IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз си изказвам моята гледна точка. Евго също е казвал, че иска деца. Затова му давам и съответните съвети като на мъж,който иска деца.
    Иначе поздравления за петте деца. Да са ти живи и здрави.Децата са най-важното нещо на света. Аз също исках повече деца, но заради здравословните ми проблеми реших да си остана с две.
    Евгича иска як батко! деца от тая работа няма да се получат.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

5 са децата от известно време! И отново казвам ,кое го прави задължително ?! За теб и за мен може но има тенденция на бездетие!
      Аз си изказвам моята гледна точка. Евго също е казвал, че иска деца. Затова му давам и съответните съвети като на мъж,който иска деца.
      Иначе поздравления за петте деца. Да са ти живи и здрави.Децата са най-важното нещо на света. Аз също исках повече деца, но заради здравословните ми проблеми реших да си остана с две.

Коментар

Доколкото си спомням ти твърдеше,че имаш три деца. Значи за теб децата са приоритет. За мен децата са най-важното нещо на света и колкото повече деца, толкова по-успешен е един човек. Естествено ако не мизерстват.
        5 са децата от известно време! И отново казвам ,кое го прави задължително ?! За теб и за мен може но има тенденция на бездетие!

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Защо пък да е задължително всеки да има дете?! Има и мода на бездетни!
          Доколкото си спомням ти твърдеше,че имаш три деца. Значи за теб децата са приоритет. За мен децата са най-важното нещо на света и колкото повече деца, толкова по-успешен е един човек. Естествено ако не мизерстват.

Коментар

Какво ниво имаш пък ти?Какво си постигнал в личен и професионален план?Смеят ти се хората на"изобретенията",жените бягат от теб.Не си богаташ като Матейко.Нито имаш кариера като Селенка, или пък да имаш 10 апартамента в София като Радко. Живееш си в някакъв измислен свят.
            Маотейко е мЕлеонер страшен , дамата нЕма да обсъждам , ратко е играч , върти ги нещата ,може да е на дребно , ама действа! Най нефелен е евгича!

Коментар

Затова не си вземай никога жена с дете. Аз например бих взел някоя с пораснали деца,които живеят отделно, но ти като нямаш деца трябва да създадеш свои,а не да гледаш чужди деца.Едно е някоя наборка с дете на 25 години,друго жена на 30 с дете в детската градина. Бягай от такива.
              Защо пък да е задължително всеки да има дете?! Има и мода на бездетни!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

"2 апартамента в СФ съм купил..."

Нали не си забравил, че - тати е печелил и купувал апартаменти и имоти, а ти сега "осребряваш"/продаваш... Толкова имот е купил тоя човек, че ти не моЕш само да ги боядисаш...

И му завиждаш на тоя човек, и го определяш като "лош инвеститор" - и ЗАЕДНО с останалите наследници - "осребрявате"... , т.е. - придобиваТЕ "ново" имущество.

"2 апартамента в СФ съм купил" - при горните условия и с парите от влога на мама в ДСК, а тя е наследника на (кого) ... на тати....(със слабата инвестиционна култура)...

Айде сега - ти имаш думата: кажи как си работил на 2 места и си купувал маркови костюми (и боксерки) и как си пестил "от закуски" и как си спестил милион и половина за 2 апартамента в СФ.

Ама аз ти вЕрвам, де!
                Мани го бе
                Last edited by mibova; 18.06.2025, 17:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

.....

Аз също имам своите постижения, но отчет тук няма да давам. 2 апартамента в СФ съм купил, знаеш колко поскъпнаха напоследък.

"2 апартамента в СФ съм купил..."

Нали не си забравил, че - тати е печелил и купувал апартаменти и имоти, а ти сега "осребряваш"/продаваш... Толкова имот е купил тоя човек, че ти не моЕш само да ги боядисаш...

И му завиждаш на тоя човек, и го определяш като "лош инвеститор" - и ЗАЕДНО с останалите наследници - "осребрявате"... , т.е. - придобиваТЕ "ново" имущество.

"2 апартамента в СФ съм купил" - при горните условия и с парите от влога на мама в ДСК, а тя е наследника на (кого) ... на тати....(със слабата инвестиционна култура)...

Айде сега - ти имаш думата: кажи как си работил на 2 места и си купувал маркови костюми (и боксерки) и как си пестил "от закуски" и как си спестил милион и половина за 2 апартамента в СФ.

Ама аз ти вЕрвам, де!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

нямам апартаменти а маломерки
                    и не ме замесвай във вашите си отношения с пирамид
                    Давам те като пример за успял човек.А какво означава маломерка-не е ли апартамент ,но с по-малка квадратура?

Коментар

Какво ниво имаш пък ти?Какво си постигнал в личен и професионален план?Смеят ти се хората на"изобретенията",жените бягат от теб.Не си богаташ като Матейко.Нито имаш кариера като Селенка, или пък да имаш 10 апартамента в София като Радко. Живееш си в някакъв измислен свят.
                      нямам апартаменти а маломерки
                      и не ме замесвай във вашите си отношения с пирамид
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Недей да гомислиш бай си Тодора. (Не си му нито на годините, нито на акъла, нито на нивото.) И не.му измисляй глупости за личния живот, дето никога не ги е имало. И дай да ти видим НЛО-тата, че досега, само ментета.

Коментар

Мен много точно ме беше описал какъв психологически тип съм. Като за тоя тип било характерно,че често работели в правоохранителните органи.А аз тогава не съм казвал къде работя,щото още бях на служба.
                          А за бай Тодор няма нужда професионален психолог да му прави анализ. Живота му е провал-две жени са избягали от него, мисли се за велик изобретател, а всъщност нищо не е изобретил и си избива комплексите в тоя форум.
                          Но ми е чудно,че точно мен е взел на прицел при положение, че и двамата сме от малки градове, сами сме си пробивали път в живота, работели сме във военизирани структури и двамата сме по-скоро ляво настроени,а не ултрадесни каквито са повечето във форума.Но явно не може да преживее факта, че не лижа задника на Путин.
                          Недей да гомислиш бай си Тодора. (Не си му нито на годините, нито на акъла, нито на нивото.) И не.му измисляй глупости за личния живот, дето никога не ги е имало. И дай да ти видим НЛО-тата, че досега, само ментета.

Коментар

Жените реагират на едно и също мъжко поведение на всякаква възраст. [По различен начин] Имам приятел на 51 години,а гаджето му е на 25 години И доста прилично си изглежда. А той дори няма собствено жилище в София, а живее под наем. Добре е финансово,но в никакъв случай не е богат,а и си пада доста скръндза и не е по харченето на пари. Нито пък изглежда добре,щото вече е побелял и с шкембе.
                            Подобни примери колкото щеш,така че изобщо не е проблем за Евго да си хване жена в София стига да спазва това, което му казвам. [А, да ти е хрумвало че, и той може Правилната, Своя човек, да търси?] А и не само аз.
                            И да допълня: НАЙ - важното е, пред своя о ект на желанията, да НЕ се правиш на маймуна. Ако в Господ решил, по-късно, той(тя) ще те прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така е.

Обаче съм забелязал и друго, при хора на 30+ и 40+, които имат деца от други връзки. Жените не искат да раждат от новия си партньор и мъжът не иска да гледа чуждо дете. И мъжете се стискат, искат да правят секс, но не искат да си харчат парите по новата жена и да дават пари за сметки. Казвам го на база двойки, които са били мои наематели.
                              Затова не си вземай никога жена с дете. Аз например бих взел някоя с пораснали деца,които живеят отделно, но ти като нямаш деца трябва да създадеш свои,а не да гледаш чужди деца.Едно е някоя наборка с дете на 25 години,друго жена на 30 с дете в детската градина. Бягай от такива.

Коментар

Пълно е с примери,когато необразовани мъже свалят образовани жени. Даже на морето съм виждал някакъв ръб ,че беше свалил една чехкиня.Супер красавица, а оня ръб не знаеше английски и разговаряха с жестове. Да не говорим, че има случаи жени с положение в обществото да стават любовници на най-големите отрепки,които са лежали по затворите.
                                Така е.

Обаче съм забелязал и друго, при хора на 30+ и 40+, които имат деца от други връзки. Жените не искат да раждат от новия си партньор и мъжът не иска да гледа чуждо дете. И мъжете се стискат, искат да правят секс, но не искат да си харчат парите по новата жена и да дават пари за сметки. Казвам го на база двойки, които са били мои наематели.

Коментар

Working...
                                X