IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes

Нямам предвид теб относно ниското Ай Кю. А кой какъв портфейл върти няма голяма връзка с Ай Кю.Все пак професорите и доцентите не се славят като много богати. А едни от най-богатите хора, които познавам са със средно образование.
    И никакви стереотипи не са ми набивани, напротив майка ми ме учеше да бъда добър с жените.
    И баланс има ЕДИНСТВЕНО, когато мъжът е безспорен водач.Няма никакво значение култура, образование,Ай Кю и така нататък.
    Ааааа има, имаааа.

За другото не си прав.

И не бъркай акъл с образование.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

То тя губи, като не ни запознаваш. След 40 г. мъжете няма да я търсят изобщо.

Аз няма да казвам, че ти ме препоръчваш.
      Не го слушай Мирко. Купи си едно пиано, един бар стол и си сложи питието отгоре. Всяка жена, която се качва пеша нагоре, ще почука на вратата ти, щом чуе първите акорди. Остава ти само усилието да станеш и да й отвориш. Ще трябва, обаче, да дръпнеш шалтера на асансьора, все пак има някои тънкости.

Коментар

Ако не друго поне на самочувствие го докарваш, ама не ти помага.

Коментар

Е тя с други неща се занимава. Така че ще се въздържа.
          Казал съм ти какво да правиш-днес е петък, отиваш довечера в някой пиано бар и действаш.Пълно е със самотни жени.

Коментар

Сън няма да те хване, ако не се заядеш с мен.Явно те влече.Наистина ми е непонятен подобен манталитет. Но явно в тоя форум е често срещан.
            Защо го приемаш като заяждане? Просто виждам нещата по друг начин. Мисля, че не си прав в случая, а ти се сърдиш.

Коментар

Може да ми дадеш нейния фейсбук. Ще й пиша културно, пък каквото стане.

Хубаво ще й пишеш, ама ще трябва и някой лев за билет да платиш, че била от провинцията, която ти така не харесваш.

Коментар

Живеят в различни градове, движат в различни среди, пък и не ми е някаква близка,та да тръгна да я запознавам. На Евго съм му казал какво трябва да прави и от него си зависи.Все пак живее в София. Ерген със собствен апартамент в София е огромно преимущество.
                Може да ми дадеш нейния фейсбук. Ще й пиша културно, пък каквото стане.

Last edited by Evgo; 15.11.2024, 16:38.

Коментар

Аз ако бях свободен изобщо нямаше да се колебая да я поканя на среща. Има всичко, което търся в една жена-добре изглежда, слаба е,образована, скромна,интелигентна,не е курволяк, семейно ориентирана е.
                  Затова се учудвам,че няма тълпи мъже да се бият за нея.
                  Е ти сега с какво си зает?

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Не е преживял травма в детството, а е придобил нарцисизъм. По-късно силен егоизъм, меркантилност и т. н.
                    Най-вероятно, проблемът не е в моя телевизор, предвид колко е лоша демографията в България и колко несемейни хора в зряла възраст има.

Коментар

Няма как да разбереш, щото не си срещала такъв мъж.Като видят слаб мъж жените естествено не смятат,че трябва той да е лидерът в двойката.Дори да е богат и известен .И друг път съм давал примера с Джони Деп-секссимвол,богат,известен и жена му се беше изср...а в леглото. Буквално.
                      Андрю Тейт казва много верни неща,но това не означава,че ми е любимец. Възползвал се от познанията си за жените, за да ги експлоатира.Освен това начинът,по който говори бързо, на висок тон и с напрежение е противоположното на мъжко поведение.
                      А психично болен е един човек, който си избива комплексите в анонимен форум като обижда и подиграва хора ,без да е предизвикан по никакъв начин. Нормално ли е според теб подобно поведение?Това говори за сериозни психически проблеми.
                      А и в разговора се включи персона с ниско Ай Кю,която и понятие си няма от това,което пиша и го изкарва точно противоположното.
                      Мдам. Толко ѝ е ниско ”ай кюто” на персоната, че върти портфейл дето си го виждал само в сънищата си.

Пак ти казвам много те тормози дали мъжът е “слаб” или “силен”. Тези стереотипи са ти набили и оттам имаш грешки в анализа.

Културните хора си живеят по двойки без драма кой “води”, но идеята не пробива при теб.

Простичко казано за едни работи “води” мъжът, а за други “води” жената.

Няма ли баланс има проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Е къв приятел си ти, макар и виртуален, запознай наш Евго с жената, ще направиш услуга и на двамата, евентуално?
                        Гледам го, че се захласва по "въображението на "симпатягата" пинокио
                        Взе ми го от устата. Евго е уреден.

Коментар

Аз ако бях свободен изобщо нямаше да се колебая да я поканя на среща. Има всичко, което търся в една жена-добре изглежда, слаба е,образована, скромна,интелигентна,не е курволяк, семейно ориентирана е.
                          Затова се учудвам,че няма тълпи мъже да се бият за нея.
                          Е къв приятел си ти, макар и виртуален, запознай наш Евго с жената, ще направиш услуга и на двамата, евентуално?
                          Гледам го, че се захласва по "въображението на "симпатягата" пинокио

Коментар

Не става въпрос за 20 годишни мъже, щото тя е на 36 години.Все пак ще я търси за връзка не някой 20 годишен хлапак,а мъж,който знае какво иска от живота.
                            Тези 35-45г. мъже като за нея, които знаят какво искат от живота рядко са свободни но някой разведен, който може да я оцени по-може. Да и пожелая да си намери някой подходящ.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Евгич, няма никаква вродена програма. Идваш на този свят гол, бос и безпомощен и започваш да пълниш празната си глава с всички постановки на социума. Какъвто багаж поемеш, с такъв ще си ходиш цял живот. Можеш по-късно да се учиш в движение, но това също става през призмата на това, което си напълнил в главата през първите години на пребиваване на този свят. Има наследяване на определени мозъчни структури, но те не са предпоставка сами по себе си - трябва да бъдат използвани по линия на социалните внушения в ранните години. Неокортексът на всеки един човек е по-уникален и от пръстовите отпечатъци и затова сме толкоз различни. Примерно и двамата с теб искаме да мачкаме нещо, но ти виждаш бицепси, а аз - цици. Трети може да вижда на перуанска овца вимето. Видял си мацка - самотна, без жилище и малко бедна. Защо не видя мацка - жадна да даде любов, да намери пристан и доста смирена? Тук някъде ти куца възприятието - гледаш жена, а виждаш уред "прескочи коза", гледаш камерунски пръч, а виждаш епилирани бицепси. Някъде в детството си преживял травма и виждаш картините, закачени наопаки. Купи си огледало за обратно виждане или свий това от колата на съседа през нощта и гледай на света през него.
                              Не е преживял травма в детството, а е придобил нарцисизъм. По-късно силен егоизъм, меркантилност и т. н.

Коментар

Няма как да разбереш, щото не си срещала такъв мъж.Като видят слаб мъж жените естествено не смятат,че трябва той да е лидерът в двойката.Дори да е богат и известен .И друг път съм давал примера с Джони Деп-секссимвол,богат,известен и жена му се беше изср...а в леглото. Буквално.
                                Андрю Тейт казва много верни неща,но това не означава,че ми е любимец. Възползвал се от познанията си за жените, за да ги експлоатира.Освен това начинът,по който говори бързо, на висок тон и с напрежение е противоположното на мъжко поведение.
                                А психично болен е един човек, който си избива комплексите в анонимен форум като обижда и подиграва хора ,без да е предизвикан по никакъв начин. Нормално ли е според теб подобно поведение?Това говори за сериозни психически проблеми.
                                А и в разговора се включи персона с ниско Ай Кю,която и понятие си няма от това,което пиша и го изкарва точно противоположното.
                                Това с Джони Деп стана достояние на всички, след като се разделиха и за да се злепоставят.

Може да се е случило след анален секс, например,

Коментар

Working...
                                X