Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Помъчих се да отгатна името ти, но всичко което успях е Йесплийз. Да не се засегнеш нещо.
Иначе името сигурно си говори. Веднъж с една жена бяхме на природа. Видяхме мъжки фазан. Тя каза "Много е красив... всъщност всички мъжки са красиви"
Фазана ... Бих казала , че са привличащи . Мъжките . Не задължително красиви
И не всичкиLast edited by Lelq; 24.04.2020, 00:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Касата на външната врата здрава ли е? Щото лирическият герой не си поплюва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Интересно !
В името ми има и съгласие и покана
Какво ли би ми обяснил героят ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Интересно !
Иначе името сигурно си говори. Веднъж с една жена бяхме на природа. Видяхме мъжки фазан. Тя каза "Много е красив... всъщност всички мъжки са красиви"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Я, беж да почерпиш в кръчмата! Тук е нещо така неудобно за фусти и кринолини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Аз пък се сещам за една пиеса, която съм гледал.Главната героиня се казваше Неда. Сещате се, Не Да. Търсеше любовта и др. такива. И там един от героите и обясни, че една жена не може да е Не. Затова обръщенията са Ма-Дам, Же-На. Интересна пиеса беше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеХа, здравей Лелче, твоите думи ме подсетиха за една новела на Колдуел - Jenny by nature , на български заглавието беше преведено "Джени, жена по природа". Наздраве и хубава вечер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеХа, здравей Лелче, твоите думи ме подсетиха за една новела на Колдуел - Jenny by nature , на български заглавието беше преведено "Джени, жена по природа". Наздраве и хубава вечер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЖени , ще е някоя многопластова , весела , красавица , събирателен образ на всички . Включително и нуждаещите се от свирка и свещ , химери
И на мен , ще е интересно есето . Приятел , го презентира . Моля
Надявам се да не нарушавам правилата в мъжката бърлога с мимолетното ми присъствие и странният ми интерес .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЖени , ще е някоя многопластова , весела , красавица , събирателен образ на всички . Включително и нуждаещите се от свирка и свещ , химери
.....................................
И това ще мине ...
Коментар
-
Жени , ще е някоя многопластова , весела , красавица , събирателен образ на всички . Включително и нуждаещите се от свирка и свещ , химери
И на мен , ще е интересно есето . Приятел , го презентира . Моля
Надявам се да не нарушавам правилата в мъжката бърлога с мимолетното ми присъствие и странният ми интерес .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЪ-ъъъ... коя е Жени?
Коментар
Коментар