If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде сега, лепна етикет на Мирко за да сипеш и на мен.
Така е, хората които не играят по чужда свирка, обикновено ги титуловат с красноречиви епитети. Нещата които пишеш са верни, но е редно да вметнем, че все пак сме в нета и всеки има пълна свобода да гради имиджа, който поиска.
Единственото, което ме озадачава са мотивите на всички жени да превъзпитават мъжа. Благодарение на този ваш женски недостатък, шансовете на всеки един макак да се размножи, неимоверно нарастват. А после се сърдите, що мъжете се адаптирали по вашите потребности ?
Тука има рационално зърно. Ако всички жени си вдигнат критериите, а не полите, шансовете за макаците значително ще намалеят
Мъжка солидарност???
Да си солидарен с мъж, даже ако виждаш че е откровен идеот? Да си солидарен с него, само защото е мъж?
Това не те ли прави и теб идеот???
Да-да, да видим... заблудите са толкова много, че ще ми трябва доста време да ги изброя... А дали си струва? Да изговоря неща, които са ми неприятни даже да си ги помисля???
Светът е огледало. Каквото излъчваш, това ще получиш насреща...
Истините са прости и ясни. Нищоправенето поражда кухи мисли и бездействие...
Всички сме свързани с тъкни и невидими нишки с други хора - приятели, роднини, колеги, клиенти... Съобрзяваме се с тях... кога повече, кога по-малко... И... признаването на окровенната простотия и неграмотност ги утвърждава, стандаартизира, и... стимулира още простотия. После... като се поогледаш... се чудиш откъде се навъдиха толквоа глупаци...
Откъде ли??? Сам си ги отгледал???
Айде сега, лепна етикет на Мирко за да сипеш и на мен.
Така е, хората които не играят по чужда свирка, обикновено ги титуловат с красноречиви епитети. Нещата които пишеш са верни, но е редно да вметнем, че все пак сме в нета и всеки има пълна свобода да гради имиджа, който поиска.
Единственото, което ме озадачава са мотивите на всички жени да превъзпитават мъжа. Благодарение на този ваш женски недостатък, шансовете на всеки един макак да се размножи, неимоверно нарастват. А после се сърдите, що мъжете се адаптирали по вашите потребности ?
Не си живяла в малък град и не знаеш колко са кът жените. Такива, които да отговорят на критериите ми пък са много, много малко.
Така е.
Дори в София положението е като на обран бостан. Нали сте чували, че има глад за кадри. И при булките също е така.
Бяха ми казали, че по време на пандемията някакъв нахакан и татуиран пич отишъл като доброволец в лагера с украинки. Имал задни мисли да докопа нещо, но не знам дали е успял.
Коментар