Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
В крайна сметка,въпреки че бях с десет години по-млад от него,понеже това не е моята същност,адски се "изморих" от тоя тип живот само след шест месеца.....
И сега следва най- интересното ....Не бяхме се чували около 25 години,но по стечение на обстоятелствата , преди около две години пак се озовах краткосрочно в Берлин .....Обадих му се....Той ме покани на гости,тъкмо да се запознаел с жената ,с която живее от няколко години - българка....Хапнахме,пийнахме ,поговорихме си за доброто сторо време ,ама с куп недомлъвки,няма как....И си рекох....Ей ,тоя пич май си е седнал вече на гъза,все пак е вече на 60 години...Е да ,ама не...След два дни жена му си замина за кратко за България и той пак ме покани на гости....Отивам аз и какво заварвам....Човекът се опретнал,напълнил масата със салати, мезета...Лошо няма ,ама броя на чашите ми се стори,че е малко в повече... На вратата се звъни и той ми вика да съм отворил на останалата част от компанията....Отварям ....и о чудо,срещу мен - две прекрасни русоляви създания с поне двайсетина години по-млади от мен,а от него с трийсетина години....Последва едно "Привет","Здраствуйте".....и так далее....
След още два дни, пак ме покани да ме запознае с приятелката си полякиня....Просто ,ей така да си полафим тримката....
Бай ти Стамен - никога няма да се умори,докато е жив.....
Коментар