If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами не искам да съм дете на жена ,която не еизградила нормални семейни отношения, а е гледала на брака като средство за печалба.
А и освен майка детето има и баща. Въпросът не е само до парите-за правилното възпитание, отглеждане и дори за щастието на детето са необходими двама родители.Най-често проблеми с правосъдието имат деца на разведени родители, по-вероятно е да станат наркомани, хомосексуални,алкохолици и тем подобни.
Не знам Мире, може и аз да мисля наопаки. Явно затова слагам удебеленото в обратен ред. Смятам, че е в природата на човек, да обича и да бъде обичан, а крайният меркантилизъм е защитна реакция. Определено ще е доста по-трудно да убедиш такава мома, но пък гарантирано след това ще е доста по-вярна. Съответно шансовете за нормални семейни отношения, включващи тропане по масата от страна на мъжа и подчинение от страна на жената, значително нарастват.
сменяме крушки, настройваме каналите на талавизора, поправяме печката и други дребни неща. О как щях да забравя КОЛАТА е 100% наше задължение, а това си е повече от дете, извеждане на бълхарника рано сутрин в кучия студ (не случайно КУЧИ му викат), хвърляне на боклука и т.н и т.н.
не завиждай, пинокчо
той е млад пенсионер
но според мен експедицията по издирването на падналия другар
е започнала доста отдавна
и се е провеждала и в работно време
Коментар