IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • ПРЕДЛОЖЕНИЕ..
    – Скъпа, искам те само по дезинфектант!












    Коментар


    • Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение

      Жив и здрав, остани си със здраве, пожелавам ти успех и късмет с жените и финансите
      Аудиторията преценява по много показатели кой кой е в темите и един от тях е начина на изразяване и комуникация със събеседника
      Мислим че най - сериозната , тема с голям интерес и също така една от най старите теми у форума е тема Оптимизъм БФБ.
      Там всички сериозни икономисти и финансисти се радват на стабилни печалби от бая време.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
        Който иска да чете, който не иска да чете, да пише в други теми

        Първо общия профил на жените в много кратка и съкратена версия, след това започвам да ги разбивам по модели на поведение и психология, както се казва от общото към частното, защото според модела им са и различните техники на сваляне, комуникацията с тях, държанието с тях и прочие.

        ЕСЕ НОМЕР 1 : Общ профил на жените

        Целта на една жена е да си намери Мъж, Баща на децата й, Опора в живота, Любовник, Самец. Жената търси в мъжа изпълнителя на ролята на Бащата, Покровителя, Защитника.

        Жената знае какво иска, но Никога не знае какво й се иска. Когато една жена е под властта на Мъжа, тя се бори за своята независимост и свобода. Когато властва и господства, на нея й се иска да бъде робиня и да се подчинява. А върви ги разбери. Объркано същество, човеко, от което можеш да очакваш всичко и по всяко време. Как да вярваш на същество, което кърви всеки месец?

        За жените света е уютен, удобен и той напълно ги устройва, защото те, подобно на котките, могат да превърнат в дом, която и да било точка от пространството. Мъжът действа, докато жената само отреагирва и противодейства, затова, ние, мъжете, сме войни, скитници, ловци, търсачи и ако има някаква неудовлетвореност тя е адресирана към сферата на постигнатото до този момент, затова ние строим, откриваме, безкрайно новаторство на всички нива и посоки. А какво правят жените? Те само преобразяват, приспособяват, натъкмяват. Ние мислим глобално, мащабно, в четири измерения, абстрактно, интересува ни общото, цялото, интегралното, докато жените виждат единствено в детайли, фрагменти, виждат малкото, второстепенното, незначителното и несъщественото. Нищо фатално, просто така е устроен техния мозък.

        Най-досадното и неинтересно за една жена е мъжа, който е предвидим и предсказуем като робот, опитомен, под чехъл, попаднал в поставените от нея капани и уловки, и предал се без битка (това е така, защото ние, мъжете сме по-умни, докато жените са просто по-хитри, лукави и коварни същества. 90 на сто от всички произведения на изкуството, музиката, литературата, а в науката 95 на сто от откритията са създадени от мъже. Факти). Превърнал се в домашно животно, то се храни, пои, отглежда се с любов и търпение, над него се трепери и бди денонощно, а при първа възможност то богато се украсява с разкошни рога, трофеи и разклонения. Никога пичове не забравяйте: Жените са готови да мърсуват с всеки, по всяко време и на всяко място. Това са жените – извор на интриги, досада и вечен тормоз, изневери и евтини номера.

        На всички е известно, че жените бъбрят и преливат от пусто в празно, говорят много, някои говорят и насън, говорят безспирно, конкурирайки успешно радиоканалите, като при това не придава особено значение на думите, на словото божие. Затова и Бог е създал мъжа преди жената, просто, за да може да каже поне няколко думи. Мъжете са били създадени по образ и подобие на Бога, докато жените са някакво Негово случайно (ей-така) хрумване и недоразумение. За жените и говоримата и писмена реч нямат по-голяма стойност от ритуалните знаци на внимание, към които тя е толкова чувствителна – цветнце, дребни подаръчета, вечеря на свещи, сладки думички, нашепвани на ушенце, да станеш прав, когато тя става или сяда, поднасяне на огънче, когато си пали цигарата и прочие ( за тези знаци на внимание няма да говоря – разбираш, че всичко това е несериозно). Речта на жените не са думите, за тях те нямат стойност, а постъпките, делата и чувствата. Целият изразен апарат на жените е деформиран, защото те лъжат, затова не слушай какво ти говори, а как постъпва, постъпките и делата им винаги са истинни.

        Жените могат да живеят само и единствено в съответствие със своите чувства. Всъщност при жените емоции, чувства, интелект, секс, духовност – всичко е оплетено в едно кълбо. Колкото повече чувства, емоции и вълнения изпитва, правопропорционално толкова повече се чувства жена и най-вече … Човек. А когато една жена възприема един мъж само чрез своите емоции и чувства, тя го възприема повърхностно, външно – прастара и банална до втръсване истина. Тези чувства, на които се поддават жените, са породени от някаква доброта, сантименталност, умиление и по правило притъпяват наблюдателността, разсъдъка и правилната преценка за хората и живота въобще и са причината човек да направи маса катастрофални грешки в своя живот например в избора на своя партньор. По-горе споменах думата „доброта”. А тя какво е? Последователно преминаване от добрина в наивност или в превод – човечецът се превръща от добър в добряк, от добряк в наивник, т.е. в глупак, в жертва и „услуга” на другите, които се възползват от неговата „добрина”.

        Единственото и най-силно оръжие, което имат жените е „онова там”, където свършват краката й, но и най-дългите женски крака свършват някъде !!! И бързат да си вкарват там „другата” работа на мъжа, за да я запушат дупката. Правилно, природата не търпи празно. Потвърждение, че на жените мозъка е между краката и затова като се замисля, всъщност лекомислието е най-сериозното нещо, което те имат. Само че има една подробност „оная” работа на мъжа като излезе „оттам”, те остават без влияние повече над този мъж. Разбра ли ме? Говоря по принцип, защото има и мъже, които са пълни тъпаци, оплетени в женската паяжина си въобразяват, че това е „голямата” им любов в живота.

        Жените. Колкото типа жени, толкова типа секс. Нежният пол. Откъде накъде по дяволите пък „нежен”. Щом жените ни предразполагат преди всичко сексуално и с лекомислено поведение, тогава с тях ще се държим по правило като животно и ще ги преследваме като животни. Я погледнете, което и да било младо момиче на възраст между 16 и 23 години. И какво виждате? Облякло се като проститутка, наклепала се с грим, сложила две педи деколте и една педя пола, като върви, бикините й се виждат, гледа те нагло и надуто. Повечето от мъжете се заглеждат в късата й пола. Това със сигурност им създава вълнения, дребни преживявания и мръсното им въображение включва на еротична вълна. Но както казах и най-хубавите и дълги женски крака свършват някъде. Къде? Ами, пак там, на „онова” място. И точно там човеко, точно на това „място“, където свършват женските крака ние мъжете хвърляме всичките си пари, заработени, спечелени, спестени или откраднати. Не ми се хили насреща

        Вече чувам звукът от ножовете, които точат феминистките, за да ме кастрират. Не се съмнявам, че един ден, ако вземат властта ще прокарат закони за задължителна кастрация на всеки готин мъж и вярвай, че ще направят това в името на честната игра и равните права.

        Сега запомни нещо много важно, супер важно, централна догма – мъжете могат да живеят без емоции, вълнения и чувства, но без секс – никога, не могат да издържат и 5 минути. При жените е точно обратното – могат да издържат и 5 години без секс, на без чувства, емоции, страсти и вълнения – никога. Те искат на всяка цена екшън и гръмотевици, фойерверки и падащи звезди, купон, вълнения, много сол, много пипер, много жар. Мъжът става зъл, когато е унизен, а жената само, когато няма любов. Жена с незадоволена сексуалност изразява своята агресивност предимно под формата на обвинения, които нямат никакво отношение към същността на работата. Това са фактите, не ги отричай само защото не са ти удобни. Съгласен съм с теб, че това е отвратителен начин на изразяване, но по същество съм прав.

        Жокер : Така действай, тя да чувства и знае, че властта й над теб расте, и че тя те е завоювала, и в същото време да не знае какво да очаква от теб днес и какво – утре. Нека твърдо да знае, че я обичаш, но докога ще я обичаш, за нея да остава в загадка и мистерия, дръж я в напрежение. Най-големият страх за жените е страха от неизвестното, от непознатото, от утре. Те винаги залагат и играят на сигурно. Страхът е най-голям, когато си по средата – не се държиш вече за старото, тъй като то вече е загубено, но не си се заловил и за новото. Плаши ни по-скоро неизвестността, отколкото действителната опасност.

        Няма спор, че жените отдадени на илюзорната външна реалност, привлечени от материалното, лъскавото и цветното, крайната им цел е да владеят, да властват, да притежават. Именно тук се затваря кръгът на женските желания.

        А какво следва оттука ще ти кажа в ЕСЕ НОМЕР 2
        Браво.Та ти си го написал по-добре от Марио Пузо в„Умират глупаците„.И той дава описание на жените,което е доста сходно с твоето.
        Жените си имат вътрешна потребност да се подчиняват на силния мъжкар.Правени са проучвания,че в цял свят жените предпочитали да гледат порно с насилие.И това не се влияело от култура или образование.Наскоро гледах едно предаване за руснак,който има 13 деца от четири различни жени.Всички живеят в един апартамент,като само жените работят,получават детски помощи и с това се издържат.И всички жени са образовани и не са грозни.Спели в една стая и когато му е кеф,оня си ги викал в неговата самостоятелна стая.Парите ги давали на него и само той пазарувал.Даже и той им избирал дрехите.Каза че искал да има 50 деца и даже в предаването още една жена се присъедини към тях.Това е положението-ако не бях го видял нямаше да повярвам,но жените винаги могат да ме изненадат.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

          Бай Стамене, нито си стамен, нито знаеш какво е трактор, но що не си попълниш дефицитите, а си решил, да занимаваш куцо и сакато с тях!?
          Жив и здрав, остани си със здраве, пожелавам ти успех и късмет с жените и финансите
          Аудиторията преценява по много показатели кой кой е в темите и един от тях е начина на изразяване и комуникация със събеседника
          Last edited by бай Стамен Тракториста; 25.04.2020, 13:27.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение

            Готин, като не ти се чете, не влизай в тази тема, в сайта има още 500 теми и там можеш да си изказваш икономическите мнения. Тук си говорим за жени. Ти проблем ли имаш с жените, че се дразниш от темата ????
            Пък най-добре отвори и създай нова актуална икономическа тема
            Бай Стамене, нито си стамен, нито знаеш какво е трактор, но що не си попълниш дефицитите, а си решил, да занимаваш куцо и сакато с тях!?
            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

            Коментар


            • Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение

              Твоят начин е уникален на изразяване, но не можах да схвана идеята... ми тракторист човек съм,, прост чиляк
              Идеята е че балоните не само финансови.
              А поведението на тълпата е крайно и пукването им понякога струва в не само финансови загуби и човешки животи.

              А Хитлер определя тълпата като женствена.


              https://www.youtube.com/watch?v=LOEfL4k_zF8



              Last edited by Todor Sabev; 25.04.2020, 13:11.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

                Ще парафразирам Адолф Хитлер по мой начин.

                ,, Пазарите са женствени,,
                Твоят начин е уникален на изразяване, но не можах да схвана идеята... ми тракторист човек съм,, прост чиляк

                Коментар


                • Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

                  Модераторе, това ли е икономическата тема, която ще чете цяла България.
                  Това ли е новата адам и ева
                  Дкога ще виждаме олигофрениите и дебилизмите на тракториста
                  Тотално сринахте нивото
                  Ще парафразирам Адолф Хитлер по мой начин.

                  ,, Пазарите са женствени,,

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

                    Модераторе, това ли е икономическата тема, която ще чете цяла България.
                    Това ли е новата адам и ева
                    Дкога ще виждаме олигофрениите и дебилизмите на тракториста
                    Тотално сринахте нивото
                    Готин, като не ти се чете, не влизай в тази тема, в сайта има още 500 теми и там можеш да си изказваш икономическите мнения. Тук си говорим за жени. Ти проблем ли имаш с жените, че се дразниш от темата ????
                    Пък най-добре отвори и създай нова актуална икономическа тема

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение

                      Оооо .... Кавръков, добре дошъл в темата
                      Ти си ерген, приказката сладко ти върви, нямаш грижи с мацките, мятай ги яко щото наистина са загорели за креватни изпълнения. Почвай ги по азбучен ред или по зодии
                      Ей ся се връщам от един офис на ЕКОНТ и какво да видя ....едно девойче, сега се обучава, приказно създание, ангелче небесно, родено и отгледано в еснафска люпилня, по-чисто от трепкаща сълза в окото на Майка Тереза, търкалящо се палаво в пухкаво облаче и дърпащо нежно струните на златна лира, баси … аз ли го написах …. ей така им говоря, гушкам ги, щото жените са като котките, обичат да ги глезиш, галиш, гушкаш, милваш, а те за благодарност ще се отъркат о теб, ще помъркат доволни и поласкани. Просто се преструвай и тя ще разтвори крака
                      Модераторе, това ли е икономическата тема, която ще чете цяла България.
                      Това ли е новата адам и ева
                      Дкога ще виждаме олигофрениите и дебилизмите на тракториста
                      Тотално сринахте нивото
                      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

                        Това е частен случай.В момента всички буквално се молят за секс.
                        Оооо .... Кавръков, добре дошъл в темата
                        Ти си ерген, приказката сладко ти върви, нямаш грижи с мацките, мятай ги яко щото наистина са загорели за креватни изпълнения. Почвай ги по азбучен ред или по зодии
                        Ей ся се връщам от един офис на ЕКОНТ и какво да видя ....едно девойче, сега се обучава, приказно създание, ангелче небесно, родено и отгледано в еснафска люпилня, по-чисто от трепкаща сълза в окото на Майка Тереза, търкалящо се палаво в пухкаво облаче и дърпащо нежно струните на златна лира, баси … аз ли го написах …. ей така им говоря, гушкам ги, щото жените са като котките, обичат да ги глезиш, галиш, гушкаш, милваш, а те за благодарност ще се отъркат о теб, ще помъркат доволни и поласкани. Просто се преструвай и тя ще разтвори крака
                        Last edited by бай Стамен Тракториста; 25.04.2020, 12:00.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

                          Това е частен случай.В момента всички буквално се молят за секс.
                          По скоро са поогладнели и да не са огладнели , ситуацията на страх и истерия ги прави по сговорчиви и не вирът толкова носовете и търсят някава форма на сигурност , която може да е някой,, стабиуен,, ,а не бившия мачо - палячо като и той е глътнал водица по туй време.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                            От известно време се заглеждам в маскираните и установявам,
                            че на някои жени маските им стоят адски секси.
                            И аз забелявам същото. Мисля че маската създава илюзия за запушена уста и неспособност за вербално общуване - идеалната жена

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

                              Това е частен случай.В момента всички буквално се молят за секс.
                              Ти имаш ли много кандидатки?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                                Един познат, фитнес инструктор, ми сподели, че имал 2 приятелки за секс и се виждали неангажиращо.

                                Заради коронавируса и двете жени поискали да прекратят срещите.

                                Така че и секс много няма, освен семеен.
                                Това е частен случай.В момента всички буквално се молят за секс.

                                Коментар

                                Working...
                                X