Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
Разгледай мнение
От самият мен тръгна търсенето на някаква далечна аналогия с участника с ник Космонавта /преди около 5-6 години/. С цветущ език и по-свободно изразяване, които /според мен/ бяха допълнение на образа, който създаваше за себе си... Широко скроен, ларж... Имаше един епизод, когато /той беше някакъв шеф/ - самият Космонафт трябваше да помага при ваденето на затънал в някаква тиня трактор... Много цветущи изрази, много емоции влагаше в повествованието - очевидно, пишейки - преживяваше по-добре нещата, отколкото, когато не е имал време да мисли и фантазира, по време на самото действие /извличането на трактора/...
Оттук направих аналогията с теб. Не съм искал да те обиждам, ако и едно подобно сравнение да си е обидно... Изобщо не съм влагал лоши мисли. Механично сравнение, но не, за да те засегна!
Хората - като теб и Космонавта - са екзотика в живота /ми/, уважавам ги в техните действия... Разтоварват ме, когато ги чета, а това никак не е малко, особено в настоящата ситуация! Благодаря за участието ти!
........................................
Защо някои се дразнят? Защо завиждат някому? Няма смисъл да се впускаме в подробности. Това е част от българската действителност. Толкова! Те дори не осъзнават, че жлъчта ги нахъсва срещу самите себе си... Способни са да се конфронтират, но "да сринат" опонента... Хехехехехехе! Нека помислят за себе си...
И тук си на висота: усещаш нещата само с едно прочитане... Бъди здрав!
Коментар