IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes

Там вече е друга ситуацията-и най-грозните крокодили и дебели хипопотами имат предложения от много мъже.Често срещам двойки грозна и дебела жена и до нея добре изглеждащ мъж.
    Гледах в Тик ток клип на някаква мадама, която беше се регистрирала в сайт за запознанства като направила два профила-неин с нейни снимки и мъжки със снимки на братовчед й,който изглеждал много добре.И каза,че за 10 дни е получила стотици съобщения от мъже,докато мъжкият профил получил само две и то от грозни жени.
    Че то и обратните случаи ги има бол. Момиче като капка се хванала с някакъв пълен загубеняк.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

То същото важи и в обратна посока - след като мъжете са се нагледали в интернет на идеални жени, идеални бюстове, идеални задници и прочее жески прелести, как после ще изберат кака Пена за жена, след като тя е бледо подобие на мъжкия идеал?
      Гледам, че Мирко вече е споменал. Но разликата между Пешо и Пена идва от там, че Пешо само зяпа, докато Пена получава реални оферти.

Но, както са казали мъдрите и не толкова трезви хора - няма нищо безкрайно.

С навлизането на изкуствения интелект, е въпрос на време спамът в интернет да стане толкова сериозен, че филтрирането му да е практически невъзможна задача. Тогава ще се върнем отново на живия контакт - "око да види, ръка да пипне", доказано работещ начин, човек да се убеди, че срещу него стои друго същество, а не модели, които с лекота преминават теста на Тюринг.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Може и да се противи онлайн ама офлайн май много ми се иска.
        Лошо няма, ама да престане да злобее по конкуренцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Наздраве, сипвай без притеснения, докато имаш сили - При Мечо знаеш как е - колкото повече, толкова повече.

Тука има прекалена доза романтика, затова ще завъртя монетата от другата страна. Всичките недостатъци на мъжа трябва да получат компенсация в други направления за да бъдат "преглътнати" от жената. Неслучайно се говори, че мъжа трябва да е богат, а жената красива - именно с цел да неутрализират останалите, айде да ги наречем несъвършенства.

И аз съм фен на теорията - взели се и заживели щастливо до края на дните, но природата не работи така. Поне не в мъжкия свят. За да е по-нагледно си представи как само преди 50г. средностатистическият ерген са го сравнявали с мъжете от цялото село. След десетилетия, вече го сравняват с мъжете в целия град, а в днешно време, благодарение на технологиите го сравняват с мъжете от целия свят.

Понеже знам, че те бива с числата, вече си пресметнала колко пъти се е вдигнал броя на офертите към всяка една жена. Ако до вчера жените са имали по 1-2 предложения(очи в очи), днес имат 100-ци, ако не хиляди. Е, при така сложените факти на масата, коя жена не би се възползвала от ситуацията? - Разбира се, че ще си вдигне критериите.

Затова мъжете трябва да сме адаптивни и креативни, а не идеалисти. Идеализма и романтиката ги оставяме на вас.
          То същото важи и в обратна посока - след като мъжете са се нагледали в интернет на идеални жени, идеални бюстове, идеални задници и прочее жески прелести, как после ще изберат кака Пена за жена, след като тя е бледо подобие на мъжкия идеал?

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Сипвам на този, който може да поеме...

Сега... аз ще ти сипя едно, а после... ти сам ще си сипеш още две...

Толкова от мен! Повече няма да ти сипвам...

Наздраве!!!
            Наздраве, сипвай без притеснения, докато имаш сили - При Мечо знаеш как е - колкото повече, толкова повече.

Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
            Коя е най-добрата жена? Тази, която ще те приеме с всичките ти недостатъци...
            ...
            Тука има прекалена доза романтика, затова ще завъртя монетата от другата страна. Всичките недостатъци на мъжа трябва да получат компенсация в други направления за да бъдат "преглътнати" от жената. Неслучайно се говори, че мъжа трябва да е богат, а жената красива - именно с цел да неутрализират останалите, айде да ги наречем несъвършенства.

И аз съм фен на теорията - взели се и заживели щастливо до края на дните, но природата не работи така. Поне не в мъжкия свят. За да е по-нагледно си представи как само преди 50г. средностатистическият ерген са го сравнявали с мъжете от цялото село. След десетилетия, вече го сравняват с мъжете в целия град, а в днешно време, благодарение на технологиите го сравняват с мъжете от целия свят.

Понеже знам, че те бива с числата, вече си пресметнала колко пъти се е вдигнал броя на офертите към всяка една жена. Ако до вчера жените са имали по 1-2 предложения(очи в очи), днес имат 100-ци, ако не хиляди. Е, при така сложените факти на масата, коя жена не би се възползвала от ситуацията? - Разбира се, че ще си вдигне критериите.

Затова мъжете трябва да сме адаптивни и креативни, а не идеалисти. Идеализма и романтиката ги оставяме на вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не ме мисли мене. Себе си оправяй.

Спри да обиждаш жените.

Колкото пъти обидиш ще те пращам да си търсиш мъж

Я попитай сега Матейко колко са му космати краката и остави жените на мира.
              Може и да се противи онлайн ама офлайн май много му се иска.
              Last edited by polax; 16.11.2024, 14:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

А ти си вземи заместител на мъж с батерия, размер 22
                Не ме мисли мене. Себе си оправяй.

Спри да обиждаш жените.

Колкото пъти обидиш ще те пращам да си търсиш мъж

Я попитай сега Матейко колко са му космати краката и остави жените на мира.
                Last edited by Selena2024; 16.11.2024, 11:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Намери си и ти накрая мъж да мирясаме.
                  А ти си вземи заместител на мъж с батерия, размер 22

Коментар

Да не би да сте много работливи, младите жени.

Повечето семейни мъже са се превърнали в путьовци и путинки, които ви слугуват, слушат ви и треперят да не би да ги зарежете.

Лично мнение,
                    Жената обича мъжа да е мъж и да се държи мъжки, така че ако той се съпротивлява, тя може и да му мърмори, но вътрешно одобрява тази съпротива. Все пак е мъж и това е нормално. Ако обаче мъжа всячески и угажда, тя започва да го мисли за путьо и да го тормози още повече.

Така че мъжа не трябва да угажда на жената, особенно когато става въпрос за женски работи. В никакъв случай не трябва да мие чиниите, да пуска прахосмукачката, да си оправя леглото след ставане, да пере, да готви и т.н. Което обаче си е мъжка силова работа, трябва да я свършва без да каже гък и без да се помайва.

Също така жената не обича да взема решения и очаква всички важни семейни решения да ги взема мъжа. Ако той обаче се колебае както нея, пак започва да го смята за путьо. Нейните решения се свеждат до това в кой точно шкаф да подреди чорапите и в кой - бельото. В най-лошия случай всема решения как да се разместят мебелите, като това решение и струва месеци терзания. За всичко останало мъжа трябва да взема окончателните решения, при това трябва да ги взема бързо и уверено. Това го очакват и самите жени.

Например груба грешка е мъжа да пита жена си какъв модел кола трябва да се купи, какъв цвят, колко конски сили, за колко пари - всичко това ще доведе до това жената да си мисли, че нейният мъж е неуверен, което всъщност ще го компрометира в нейните очи. Всъщност мъжа трябва просто да купи колата, която най-много му харесва, и чак след това да информира жената да дойде да я види и да се повози малко. Тя ще е щастлива , ще одобри действията на мъжа си, и в най-лошия случай ще коментира цветът на колата и това дали има огледалце на сенника на нейното място до шофьора. Това по истински случай - наскоро купих джип за 80к без дори да я уведомя предварително. Най-интересното е това, че вместо да започне да ми мърмори както винаги, тя прие това мое решение без да каже гък и без да се нацупи, че скоро не съм я водил на МОЛ.

Тази история има и продължение. Два-три месеца след това реших да си купя нов стол за пред компютъра, защото стария много му се беше олющила изкуствената кожа. И тогава отидох да питам жена ми, ама вече си бях избрал няколко алтернативи от 250 до 600 лв. И както се очакваше, започна да ми мърмори и дори се стигна дотам да и лопна вратата и да и кажа да върви на майната си. След това се върнах на компютъра и нарочно купих най-скъпия стол. След 2 дена той пристигна и чак тогава тя разбра, че наистина съм го купил И ооо женски мозък - този път не ми каза нищо и не ми се разсърди. От този случай си вадя извода, че моята грешка е била в това, че съм я питал, и така съм назорил нейния мозък да взема решения, а тя това явно най-много го мрази.
                    Last edited by Mateev; 16.11.2024, 11:50.

Коментар

Повечето семейни мъже са се превърнали в путьовци и путинки, които ви слугуват, слушат ви и треперят да не би да ги зарежете.

Лично мнение,
                      Намери си и ти накрая мъж да мирясаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Не искам да те възпитавам! Само ще ти помогна да осъзнаеш някои неща...

Не слагай всички жени под общ знаменател!

Хората са несравними. По какво да ги сравним? По тегло, възраст, вероизповедание, убеждения, сексуални предпочитания, емоционална интелигентност... Коя е най-добрата жена? Тази, която ще те приеме с всичките ти недостатъци...

Като говориш (с пренебрежение, огорчение, насмешка... ) за всички жени, имаш пред вид обобщен образ на жените в твоето обкръжение. Това са жените, които ти привличаш с твоето поведение. Образа, който ти сам си създал. Ако не ти харесват жените, значи образа ти не е истински. Това не си истинския ти, а някой друг - желан от теб.

И... не е необходимо да си готин и да те харесват всички жени. Достатъчно е само една да те харесва, но точната...

Всяка работа трявба да се свърши, когато й е времето. Като пропуснеш подходящия момент, работата изисква повече време, усилия и енергия, и резултата не е гарантиран.

В живота е така -
                        ако даваш повече, отколкото получаваш, е лошо. Ако получаваш повече, отколкото ти даваш, е дваж още по-лошо. Кое си избираш???

И така... като си навъртял километража... какво очакваш насреща? При всички положения, за да е устойчиво, трявба да е съизмеримо.

И... внимавай да не попаднеш в бенда на Мирко и Евго. Единия пее, че много бил желан като съпруг, пък другия - че всички жени били мързеливи, меркантилни и не-знам-си-какви...

Наздраве!!!

Лично мнение,

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Айде сега, лепна етикет на Мирко за да сипеш и на мен.

Така е, хората които не играят по чужда свирка, обикновено ги титуловат с красноречиви епитети. Нещата които пишеш са верни, но е редно да вметнем, че все пак сме в нета и всеки има пълна свобода да гради имиджа, който поиска.

Единственото, което ме озадачава са мотивите на всички жени да превъзпитават мъжа. Благодарение на този ваш женски недостатък, шансовете на всеки един макак да се размножи, неимоверно нарастват. А после се сърдите, що мъжете се адаптирали по вашите потребности ?

Не искам да те възпитавам! Само ще ти помогна да осъзнаеш някои неща...

Не слагай всички жени под общ знаменател!

Хората са несравними. По какво да ги сравним? По тегло, възраст, вероизповедание, убеждения, сексуални предпочитания, емоционална интелигентност... Коя е най-добрата жена? Тази, която ще те приеме с всичките ти недостатъци...

Като говориш (с пренебрежение, огорчение, насмешка... ) за всички жени, имаш пред вид обобщен образ на жените в твоето обкръжение. Това са жените, които ти привличаш с твоето поведение. Образа, който ти сам си създал. Ако не ти харесват жените, значи образа ти не е истински. Това не си истинския ти, а някой друг - желан от теб.

И... не е необходимо да си готин и да те харесват всички жени. Достатъчно е само една да те харесва, но точната...

Всяка работа трявба да се свърши, когато й е времето. Като пропуснеш подходящия момент, работата изисква повече време, усилия и енергия, и резултата не е гарантиран.

В живота е така -
                          ако даваш повече, отколкото получаваш, е лошо. Ако получаваш повече, отколкото ти даваш, е дваж още по-лошо. Кое си избираш???

И така... като си навъртял километража... какво очакваш насреща? При всички положения, за да е устойчиво, трявба да е съизмеримо.

И... внимавай да не попаднеш в бенда на Мирко и Евго. Единия пее, че много бил желан като съпруг, пък другия - че всички жени били мързеливи, меркантилни и не-знам-си-какви...

Наздраве!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19

Особено долните...
                            А ти каниш ли си приятелки у вас? Идват ли,

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

както казва моя човек, мирко
                              ако сега избора е между котки и макаци
                              след 20-30 години избора ще се свежда до
                              африканци и пакистанци
                              Не мисля. Много си черноглед.
                              Last edited by X_Y; 16.11.2024, 10:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

в такъв случай, шансовете на жените да отглеждат по няколко котки
                                доста ще се увеличат
                                Приятелю, добре дошъл в женския свят . Изборът винаги е бил между котки и макаци

Коментар

Working...
                                X