IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Да не станат после от страданията на младия Вертер в страданията на обезчестения Вертер, че това сърбите, исторически се знае са вероломни люде
    Ааааа, ние само даваме анонси...

Евго (Вертер), се залетял по крепостите и "аристократически" места.

После, кой кого... те си знаят... у фацебука...

Коментар

Ами зависи от рецептора на “партньора”

Тнм е редно да се изкаже компетентно по биологическите въпроси. Аз съм прост хуманитар

В съседната тема, хвала на Всевишния, си имаме и доктор … с опит из чужди нам земи, където опитите да се забремени мъж все още продължават … те са по-сведущи по темата …
      Може би зависи от блендата на "партньора"? Или както казваше дедо ми - големо гърло, големи тайни. Казваше го винаги след третата мастика.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Като гледам долния пост, явно му харесва "поканата"...

Пък кой, бит, кой... е..ван...

Да са щастливи заедно и да сА зимат...
        Да не станат после от страданията на младия Вертер в страданията на обезчестения Вертер, че това сърбите, исторически се знае, са вероломни люде нападат все в гръб …
        Last edited by Selena2024; 17.12.2024, 17:45.

Коментар

Пресен случай от иберията. 17 годишен младеж се “пробва” в сериозен гей сайт и попада на някакъв як пергиш, който хммм абе лоша работа …

Връща се малкият и реве в къщи. Отиват в съда с баща му да подадат жалба. В съда им обясняват, че щом е по взаимно съгласие … бития е бит …

И те така. Та аз затуй - да не каже после лирическият герой … да не каже, че не съм го предупредила, че сърбите са люти мошеници …

А пък ние за едната чест живеем …
          Като гледам долния пост, явно му харесва "поканата"...

Пък кой, бит, кой... е..ван...

Да са щастливи заедно и да сА зимат...

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Възможно ли е изотзадзе да бъде засегната сънната артерия?
            Ами зависи от рецептора на “партньора” …

Тнм е редно да се изкаже компетентно по биологическите въпроси. Аз съм прост хуманитар

В съседната тема, хвала на Всевишния, си имаме и доктор … с опит из чужди нам земи, където опитите да се забремени мъж все още продължават … те са по-сведущи по темата …
            Last edited by Selena2024; 17.12.2024, 17:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ами хубаво е. Част от културното наследство.
              Тъй, тъй - аз казах!

Коментар

Абе ти, че ще си намериш накрая майстора е ясно. Само дано не ти дойде в повече изживяването
                Възможно ли е изотзадзе да бъде засегната сънната артерия?

Коментар

Еееее, друго си по крепостите...

Някак си звучи "аристократично"...
                  Ами хубаво е. Част от културното наследство.

Коментар

Пресен случай от иберията. 17 годишен младеж се “пробва” в сериозен гей сайт и попада на някакъв як пергиш, който хммм абе лоша работа …

Връща се малкият и реве в къщи. Отиват в съда с баща му да подадат жалба. В съда им обясняват, че щом е по взаимно съгласие … бития е бит …

И те така. Та аз затуй - да не каже после лирическият герой … да не каже, че не съм го предупредила, че сърбите са люти мошеници …

А пък ние за едната чест живеем …
                    Last edited by Selena2024; 17.12.2024, 17:16.

Коментар

Абе ти, че ще си намериш накрая майстора е ясно. Само дано не ти дойде в повече изживяването

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                        Един от ф.б. приятелите ми е сърбин, на 30 +, фармацевт. Аз съм ви разказвал за него, беше ми казвал "sometimes I hook up with men".

Той е висок към 2м, добре сложен, културен (изглежда много добре, гледано момче) и си мислех, че се бъзика с това и се прави на интересен. Обаче - не.

На една от снимките е показано, че е празнувал Прайд през 2022 г. Някои празнуват Ханука, други Байрам, а някои Прайд. Беше ми казал, ако ходя в Сърбия да посетя Калемегдан и Петроварадин (крепости),

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

знаех си, че е комсомолец и синче на "активни" борци

все пак и аз съм се возил с влак,
                          но никога не съм се падал в купето до шефа на стомана перник
                          винаги до някакви работници на смени
                          Анджък

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Иде ли,няма да се върне девствен

Кат са обичат - да са зимат...

Коментар

Демек, там ли ще е сречата... ?!?
                              Иде ли,няма да се върне девствен

Коментар

• Демек, там ли ще е сречата... ?!?

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                                Един от ф.б. приятелите ми е сърбин, на 30 +, фармацевт. Аз съм ви разказвал за него, беше ми казвал "sometimes I hook up with men".

Той е висок към 2м, добре сложен, културен (изглежда много добре, гледано момче) и си мислех, че се бъзика с това и се прави на интересен. Обаче - не.

На една от снимките е показано, че е празнувал Прайд през 2022 г. Някои празнуват Ханука, други Байрам, а някои Прайд. Беше ми казал, ако ходя в Сърбия да посетя Калемегдан и Петроварадин (крепости),
                                Last edited by COVID-19; 17.12.2024, 16:48.

Коментар

Working...
                                X