Кво сте го емнали Евго бе, ми мое да не го е кефила нещо точно в този момент - аз съм отказвал на гола жена, щото не ми хареса интимното ѝ окосмяване (харесвам ги чистички и без никакви косми), кво, на всяка ли да се хвърлям? Имах и един друг случай, в който нарочно свалях една, щото ме прецака с приятелката си, която ме кефеше - ми стигнахме пак до събличане и ѝ казах, че си имам приятелка и не съм такъв, извинявам се и т.н. Ситуации най-различни - както казва един приятел - много шамари съм ял, ама и много съм евал. сега се сещам за една такава, като на Евго - отваря ми, а ние слабо се познаваме - питам я дали е сама, съотвено ми казва, че е сама. като я награбих, чудесна работа стана. После ми вика - ма ти откъде беше сигурен, че ще ти пусна. Ми не бих сигурен, отговарям, ма в най-лошият случай щях да изям един шамар, а ти си заслужаваш и цял въргал, а не само един шамар. Стана ѝ хубаво на момичето и ... пак ми пусна
Весели истории, ма остарявам вече, но пък аналите помнят, както казват историците
Наздраве!
Весели истории, ма остарявам вече, но пък аналите помнят, както казват историците
Наздраве!
Коментар