Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Брожения не, ами брожения, чувстваме се "пренебрегнати", пък и нали человек за едното красно име живей, както е рекъл Рачко ПръдлетоХм, това за аватара - не се бях замислял, винаги съм смятал, че е точно обратното и показва съвсем други нещо, ма си ми е такъв от началото и няма да го сменям, освен това обожавам женското дупе и те така. Само за протокола - куче и котка, абе въобше домашен любимец никога не съм имал. Е, имам едни рибки, ама са пластмасови - децата им се кефят и такива.
П.С. Откакто съм женен, съм една идея по-оперативно интересен на жените. Както каза една девойка - ми харесах те, щото си безопасен - в смисъл че няма да ми говориш за любов и т.н., няма да искаш нещо повече от мен, само страст и толкова. Странна работа, но да не отплесвамLast edited by val/she; 19.05.2020, 20:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
е, добре кака съм, тук в темата ме изкараха стара и ненужна никому, твоят ник не го помня, късно се включваш, мен ме прогониха, аз съм още час тук докато си изтрия всички си коментари
Ти, наистина ли се правиш /извини ме за директността/ - на ощипана госпожица!
Все едно за първи път ти се случва да си в нета и да регистрираш неуважение и дори много повече...
Истината е в реалното общуване, а не в измислените персонажи от нета...
Коментар
-
самичка съм
ти също ми направи много добро впечатление в темата
Защото ти правя реклама, нали!
Не е реклама!!! Рядкост сте - това е истината!
Но ви има!Бъди здрава!
Еее, как ще се тъпчеш сама с толкова мусака!!! - виж, ако питаш мен - Евго отдавна не е ял мусака! това, че не ти харесва -ВСЕ ОЩЕ - не е проблем..., я го покани, ще ти цъфне на вратата с най-хубавото вино, което си избереш - на мига!!!, усмихнат, изтупан!..., не казвам, че задължително секс трябва да правите, но мусака може да хапнете!...., после ще видите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)докато бях тука ме оплюхте и ме изкарахте уличница, сега като си тръгвам всички ми искате имейла
мъже .....
стигнах до 36 страница, бавно става триенето, а и си наглеждам мусаката във фурната.....
Значи си от добрите домакини, които знаят цели 70 неща в кухнята!... /69 + мусака!/
Я разкажи, с кого ще я ядете тая мусака? /може пък да възродим темата.../))
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)докато бях тука ме оплюхте и ме изкарахте уличница, сега като си тръгвам всички ми искате имейла
мъже .....
С по-малко емоции, де, СЪскорпионке! Чао и толкова: имаш истинските си приятели, нали! Натискайте педалите в планинските вело-походи, няма по-смислено нещо от преживяванията сред природата, в планината!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Е,как коя,за имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Айде пусни едно имейлче и на мен да видя дали наистина си тази красавица за която се представяш, а не си бай стамен тракториста. Пък току виж ми разбереш и профила ми в инстаграм и се окаже че си ми фенка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Благодаря за оценката. Не знам за каква друга тема говориш. Днес ми е първи работен ден. Та се завеях. Не чета много темите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЗдравей Криси,
...
- 1 like
Коментар
-
Здравей, Вълчо
Пиши ми на лични съобщения и ще ти дам имейл за връзка, че ми е по-лесно за комуникация
Аз продължавам да трия коментарите си, както обещах
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКрисито ...
Това е финала за мен.
https://www.youtube.com/watch?v=pNo1nS_JV5k
https://www.youtube.com/watch?v=eOUaQz8GYPA
Плач, плач, плач.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Селенче,виж сега,аз ти казах нещо,за мен ти като човек си точна,въпреки че не те познавам,казвам го от множеството комуникация в другата тема.Испанките не са стока,аз обичам българките.Знам за какво иде реч,и не съм хванат от гората.Това е.Даже понеже и теб съм нападал в другата тема,но смятам че е било грешка,ако съм те засегнал с нещо се извинявам.. Не чета много темите.
Коментар
Коментар