Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Един от ф.б. приятелите ми е сърбин, на 30 +, фармацевт. Аз съм ви разказвал за него, беше ми казвал "sometimes I hook up with men".
Той е висок към 2м, добре сложен, културен (изглежда много добре, гледано момче) и си мислех, че се бъзика с това и се прави на интересен. Обаче - не.
На една от снимките е показано, че е празнувал Прайд през 2022 г. Някои празнуват Ханука, други Байрам, а някои Прайд. Беше ми казал, ако ходя в Сърбия да посетя Калемегдан и Петроварадин (крепости),
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
знаех си, че е комсомолец и синче на "активни" борци
все пак и аз съм се возил с влак,
но никога не съм се падал в купето до шефа на стомана перник
винаги до някакви работници на смени
Познавах директорите на това предприятие. Да видим дали е този, за когото мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Въобще не е напудрена. Премълчава някои истини, но кой ли не го прави.
Наздраве!
все пак и аз съм се возил с влак,
но никога не съм се падал в купето до шефа на стомана перник
винаги до някакви работници на смени
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Холдингът, в който той е един от собствениците, е бил и продължава да е от големите работодатели у хабитатя.
Наздраве!
за мен е умен човек, но много се геройски хвърля в разни тематики
като ваксини и война в украина
просто няма как да го пропусна без подбъзикване
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Беше разказал, че имали много поръчки за чужбина и голямо производство.
Този уикенд Владо Николов разказа за бедното положение през 90-те години в България, което и аз помня. Помня бедни ученически купони с малко почерпка, хората не разполагаха и имаха малка покупателна способност. Пазаруваше се много от битака и от Илиенци. Имаше голяма безработица и престъпност.
И за това много не ми се вярва на историята на Матеев.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Интересът на Евгич е по-скоро към косматите му крака и питона, който едва не удушил жена му. Ако там не е премълчал нещо, значи всичко е наред.
Наздраве!
Наздраве!
П.П. На теб, гледам, е на път да ти се отвори шишарката. Короядът ще ти изпапка проводящата тъканПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Интересът на Евгич е по-скоро към косматите му крака и питона, който едва не удушил жена му. Ако там не е премълчал нещо, значи всичко е наред.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Наздраве!
Този уикенд Владо Николов разказа за бедното положение през 90-те години в България, което и аз помня. Помня бедни ученически купони с малко почерпка, хората не разполагаха и имаха малка покупателна способност. Пазаруваше се много от битака и от Илиенци. Имаше голяма безработица и престъпност.
И за това много не ми се вярва на историята на Матеев.
Коментар
-
Не знам. Във форума много хора лъжат.
Неговата история за бизнеса му от 90-те години също изглежда напудрена. Обаче ми се струва, че е умен и е мъжкар. И си има пари и е спокоен.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знам. Във форума много хора лъжат.
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНеговата история за бизнеса му от 90-те години също изглежда напудрена. Обаче ми се струва, че е умен и е мъжкар. И си има пари и е спокоен.
Как беше изтрещял покрай ника ми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Кои неща...?!?
Малииий, ти си откачил сигурно по Матвеевич...
Вдига ли още самальота... ?!
Неговата история за бизнеса му от 90-те години също изглежда напудрена. Обаче ми се струва, че е умен и е мъжкар. И си има пари и е спокоен.
- 1 like
Коментар
-
Нищо не съм гледал и не харесвам такива неща.
Матеев каза, че на младини бил страшно надарен и жена му едвам се справяла,
Вдига ли още самальота... ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЯ, кажи Евго видя ли косматите крака... ?!?
Матеев каза, че на младини бил страшно надарен и жена му едвам се справяла,
Коментар
Коментар