IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Имам предвид, че не търсят само пари както си мислиш.Основното,което търсят е ВЛАСТЕН И САМОУВЕРЕН мъж.И тоя ,а и много други случаи го доказват.
    Даже имаше един индиец с 40 жени.Женската природа изобщо не е такава, каквато се представя.
    От твоите съвети, прилагам няколко: гледам в деколтето, гледам голите кълки, усмихвам се приятелски, оглеждам жената от главата да петите и онзи съвет, който е само между нас.

То си е цяла карта за жени.

Коментар

Имам предвид, че не търсят само пари както си мислиш.Основното,което търсят е ВЛАСТЕН И САМОУВЕРЕН мъж.И тоя ,а и много други случаи го доказват.
      Даже имаше един индиец с 40 жени.Женската природа изобщо не е такава, каквато се представя.
      ...хайде, отново старата песен на нов глас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И аз знам за един арабин в София, който има 3 деца от българка и не работи. Тя е с хубава заплата и от село бабата им праща колети по Спиди, всяка седмица. Дава по 10 лв на пратка, но им изпраща домати, краставички, чушки, боб, картофи и други неща от градината и си струва парите.

Светът е пъстър и има всякакви неща.

Понякога двама смотльовци (мъж и жена) се намират и се взимат, например беден габровец, нисичък, селянин, без пари е успял да си намери жена през 2005 г. като студент. И отишъл при нея на мираз.

Коментар

Щях да го консултирам как максимално да задоволява жените. Съвет, ценен за мъжете, но още повече за жените, които ще се възползват.
          Ако искаш и тем мога да консултирам на подобни теми.
          Момент: КОГО все пак, "задоволяването на жените" го напряга, а кого-не, това.не.личи ли от поведението в темата? У теб се.наблюдава много повече неувереност, драги а значи, "консултираният" от теб, няма проблеми, докато ти се стараеш да "изпъкнеш" а, значи, именно ти се бориш с фактическа НЕдооценка от другия пол.
          "Консултантът" има проблеми.

Коментар

• Летен поздрав за форумци и модерация от една красива талантлива полекиня

https://youtu.be/0mXUgwHzRgA?si=sU3otDpGhAttIFNP

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Баш обратното е, но … спасението на давещите е дело свещено на самите давещи се
              В коя област може да ме консултираш?И най-вече дали имам нужда от такава консултация.

Коментар

Гледах едно руско шоу,в което участваше един руснак,който имаше 4 жени.Естествено официално само една,но живееха всички заедно.Бяха му родили 15 деца, като той не работеше, а три жени работеха, а една гледаше децата.Той не изкарваше никакви пари,но прибираше детските помощи и парите на работещите и той се разпореждаше с тях.И жените си бяха добре изглеждащи,а не крокодили.
                И аз знам за един арабин в София, който има 3 деца от българка и не работи. Тя е с хубава заплата и от село бабата им праща колети по Спиди, всяка седмица. Дава по 10 лв на пратка, но им изпраща домати, краставички, чушки, боб, картофи и други неща от градината и си струва парите.

Светът е пъстър и има всякакви неща.

Понякога двама смотльовци (мъж и жена) се намират и се взимат, например беден габровец, нисичък, селянин, без пари е успял да си намери жена през 2005 г. като студент. И отишъл при нея на мираз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  Ам' тя приказката за парите, която споменах по-долу е общовалидна и за останалите области:

Който може - работи жените, който не може - консултира другите!

Евго е кауза пердута - мисленето му е феминизирано, но понеже веригите са от "злато" и той си ги харесва.
                  Ти да не си ми светил,та знаеш дали работя жените или не.Все пак съм женен,живущ в малък град,та няма как да съм какъвто съм бил навремето. Но да кажем, че все още имам успехи сред жените.

Коментар

Аз на теб мога да ти помогна с консултации,ама ти на мен няма с какво.
                    Баш обратното е, но … спасението на давещите е дело свещено на самите давещи се

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Еми така е!
                      Като не следиш темата за в€рото!

..... хората си искат сапуня, не щат в€ро!
                      Еми сега…когато си прав си прав. Пропускам я тая тема и то основателно.

Дуракоустойчивостта ми си има предели, а виж тука какъв е купон ))))

Коментар

Да де да. И Матейко щото се нуждае от подобни познания

Мерси. Правя ти контраоферта

Аз съм професионален консултант. И на боб мога да ти гледам. Белким я отпушим тая твоя карма.
                        +10

Коментар

Да де да. И Матейко щото се нуждае от подобни познания

Мерси. Правя ти контраоферта

Аз съм професионален консултант. И на боб мога да ти гледам. Белким я отпушим тая твоя карма.
                          Аз на теб мога да ти помогна с консултации,ама ти на мен няма с какво.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не казвам нищо лошо
                            но нито една от многобройните ти консултации не даде дори признак за резултат при евго
                            Молим! Там Мирето не е виновен. Дефектът е фабричен.

Коментар

не казвам нищо лошо
                              но нито една от многобройните ти консултации не даде дори признак за резултат при евго
                              А той дали е изпълнил ПОНЕ ЕДИН СЪВЕТ.Не само от мен,но и от други във форума. Има си изградени навици и мнение и не ги променя по никакъв начин.

Коментар

не казвам нищо лошо
                                Ам' тя приказката за парите, която споменах по-долу е общовалидна и за останалите области:

Който може - работи жените, който не може - консултира другите!

Евго е кауза пердута - мисленето му е феминизирано, но понеже веригите са от "злато" и той си ги харесва. Затова всичко, което е в полза на "свалянето на веригите" е лошо, а автора - чичка!

Нищо, че евго е 80-ти набор пръч!
                                Last edited by Julius_BG; 14.07.2025, 10:24.

Коментар

Working...
                                X