролята на "бедний Македонски", но поне мога да взема отношение по въпроса...
Предполагам - дамата ми разрешава подобно своеволие? Благодаря /ако и да не съм получил все още разрешението/...
.........................................
Както виждам, тук отдавна сте прескочили кулминационната точка... /не ме бива за запален зрител..., а и - редно е да се оправдая: оттук - нито хляба излиза, нито пък - ножа..., пардон - исках да кажа, че и нетът не излиза от тук..., но влиза по определен начин..., да не се отплесвам.../
Значи, ще очакваме развръзката, която, от вас разбирам - тече...
На въпроса: защо се трие профил? Колкото и да не откривам общи основания за близост, нито пък общи черти в характерите на двата пола, които са представители на една зодия /скорпионКА - скорпион/ - аз намирам известно сходство - точно в тая връзка...
Не бих го нарекъл истерия, колкото ИМПУЛСИВНОСТ в действията, за пълнота бих обобщил - в ПОВЕДЕНИЕТО НА СКОРПИОНА...
Значи - не вярвам - което вече доказах, точно в твърдението, че няколко милиона човешки същества - могат да се обособят от други милиони, единствено според периода, в който са били родени, някога...ОК, де - тук може много да се спори, а аз съм човек, който се съобразява с мнението на хората, които уважаваМ /по разни причини/...
До тук е ясно, ама... Дори да не вярвам безрезервно в зодиакалните съзвездия, все пак - давам си сметка, че тук има нещо...
Значи, около Милениума - бачках някъде, доста интензивно, както се казва - хвърчах като луд..., ама... Имаше едни регламентирани почивки, вкл. и някакви оперативки, когато се пиеше кафе... Не говоря за оная абстракция, когато "каним някого на кафе", въпреки че и това не е било далеч от истината...
Точно по това време - някак групата от хора, с които пиехме кафето си - оцени тая моя обсебеност от възможността да "гледам на кафе"... Имаше някакви суперлативи, които почваха, още след като се изпиеше кафето и чашките се обърнеха за известно време... После почваха моите фантазии, с които разказвах какво виждам в очертанията на остатъците в утайката на кафето...
........................................
Зодиакът... /скорпи/... Това ми беше думата, а се отплеснах... Значи: импулсивност в действията на скорпи /независимо от пола/ - важна характеристика! /водиш ли си записки, красавице?/
Пример: преди години, когато по моему - ТУК ме триеха, заради спорове, в които аз се впрягах, защото определено МЕ ОБИЖДАХА /често - на майка!/, а това малко хора могат да изтърпят, ако и да трябва да сме спокойни в анонимен форум - и, триейки ме, обидите към мен продължаваха и аз отговарях, без да съм обиден - накрая изтриваха всички постове, вкл. и моите, в които нямаше обиди..., дори - след няколко предупреждения - получавах БАННН!..., като последният продължи 6 месеца..., при което влязох с нов ник...
Ядосан, в такива ситуации /когато нямах бан/ - аз също не изневерявах на импулсивността на скорпиона и триех постовете, които не бяха предмет на модераторските атаки... Всичко, или - нищо!
Истерия ли е това? ИМПУЛСИВНОСТ е, със сигурност... Дали отново бих влязъл в подобен филм? Сложно е да се отговори от раз...
Може би, с времето - пречупваме нещо в характерите си... Все тая, де. Мисля, че сравнително добре обясних нещата, които не са разбираеми за... обикновените зодии...)) Ако щеш ми вярвай, де!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, щом си разумен, значи няма да си гениален, пък тук всите сме от гений нагоре, а и нали поетът беше рекъл - "лудите, лудите, те да са живи". Все си мисля, че аз бях по-разумен тогава, а и времето доказа, че моята теза е приалната, но да не влизаме в излишни разпри тук, темата не е за това - в това си прав. И не чакай втората вълна, не си струва усилието, пък и ще пропуснеш интересните моменти навън
Пък това нещо да си чака – простаците бяха научени да живеят живота си във филми.Last edited by 78-10; 19.05.2020, 17:38.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТова не е психопрофил, а отговор на въпроса - защо вие двамата
И не съм апокалиптик, просто разумен човек. Вероятно и това е причината да избягвам спорове с вас в останалите теми.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМерси, но психопрофилът е верен наполовина, малко в стила на определението за верния мъж - трета жена сменя, но любовницата си е същата. И моето не е препоръкЪАйде сипи по едно в Кръчмата и кажи три пъти "не съм апокалиптик" (друго няма да те караме, че да не влизаме в политически разпри), пък после мое да пием по едно виски
И не съм апокалиптик, просто разумен човек. Вероятно и това е причината да избягвам спорове с вас в останалите теми.
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар