If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бай стамен още от обяд се е подхванал с алкохола и опиатите. Не знам какво взима ама явно е някакъв нов материал.
Aми да, има едни евтини дизайнерски китайски боклуци на пазара, затова е постоянно надървен.
Е, не, ся кво, ще четем писателски излияния ли,
как Овена срещнал неначесаната зажъдняла Кристинка в Търново ли ?
Трактористе, не падай толкова ниско, можеш по-добре.
Вкарай например нов образ на Ганка разпоретината женена за беден, но надарен шофьор, да споделя за живота си.
Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаРазгледай мнение
И ще слеем 2 пламъка в едно и ще изгорим в общия огън и вятъра ще разнесе пепелта ни по всички краища на света и като Феникс от пепелта отново ще разцъфтят розите на любовта и ние отново преродени на грешната земя ще се търсим и няма да се боим от това, което ще видим. Ще бъде трудно и ще е дълго, но ще се търсим. Ще те търся, защото знам, че ще те намеря и ще ме търсиш и ще си страдала и ти, но ще се намерим отново и заедно ще бъдем едно във Вечността на времената.
Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаРазгледай мнение
И ще слеем 2 пламъка в едно и ще изгорим в общия огън и вятъра ще разнесе пепелта ни по всички краища на света и като Феникс от пепелта отново ще разцъфтят розите на любовта и ние отново преродени на грешната земя ще се търсим и няма да се боим от това, което ще видим. Ще бъде трудно и ще е дълго, но ще се търсим. Ще те търся, защото знам, че ще те намеря и ще ме търсиш и ще си страдала и ти, но ще се намерим отново и заедно ще бъдем едно във Вечността на времената.
ОВЕЕЕН
Ужас...
Е, поне с вас овните е забавно и не е скучно
И как ще съвместим Скорпион с Овен?
Коментар