Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Семейството не е мерки и теглилки и секс.Това са два вола впрегнати в общ впряг и всеки трябва да допринася с каквото може и колкото са му силите за общото предприятие.На който му се скита да не създава семейство и да не прави деца безотговорните не трябва да се размножават.Такива боклуци какви деца ще създадат и възпитат.Всеки казва АЗ и смята че другите са му длъжни
Браво - този път си много точен..
- 3 Харесвания
Коментар
-
бай Стамен Тракториста , добре, че върна темата- виж колко е интересно със умни жени сега..
Момчета , Вие ме учудвате..Едно от важните неща да сте успешни в отношенията си със жените е да не се страхувате от тях и да нямате комплекси..Свиквайте и това се учи- разговори срещи- това е играта..Защо ги гоните..Last edited by Kiro; 06.05.2020, 18:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Разбирам го Бай Стамен - вижте какво се случи откакто почнаха жените да пишат. Темата се обърна от това какво искаме ние мъжете, в това какво някакви конкретни съфорумки искали/правили/мислили. Динамиката се обърна от това как да си помагаме със жените, на това как да се харесаме на жените. Прочетете още веднъж мненията на жените - всички се върти около тях/нея. На жената целия живот се върти около нея, такива са по природа. Има си специална думичка - солипсизъм. А какво полезно научихме от тях? Освен че имат високи претенци, кариери и други безсмислени неща. Някоя да си написа мерките/килограмите? Да ни научиха как да си сготвим нещо вкусно? Кой ще е новия моден бански това лято?
Едната била красива и умна, другата непукистка. Лично на мен не ми дреме, аз дърти жени като тях не докосвам и с овчарска гега. И ако повечто мъже имаха високи критерии за жените, те щяха винаги да поддържани в добра физическа форма, с дълги коси, да експериментират в кухнята през ден, и на всичкото отгоре да правят масажи на претоварените ни гърбове. А като ги гледам в тая пандемия - рошави, по цял ден с анцузите, с някакви смешни чехли, с по 3-4 килограма отгоре.... мъка, мъка, мъка.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ма вие си търсите половинки се едно сте на пазаря..Явно човек не си ли намери половинката на двайсе и неколко после става ужас.И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те лелите дават мъдри съвети, културни, но са неприложими към младите въртиопашки и старите моми към 40г.
Една приятелка на 35 г, ми сподели, че хората са стани много лоши и егоисти и поради тази причина трудно се намират половинки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да ти кажа, забелязъл съм, във групите за наеми, има мъже/момчета, които тръсят "съквартирантка" за хубави и нагласени апартаменти, мъж не искат.
И от подтекста се вижда, че си търсят приятелка, с която да делят квартирата.
Аз си имам апарт, имам и втори. Просто опитах да реша проблема на въпросните млади жени без жилище.
Можеше да отидем на кафе и да се харесаме, и да свалиме маските.
А, другото, издава отчаяние или - несериозност.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе мислех да пиша в тази тема. Не е моята, а и не се чувствам уютно в нея, но мярнах пост на юзър, мисля, че Евго, в който, перефразирам, разказваше за организиран от него своеобразен кастинг. Предлагаше подслон срещу секс и недоумяваше защо стратегията му не е сработила. Ако това е истна, защото се съмнявам, че е, показва липса на адекватност.
Евго, човече, любов ли дириш, секс ли, проучване някакво ли правиш? Вземи се оправи възприятията. Казвам го най-добронамерено.
Аз съм "провинциалистка" и изобщо не съм се блазнила от възможността за софийски резидънс.
Само резидънс ли можеш да предложиш, Евго? Ти, сам по себе си, не си ли интересен?!
И от подтекста се вижда, че си търсят приятелка, с която да делят квартирата.
Аз си имам апарт, имам и втори. Просто опитах да реша проблема на въпросните млади жени без жилище.
Можеше да отидем на кафе и да се харесаме, и да свалиме маските.
Коментар
-
Не мислех да пиша в тази тема. Не е моята, а и не се чувствам уютно в нея, но мярнах пост на юзър, мисля, че Евго, в който, перефразирам, разказваше за организиран от него своеобразен кастинг. Предлагаше подслон срещу секс и недоумяваше защо стратегията му не е сработила. Ако това е истна, защото се съмнявам, че е, показва липса на адекватност.
Евго, човече, любов ли дириш, секс ли, проучване някакво ли правиш? Вземи се оправи възприятията. Казвам го най-добронамерено.
Аз съм "провинциалистка" и изобщо не съм се блазнила от възможността за софийски резидънс.
Само резидънс ли можеш да предложиш, Евго? Ти, сам по себе си, не си ли интересен?!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеТоку що писах "До инвестор" модераторите да затворят темата и тука стана боза
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
а защо не казват какво искат?
как пък едно момиче или дори леля, не каза; аз така и така искам това и това от мъжете.
защо трябва цял живот да гадаем! така ли е евго?
Една приятелка на 35 г, ми сподели, че хората са стани много лоши и егоисти и поради тази причина трудно се намират половинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
нашите форумни жени са мъжки момичета
как пък едно момиче или дори леля, не каза; аз така и така искам това и това от мъжете.
защо трябва цял живот да гадаем! така ли е евго?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не че нещо, вСелена, уважавам чуждото мнение и особено се радвам, когато има качествени женски такива, макар и да стоят малко странно в "мъжка тема", ма ти нали беше взела-дала от кУроната? Или тя, кУроната, извади някои първични инстинкти в теб? Чисто любопитство - какво работиш в Испания, при положение че уж си юрист? Не беше ли брокер у Бг или се бъркам?
П.С. И не се учудвай на "топлия" прием - сама си го написала за стъклената къща - виж ситуацията с тнм или Леля и само си извади изводите, ако искаш де, щото много по-лесно е дасе врътнеш и да забиеш в клишетата с умните, красивите и некомплексираните мъже, които чакат чинно в редичка да ги удостоиш с вниманието си
П.П.С. Всеки случай е индивидуален - от немалкия ми опит (без да се хваля, само констатация) бих могъл да кажа, че късметът има огромна роля в една връзка. На Евго бих препоръчал селянче, ама като казвам селянче, имам предвид селянче от село, а не от Пловдив или Варна, както обичаме да се изразяваме "чистокръвните" столичани. Жената, която най-много ме впечатли, беше точно такава.
3П.С. Оф, айде че много се отвлякох, но се сетих за един лаф - като ти каже една жена бройките си (аз винаги питам, както и дали пускат там и как са в секса - това още на първа среща, за да си знаем картите отначало - наречете ме простак, нямам проблем с това), умножавай по три, като ти ги каже мъж - дели на три
Хайде, наздраве, че жената има празник днес
Мислех я за сладка селянка, оказа се прикрита селянка. Била много влюбена........и да потърпя още малко,щяла да вземе решение в моя полза.
Много ми хареса за умножението и делението по 3.
През 1995 г, явно с онзи войник сте имали яко хормони и желание за жени,
Поздрави
- 1 like
Коментар
Коментар