Първоначално изпратено от Тъпо парче
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Еее*аси яката тема съм изпуснал...то верно скука в тоя форум, ама като не вървят сериозни теми, ще караме по нагона
Аз като виден математик, повреден от НПМГ (нали знаете - влизаш едностранно развит, за да излезеш многостранно развит, но излизаш странно развит), ще ви кажа най-хубавото качество на жените - дори Лайбниц го е нарисувал - женските крачета - градските легенди са, че символа за интеграл, е всъщност перфектната форма на женския крак В последствие малко поизменен, за да не ревнуват грозните. В този смисъл съм 100% с бай Стамен железаря...оп. тракториста. Само да са с фино глезенче, че иначе ЕГН-то ги прави сумистки (това от класовете по биология).
И за да не ви е скучно:
С морала да започнем братя,
морала туй си е морал
но всеки плод е на е....а
бащата майка му е…..л
п.п Лелчее, залагам на Даниела - каква е наградата ако съм уцелил? Това, заедно с Цветелина, Росица и Десислава са ми имената, които събуждат най-еротичните ми спомени от живота. Не мисля, че съм в състояние да откажа на жена с такова име
- 1 like
Коментар
-
Беше приятно в компанията ви ! Готина нощ на всички !
https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=x-64CaD8GXw
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ами аз не разбрах точно какво каза, но това е най-приятно в разговор с една жена.
Хубава нощ ! Явно есето няма да се случи поне , не днес
пп. Извън темата ви, но по темата с есето - момчета , забелязали ли сте , колко непостоянни сте станали ?!
На нас жените ли се дължи , на вас или друго ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Надявах се на различно обяснение .
Фазана ... Бих казала , че са привличащи . Мъжките . Не задължително красиви
И не всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ми такъв съвет даде на друг нерешителен участник спрямо жена посрещнала го по пеньоар
Явно ще е интересно да почна от начало . Благодаря !
(това с пеньоара е култово ! Не знаех , че още се употребяват )
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПомъчих се да отгатна името ти, но всичко което успях е Йесплийз.Last edited by Ender; 24.04.2020, 00:53.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не знаех .
Коментар
-
Помъчих се да отгатна името ти, но всичко което успях е Йесплийз. Да не се засегнеш нещо.
Иначе името сигурно си говори. Веднъж с една жена бяхме на природа. Видяхме мъжки фазан. Тя каза "Много е красив... всъщност всички мъжки са красиви"
Фазана ... Бих казала , че са привличащи . Мъжките . Не задължително красиви
И не всичкиLast edited by Lelq; 24.04.2020, 00:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Касата на външната врата здрава ли е? Щото лирическият герой не си поплюва
Коментар
-
Интересно !
В името ми има и съгласие и покана
Какво ли би ми обяснил героят ?
- 1 like
Коментар
-
Интересно !
Иначе името сигурно си говори. Веднъж с една жена бяхме на природа. Видяхме мъжки фазан. Тя каза "Много е красив... всъщност всички мъжки са красиви"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Я, беж да почерпиш в кръчмата! Тук е нещо така неудобно за фусти и кринолини.
Коментар
-
Аз пък се сещам за една пиеса, която съм гледал.Главната героиня се казваше Неда. Сещате се, Не Да. Търсеше любовта и др. такива. И там един от героите и обясни, че една жена не може да е Не. Затова обръщенията са Ма-Дам, Же-На. Интересна пиеса беше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеХа, здравей Лелче, твоите думи ме подсетиха за една новела на Колдуел - Jenny by nature , на български заглавието беше преведено "Джени, жена по природа". Наздраве и хубава вечер.
Коментар
Коментар