IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten

в такъв случай, шансовете на жените да отглеждат по няколко котки
    доста ще се увеличат
    Приятелю, добре дошъл в женския свят . Изборът винаги е бил между котки и макаци

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Пък ти само за пари и имоти мислиш.
      Не мисля за тези неща. Просто пиша в имотната тема, която е доста посещавана. А вие си правите щеги на мой гръб.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

И аз пичуи с плочи и бицепси.
        Това по дефолт

Коментар

И за пичуи с плочки и бицепси.
          Last edited by polax; 15.11.2024, 21:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
            Това е вярно, че искат да превъзпитават мъжа, обаче самите те са уникално мързеливи и все гледат да се скътават и да направят някой номер.

Коментар

• Това е вярно, че искат да превъзпитават мъжа, обаче самите те са уникално мързеливи и все гледат да се скътават и да направят някой номер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Айде сега, лепна етикет на Мирко за да сипеш и на мен.

Така е, хората които не играят по чужда свирка, обикновено ги титуловат с красноречиви епитети. Нещата които пишеш са верни, но е редно да вметнем, че все пак сме в нета и всеки има пълна свобода да гради имиджа, който поиска.

Единственото, което ме озадачава са мотивите на всички жени да превъзпитават мъжа. Благодарение на този ваш женски недостатък, шансовете на всеки един макак да се размножи, неимоверно нарастват. А после се сърдите, що мъжете се адаптирали по вашите потребности ?
                Тука има рационално зърно. Ако всички жени си вдигнат критериите, а не полите, шансовете за макаците значително ще намалеят

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19
                  Наздраве! Сипах си един Джеймсън.
                  Наздраве
                  Дънките=главата
                  Last edited by danetha; 15.11.2024, 19:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Мъжка солидарност???
                    Да си солидарен с мъж, даже ако виждаш че е откровен идеот? Да си солидарен с него, само защото е мъж?
                    Това не те ли прави и теб идеот???

Да-да, да видим... заблудите са толкова много, че ще ми трябва доста време да ги изброя... А дали си струва? Да изговоря неща, които са ми неприятни даже да си ги помисля???

Светът е огледало. Каквото излъчваш, това ще получиш насреща...

Истините са прости и ясни. Нищоправенето поражда кухи мисли и бездействие...

Всички сме свързани с тъкни и невидими нишки с други хора - приятели, роднини, колеги, клиенти... Съобрзяваме се с тях... кога повече, кога по-малко... И... признаването на окровенната простотия и неграмотност ги утвърждава, стандаартизира, и... стимулира още простотия. После... като се поогледаш... се чудиш откъде се навъдиха толквоа глупаци...

Откъде ли??? Сам си ги отгледал???
                    Айде сега, лепна етикет на Мирко за да сипеш и на мен.

Така е, хората които не играят по чужда свирка, обикновено ги титуловат с красноречиви епитети. Нещата които пишеш са верни, но е редно да вметнем, че все пак сме в нета и всеки има пълна свобода да гради имиджа, който поиска.

Единственото, което ме озадачава са мотивите на всички жени да превъзпитават мъжа. Благодарение на този ваш женски недостатък, шансовете на всеки един макак да се размножи, неимоверно нарастват. А после се сърдите, що мъжете се адаптирали по вашите потребности ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Хайде сега и претенции. Женените мъже са одобрени от други жени за съпрузи,значи стават
                      Прати й ми снимките и кратко резюме.
                      Йок. Чао.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19

Наздраве! Сипах си един Джеймсън.
                        Наздраве! Аз съм на жони! Легам си за сиестата - га се събудя ще валят оферти

Миро е декласиран. Няма как.

Път на младежта!

Коментар

Не си живяла в малък град и не знаеш колко са кът жените. Такива, които да отговорят на критериите ми пък са много, много малко.
                          Така е.

Дори в София положението е като на обран бостан. Нали сте чували, че има глад за кадри. И при булките също е така.

Бяха ми казали, че по време на пандемията някакъв нахакан и татуиран пич отишъл като доброволец в лагера с украинки. Имал задни мисли да докопа нещо, но не знам дали е успял.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Е сега вече събра де що има из околните теми. Ще дойде и Матвеевич - той още храни мили спомени от ранните съпружески години.
                            И той женат. Не пойдет!

Язък за косматите крака …

Ергени търсим.

Коментар

Не си живяла в малък град и не знаеш колко са кът жените. Такива, които да отговорят на критериите ми пък са много, много малко.
                              Стисльо

Коментар

Е там е работата - супер цици има. Затуй не му я предлагам на Евго - тя си мисли, че сте расови мъже със съхранени традиции и морал.

Няма сега да се излагаме.
                                Е сега вече събра де що има из околните теми. Ще дойде и Матвеевич - той още храни мили спомени от ранните съпружески години.

Коментар

Working...
                                X