Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Няма време и трябва да намеря нещо бързо.
Не усещаш ли колко си повърхностен дори в разговора за бъдещата жена, която ще бъде майка на децата ти, евентуално ?!?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Кога това?! Като направиш 60г юбилей ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мерси, татенце,
В краен случай ще взема и чужденка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЕвго, бягай в Русия, че иначе ще си изтървеш късмета. Хиляди млади жени там стоят с разтворени крака и само чакат някой мъж да им свирне.
https://www.facebook.com/reel/1492555751700552
А ако отидеш в Тайланд и се ожениш за местна жена, каквито ги има под път и над път, държавата ще ти даде като награда 20 000 долара.
https://www.facebook.com/reel/1579142646100544
В краен случай ще взема и чужденка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
И за пореден път ти казвам да си направиш ДНК тест за бащинство, щото на такива като теб жените им слагат рога.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНаистина, на 40+ пикът на сексуалността е отминал и красотата от младостта също я няма..
https://www.facebook.com/reel/1492555751700552
А ако отидеш в Тайланд и се ожениш за местна жена, каквито ги има под път и над път, държавата ще ти даде като награда 20 000 долара.
https://www.facebook.com/reel/1579142646100544Last edited by Mateev; 23.03.2025, 14:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
от 20 жени лирическия герой ареса ергена. Какво повече да говорим.
Поне 90% са в детеродна възраст и поне от далеч ще изглеждат много добре
Не съм гледал и 1 мин. само по реклами съм попадал за некви 10 сек
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАми пак всичко опира до сексуалността.Няма ли я сексуалната тръпка между мъж и жена, няма и любов,възвишени чувства.И "Усещане за жена "наистина е велик филм.Той е точно показване на женската сексуалност и как тя да се разбуди.
Иначе два са най-чувствените ми танци с жени-на едната й обарвах задника, на другата й бръкнах под полата.И в двата случая уж бяха вэъзмутени,ама си личеше, че не са чак толкова.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Лирическият герой ще призная за такъв ако ПОНЕ ВЕДНЪЖ похвали красотата, духовността, интелигентността на ПОНЕ ЕДНА ЖЕНА, а не мускилите, татусите и брадата на поредния гей.
Поне 90% са в детеродна възраст и поне от далеч ще изглеждат много добре
Не съм гледал и 1 мин. само по реклами съм попадал за некви 10 секНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако не е той тая тема замира. Като гледам тук сме все на възраст,когато пикът на сексуалността ни е отминал и го караме повечето време на спомени. Или дори да не е отминал не сме толкова сексуално активни както преди години. Аз вече над година не съм имал сексуални контакти с чужди жени и не искам да си измислям такива, за да съживя темата.Ти и да имаш няма да кажеш, младите спряха и те да пишат,остана един Евго да поддържа огъня.
Имам 2-ма приятели от провинцията. И двамата са алфа мъжкари (проверете си какво значи). От 2008 г си търсят жена по сайтовете за запознанства. И двамата си намериха жени 45+ и няма репродукция. Те някак си са го приели философски и поне секс има. Мъжете са готини и трябваше да свалят млада и готина мацка, не знам защо не се случи. Защото трудно се намирт такива жени и са заети.
Коментар
-
Всяка жена до известна степен е меркантилна,което не е чак толкова лошо.В една връзка финансовите ресурси трябва в по-голяма степен да се осигуряват от мъжа,а жената да роди деца,да ги отглежда и да се грижи за домакинството. Тия й задължения в повечето случаи й пречат да изкарва пари като мъжа.
Така че ако се ожениш нищо лошо няма в това да живеете в твоя апартамент и ти да осигуряваш по-голямата част от доходите в семейството.
Споделям мнението на Кобрата, че трябва да има повече българчета, отгледани от майка и баща. И че ние сме тук временно и няма време.
Коментар
-
Пиши за най-силното си “усещане за жена” като Ал Пачино. Пиши за най-чувствения си танц с жена. Не е необходимо всичко да серазвява експлицитно като прани гащи на простор. Не знам дали хващал нюансът.
Иначе два са най-чувствените ми танци с жени-на едната й обарвах задника, на другата й бръкнах под полата.И в двата случая уж бяха вэъзмутени,ама си личеше, че не са чак толкова.Last edited by mirodes; 23.03.2025, 10:07.
- 1 like
Коментар
-
Е за какво да пишем, ако не за секс?Това е интересно. Какво да пиша-как пазарувахме с жена ми в аутлета ли?
Коментар
-
Лирическият герой ще призная за такъв ако ПОНЕ ВЕДНЪЖ похвали красотата, духовността, интелигентността на ПОНЕ ЕДНА ЖЕНА, а не мускилите, татусите и брадата на поредния гей.
- 1 like
Коментар
Коментар